Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Healbacsi
üzenetére
én valami nagyon szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert a 10 éves wow pályafutásom alatt sem volt soha gondom az amd-vel.

Gondolom a pandák után jöttek a gondok, mert én csak addig nyomtam.Sőt, talán pont a wow miatt váltottam amd-re, mert mikor elkezdtem wow-ozni zavart, hogy fakó/fátyolos volt kicsit a kép nvidiával, aztán kipróbáltam egy amd-t, megjöttek a színek a játékba és azóta amd-s vagyok.
-
-
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
régen nem úgy volt, hogy miután megosztottam a játékomat egy családtaggal, és játszott valamivel, akkor én tudtam úgy játszani, hogy offline-ra raktam a fiókom?
Ezt eltörölték? Vagy keverem valami mással?
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Feltelepítettem, megnéztem, magyarított minden.
Annyi, hogy nekem ubisofton van meg közvetlenül, de mivel úgy tudom, hogy a steam is az ubi klienst indítja, így ugyan az lesz szerintem. -
válasz
spleenszuru
üzenetére
A Syndicate is jó szerintem, igaz ott egy férfi és nő testvérpárt irányítasz felváltva, meg dlc-ben a hasfelmetszőt, de kb 70%-ban tudod a női karaktert vinni.
Viszont az Odyssey-re is nyomok egy szavazatot, nekem ez a kedvenc AC-m.
-
válasz
bepken
üzenetére
Bocs, lehet, hogy közben félreérthető lett a dolog.
Én azokról a címekről beszélek, amik voltak bundle-ban, és bontásban árulják/cserélik az emberek.
Egy friss címet, mint amit te is írsz, a Hogwarts Legacyt én se biztos, hogy vennék innen, mert ez ugyan úgy kétes lehet, mint a kulcsboltok.
Ám a bundle maradékoknál jóval kisebb eséllyel fut bele szerintem az ember itt csalásba. -
-
válasz
bepken
üzenetére
Lehet én vagyok csak az átlagnál szerencsésebb, de nekem még senki nem küldött scam-es privátot.
Ám miután megvetted a kulcsot, már törölheted is a tagot az ismerőseid közül (én nem szoktam), és már nem is kell félni a scam-től.
Ezen kívül mielőtt visszajelölsz bárkit is, tudod csekkolni a fiókját, és az értékeléseiből is lehet következtetni pár dologra.
Én ebbe nagyon biztonságot látok, mint kinguinban, mert itt többnyire humble-s kulcsokat adnak, cserélnek, így szinte kizárt a lopott kártyás vásárlás, meg hasonló okosságok.
Természetesen itt is ki lehet fogni csalót, mint bárhol máshol, ebben igazad van. -
válasz
VGYke
üzenetére
Ez egy piactér, szürke zóna.
Vettem már itt én is sok kulcsot és még nem volt gond, de semmi garancia nincs, hogy mindig jól jár itt az ember.
Amióta tudok erről az oldalról, azóta inkább itt keresek első körben.
A steamtraden is a piacos árakat veszik alapul és kb ugyan ennyiért kapod meg ott is. -
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ébren kell tartani a telót és akkor jó.
-
Üdv.
Van valami jobban működő kártya farmoló cucc android telóra, mint az "Idle Daddy".
Nemérg ez még tök jól működött, de most meg folyamat eldobja a bejelentkezésem és megáll a farm ezzel együtt, amíg újra be nem jelentkezem. -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem is ekörül szokott jönni, bár most hogy rápróbáltam "csak" 82MB/s-vel jött stabilan, igaz mellette fut a NAS, ami meg dolgozik közben.
-
-
-
-
válasz
Franklin
üzenetére
Igen, de ebből lejön -25% miután beteszed a kosárba, vagy a kövi lépésnél, de tuti levonja fizetés előtt!
Minden jelenlegi akcióból, aminek az ára meghaladja a 4390ft-ot, még lejön -25%.
Sőt, lehet halmozni a kosár tartalmát, így ha olcsóbb dologból teszel be kettőt, akkor is vonja a -25%-ot. (kivéve dlc, season pass) -
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Azt meg hogy?
Még ha sok fiókvan, akkor is érdekes, mert ugye új kártyákhoz új játék is kellene, az meg minden fiókra költséges lenne.
Az eventek kártyái félévente kétlem, hogy adnának pár száz eurót még sok fiók esetében is.
Vagy esetleg valami bot dolgozik az adás-vételen? -
-
-
-
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
"Szerintem rohadt egyszerű volt ez a keresgélős dolog"
így mondjuk érthető is.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
fast-ban van, és most már valóban 31-et nyüstől egyszerre, de mikor elindult, akkor ahogy írtam is egész nap csak a NMS-al volt elfoglalva.
Mostanra már kiszedett 44 kártyát, szóval alakul ez.
-
válasz
bepken
üzenetére
Hát nem tudom, elkezdtem nézni egy 6,5 perces videót, amiben a csávó beállítja, de a felénél azt mondtam, hogy na ezt hagyjuk.

Ehhez képest az IME kb 10 kattintás után már ment.Ám most úgy néz ki, hogy mégse biztos, hogy a mobilos Idle daddy-vel van a gond, mert ez is 3 kártyát szedett csak ki reggel óta, így valszeg a No man's sky-al küzdenek, mert az is azt farmolta meg ez is... holnapra kiderül, mert már csak 1 kártya van benne abból.
#106967: tibaimp
Azt nem tudom, hogy be lehet-e állítani, hogy melyik játékot farmolja, ennyire nem mélyedtem bele... azt be lehet, hogy abc sorrendbe farmolja a játékokat, vagy kártyák mennyisége alapján, vagyis hogy azokkal kezdjen, amik több kártyát dobnak, vagy épp kevesebbet.#106972tibaimp:
szerintem még támogatják is, mert nem kevés sarcot szednek le 1-1 kártya eladásakor...
Hülyék lennének ezért büntetni... egy raklap lóvétól esnének el. -
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi
ASF-el próbálkoztam, de kicsit macerásnak tűnt.
Az IME-t viszont sikerült most elindítanom.
-
Most mi a leghatékonyabb kártya farmoló program, ami biztonságos is?
Az "Idle Daddy" mobilon valamiért nem akarja dobálni a kártyákat, 12 óra alatt eddig 1db kártyát szedett ki... ez régebben mint ha sokkal gyorsabb lett volna. -
-
Üdv.
Egy trading témában értékeltem egy tagot kommentben, s azóta folyamatosan jön értesítés új hsz-ről.
Ezt hol tudom kikapcsolni? -
-
-
-
-
-
-
válasz
Vertigo18
üzenetére
Mindkettő aktív acc, fő profil.
(#103339) csaba951:
Mindkettő Magyar acc.Ennyi a hibaüzenet.
Support meg nem válaszol... -
Valaki járt úgy mostanában, hogy nem tudott ajándékba játékot venni egy barátlistán lévő ismerősének?
Van erre valami korlátozás? Vagy mi lehet a gond? -
-
válasz
ollie
üzenetére
Most találtam meg az egyik kulcsboltban a feedback oldalt...
Pótoltam az elmaradt értékeléseket.
Nem tudtam, hogy szó nélkül törlik-e a játékot, vagy jeleznek is hozzá ha gond van, ezért kérdeztem, mielőtt pozitívat adtam nekik.
Lusta voltam minden játékot kikeresni a könyvtárban, hogy meg van-e még.
Meg így legalább szereztem egy hasznos infót is a jövőre nézve.
-
-
válasz
Executioner
üzenetére
Köszönöm.
Akkor eddig még nem vertek át sehol.
-
Üdv.
Ha egy játékot töröl a steam a könyvtáramból, arról kapok értesítést?
pl. ha kulcsot aktiváltam, amiről később kiderül, hogy gáz van vele, ezért törlik a fiókomról, én kapok róla értesítést? -
-
-
Üdv.
Látom az összefoglalóban, hogy tiltott a VPN, de azért ez a kérdés még hátha meríti ki a trükközés fogalmát:
Szerettem volna venni egy játékot (Alyx) steam gift-ben, de mint kiderült vpn-en kellene intézni, mert orosz gift, vagy mi a fene, ha jól értettem.
Az eladó viszont azt mondta, hogy legális, mellesleg van pár pozitív értékelése.
Most akkor ez legális vagy sem?
Esetleg a fiókomra pályázhat ilymódon? -
-
Gift Card-ot nem lehet venni sehogy steam walletből?
Vagy csak nagyon el van dugva valahol?
-
válasz
Corleone33
üzenetére
Nekem régebben volt ilyen, amikor forint egyenlegem volt pp-on, de euróban akartam vásárolni, és nem engedte azt felhasználni.
Mondjuk azóta sem futottam bele ebbe... -
-
-
-
-
-
-
-
Másnál is lehalt az áruház?

Vettem egy kulcsot, aktiváltam és azóta nem érem el az áruházat meg a kedvenceimet.
Pedig előtte csekkoltam a játékot.
Fura véletlen lenne.
-
-
-
-
-
-
-
Másnál is haldoklik a steam
, vagy nálam van valami gond?Oké, akkor kicsit megnyugodtam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Valaki légyszi segítsen nekem is a közvetítésben.
s7evcsenko néven vagyok ott is. -
-
-
-
-
Meg tudom nézni valamol a steam fiókomon, hogy egy adott játékot milyen kulccsal aktiváltam be?
-
válasz
SP4C3
üzenetére
Rögtön a kereső/szűrő alatt, egy play kinézetű gomb
-
-
válasz
maross
üzenetére
mailt nem szoktam kapni vadidegen emberektől, hogy legyek a barátjuk...
nekem attól nem áll a cerkám, ha elmondhatom magamról, hogy van 200 ismerősőm steamen vagy fosbukon... akit ismerek, azt visszajelölöm, akit nem, azt nem.
ez itt is így lesz, még ha a kockázat elenyésző is.
Inkább légyszi segíts az offjátékos kérdésemben.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Oké, köszi mindenkinek.
Igazából azt gondoltam, hogy a steam trade miatt jelölnek be, mert ez pont azóta van, amióta oda feltettem pár játékot, és kommunikálni akarnak, de akkor inkább mellőzöm mindet és írjanak rám ott a hirdetésnél.
-
-
Érdeklődnék, hogy abból lehet-e hosszabb távon problémám, ha ismeretlent felveszek a barátlistámra?
Nem az ilyen 0-1-es szintűekre gondolok, azokat blokkolom rögtön, hanem pl ha 25+-os tagok jelölnek be, akkor tudnak-e olyan infót kinyerni a visszaigazolás után, hogy esetleg károm legyen belőle?
Steam tradre feltettem pár játékot, és azóta kapok barátmeghívókat... -
válasz
DrTechnoid
üzenetére
"aktuálisan installed cuccok látszódjanak csak"
Nálam erre van egy külön gomb. -
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Közbe google segített, sorry.
https://steamdb.info/ -
Üdv.
Létezik olyan oldal, ahol meg lehet nézni egy játék steam-en lévő árgörbéjét a megjelenéstől napjainkig? -
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem akartak adni nekem €5-t, így beváltottam a 10k-t.
48-as szintig emelt fel.
-
-
Hát ez az...

Ezt tudja a steam is, nem véletlenül csinálta ezt így...
Eszük ágában sem volt mindenkinek osztani €5-t, nem ám €10-et, mint az epic.
Bár ez az ingyen game a random playereknek nem rossz 5let, csak hát még ember nem látott olyan egyént, aki ismerne olyan szemelyt, akinek a rokona nyert volna.
-
Steam-en kellett volna vásárolni, nem a kúcsbótokban és akkor most nem lenne sírás a pontok miatt...
-
-
-
-
-
-
Fanaticalon vettem egy mystery kódot, de nem akartam volna aktiválni, ha nagyon gagyi.
Szerencsére csak jelentéktelen lett, nem gagyi.
LoL, ez mondjuk érdekesen hangzik (kis program).
Ennek fényében érdekes, hogy MS-nél lehet...
Mondjuk nem próbáltam még ipari mennyiségben, így lehet hogy ott is van korlátozás. -
-
Van valami oldal vagy program, ahol steam kódot tudok ellenőrizni, hogy jó-e, vagy hogy milyen játék?
Mert ugye, ha beírom a fiókom alatt, akkor egyből aktiválja is, kivéve, ha már megvan. -
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eami