- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
"Mi történik a Steam pontjaimmal, amikor visszatéríttetek egy játékot?
Amikor visszatéríttetsz egy játékot, az azért a vásárlásért kapott pontok le lesznek vonva a fiókodról. Ha emiatt pontegyenleged negatív lesz, eltávolítjuk a legutóbbi tárgyaidat és közösségi díjaidat (és a kapcsolódó jutalmakat) is, amikre pontokat használtál, amíg egyenleged már nem lesz negatív." -
bepken
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
most csak ezért kiosztottam egy díjat, hogy megnézzem

nem látok olyan lehetőséget, hogy én ezt a díjat vissza tudnám vonni....ettől függetlenül én simán elképzelhetőnek tartom, hogy ha mondjuk valami lopott fiókról kaptad a díjat (vagy kapott rögtön utána egy közösségi bant), akkor visszavonják az általa kiosztott díjakat.
de mondom még egyszer, nem tudom, hogyan működik...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
A_Papa
üzenetére
Nem kötekedés!!
Erre, amit írsz ha jól emlékszem azt írja/írta ki nekem, hogy a Steam mappának üresnek kell lennie! Én ezt úgy oldottam meg, hogy átneveztem arra az időre a meglévő könyvtárat, beadtam neki egy üreset, milyen néven szeretném, majd visszaneveztem a könyvtárat. Közben persze kiléptem a Steam-ből teljesen, még a tálcáról is bezártam! Utána Steam újraindítást, belépést követően az összes telepített játékot látta. Én így csináltam, ez tuti!! Azóta lehet változott, nem tudom, ez kb. 1 éve volt.
-
-
-
pingtest
tag
-
pingtest
tag
válasz
A_Papa
üzenetére
Én most direkt megnéztem. Ki és bekapcsoltam ott azt amit írtam neked. Nálam így működik a dolog pedig. De majd az okosabbak segítenek, nekem nincs több ötletem.

Segal, az azért van mert nem mindegy hová kapod a díjat, vagy mi. Erről olvastam valamit valahol régebben.
-
bepken
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
ja most látom csak, előzőleg esetleg erre a bővítményre gondoltál? https://steamdb.info/extension/
ez egy elég elterjedt és úgymond sokat használt oldal, nem hiszem, hogy akár egy ilyen bővítményükkel probléma volna. azért nem tudok neked konkrétumot mondani, mert ezt az adott bővítményt én nem használom. magában az oldalban viszont megbízom

@Golden9! ugyan...engem az előbb arra kért, hogy jelentkezzek be
-
-
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
szerintem a nevéből adódik hogy ez az előző nagy vásárhoz és a pontbolt nyitáshoz volt kötve, most biztos jön a helyükre sok másik cucc a pontboltba kedden. Már novemberben írták hogy megszűnik 9-én. [link]
@Segal : de lesz (hogy 1 vagy több azt majd meglátjuk), ahogy a Steam Awards szavazásért is jár majd. már kint van a sale FAQ a jelöltek alatt.
-
-
Segal
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
Ja a mangás mozgó csajra gondolsz? Azt csak trükkel lehet berakni mert alapból nem enged mozgó képet, de persze sokminden megoldható

Én nem tudom mivel csinálták mert én már a kész képeket szereztem be és a leírás alapján trükköztem be.
Közben végiggondolva a hangulatjelekből kirakott leányzóra is gondolhatsz. Ott viszont birtokolni kell a hangulatjeleket és igen ahhoz van szerkesztőprogi. Ha jól emlékszem egy német srác profiljában találtam egy hasonló rajzot, de úgy voltam vele hogy én többet tudok kihozni belőle. Megvettem a hangulatjeleket, aztán rákerestem a szerkesztőprogira. A hangulatjelek kódját kell sorbarakni (csak kattingatni a képekre és a progi megcsinálja) és utána a kész kódsort bemásolni a vitrinbe.
Kicsit szöszölős, de csak egyszer kell megcsinálni.
Nekem a témával kapcsolatban van annyi előnyöm hogy vannak mangás steam csoportok és ott piszok jó ötleteket találni
UPDATE: Te kis hamis egyből a karakterekből rajzolt képeim tetszenek
-
wjbhbdux
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣠⣴⣶⣿⣿⡿⠶⠄⠄⠄⠄⠐⠒⠒⠲⠶⢄⠄⠄⠄⠄⠄⠄
⠄⠄⠄⠄⠄⣠⣾⡿⠟⠋⠁⠄⢀⣀⡀⠤⣦⢰⣤⣶⢶⣤⣤⣈⣆⠄⠄⠄⠄⠄
⠄⠄⠄⠄⢰⠟⠁⠄⢀⣤⣶⣿⡿⠿⣿⣿⣊⡘⠲⣶⣷⣶⠶⠶⠶⠦⠤⡀⠄⠄
⠄⠔⠊⠁⠁⠄⠄⢾⡿⣟⡯⣖⠯⠽⠿⠛⠛⠭⠽⠊⣲⣬⠽⠟⠛⠛⠭⢵⣂⠄
⡎⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢙⡷⠋⣴⡆⠄⠐⠂⢸⣿⣿⡶⢱⣶⡇⠄⠐⠂⢹⣷⣶⠆
⡇⠄⠄⠄⠄⣀⣀⡀⠄⣿⡓⠮⣅⣀⣀⣐⣈⣭⠤⢖⣮⣭⣥⣀⣤⣤⣭⡵⠂⠄
⣤⡀⢠⣾⣿⣿⣿⣿⣷⢻⣿⣿⣶⣶⡶⢖⣢⣴⣿⣿⣟⣛⠿⠿⠟⣛⠉⠄⠄⠄
⣿⡗⣼⣿⣿⣿⣿⡿⢋⡘⠿⣿⣿⣷⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⡀⠄⠄
⣿⠱⢿⣿⣿⠿⢛⠰⣞⡛⠷⣬⣙⡛⠻⠿⠿⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⣓⡀⠄
⢡⣾⣷⢠⣶⣿⣿⣷⣌⡛⠷⣦⣍⣛⠻⠿⢿⣶⣶⣶⣦⣤⣴⣶⡶⠾⠿⠟⠁⠄
⣿⡟⣡⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⣭⣙⡛⠓⠒⠶⠶⠶⠶⠶⠶⠶⠶⠿⠟⠄⠄⠄
⠿⡐⢬⣛⡻⠿⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⡶⠟⠃⠄⠄⠄⠄⠄⠄
⣾⣿⣷⣶⣭⣝⣒⣒⠶⠬⠭⠭⠭⠭⠭⠭⠭⣐⣒⣤⣄⡀⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ -
Segal
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
Nem értem hogy pontosan mire célzol (max írj rám steamen ott tudunk chatelni), de összeségében mindenre elmondható hogy az mindenképp feltétel hogy birtokold is azt a tárgyat amit használnál a profilodon. Tehát meg kell szerezni 1 adott játékból vagy meg kell venni a piactérről.
-
Segal
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
Sajnos 1 vitrin csak egyszer szerepelhet, de teljesítményból pont 2 van csak az egyiket nem te befolyásolod.
Semmi extra nincs 100-as szint fölött csak ugyanúgy kapsz egy vitrint mint alatta. Ha jól emlékszem 16 vagy 17 vitrin van de én csak 14-et tudnék mangásítani így a többi megszerzése nem nagyon izgat.
Pénzt már nem nagyon szeretnék erre áldozni (főleg nem annyit amennyibe ez az egész kerülne) így szép lassan kivárom míg meglesz természetes úton. ) lényegében soha
Szerintem most is jól néz ki a profilom, de persze mindig lehetne még rajta csinosítani
-
-
-
-
Segal
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
Én sz*rul jártam.
Elő volt ugye a doom eternal rendelve amiért egy csomó pontot kaptam de aztán amikor 1 hónappal a megjelenés előtt elhalasztották kb fél évvel a játékot akkor berágtam rájuk és kértem egy refundot hogy érezzék egy bunkóság volt a részükről.
Viszont így a pontokat is buktam és downgradeltek rajtam 7 szintet
Persze pont leszarom mert tökmindegy hogy 122 vagy 129-es a szintem de akkor is az igazán maradhatott volna
-
törölt tag
válasz
A_Papa
üzenetére
Mi a pofátlan ár? Kereslet-kínálat szabályozza ezt is. Foil kártyákból kevés van. Vagy neked ha esik egy és látod, hogy 80 centért adják a legolcsóbban, te berakod 15 centért?

Amúgy ja, azt kell csinálni, amit adrian360 ír, és még jól is jársz. Megveszed a 4 kártyát a 4 fogalmatlantól, aztán felrakod 70 centért. Feltéve, hogy ekörül szokták árulni és venni az adott kártyákat. 1 perc, 2€.
-
törölt tag
válasz
A_Papa
üzenetére
Itt van egy top250-es lista hazánkról pár embert megnéztem és stimmel a szintjük. Nem tudom, hogy mennyire valid, de egy kiindulási pont lehet.
Ha a 250. is csak lvl 70, akkor nagyon magas nem lehet (bár én is lvl 2x-ről léptem fel 48-ra most), bár gondolom ebben a privát profilosok nincsenek benne.
-
Segal
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
A barátlistámat elnézve olyan 5 lehet itthon az átlagos
Itthon ennek nincs nagy jelentősége szerintem. Vannak persze páran akik komolyabban veszik itthon is de külföldiek közt is sok a kicsi. Viszont ott vannak 1-2k-s szintűek is...
Én mondjuk szeretem díszíteni a vitrinjeimet de ez itthon nagyon ritka. -
bepken
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
tudtommal nem minden játéknál engedélyezett az ún. "Steam átfedés" - de azt mindenesetre tudod ellenőrizni, hogy részedről engedélyezve van e: Könyvtár >> adott játokon jobb klikk >> Tuldajdonságok
illetve van egy "globális" beállítás lehetőség, ezt is érdemes ellenőrízni: Beállítások >> Játékban >> Steam átfedés
-
bul07
nagyúr
válasz
A_Papa
üzenetére
Hát engem nem zargat az ilyen
Naponta eladom felrakom a kártyákat, és jön a lóvé
Bár idén nagyon gyatra eddig 15€ folyt be de ehhez szinte mindent kidobtam a piacra
Jelenleg van még kint vagy 300 dolog, meg van vagy 100bónusz csomagom ami vagy ilyen 0,05€ vagy már nem is lehet eladniRégebbi években ilyen 40-60€ megvolt, de most jó ha lesz 25-30€
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyiért én is lazán behúztam volna (bár játszani nem hiszem hogy játszottam volna vele
)

A közvetítéseknél a kereső előhoz mindent csak ezt nem. 

eami