Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
-
Solymi81
aktív tag
válasz SzabóTamàs90 #103102 üzenetére
Illetve ha ezek annyira nem érdekelnek, akkor ki is teheted a piacra (van azonnali eladás gomb) és általában 0,01-0,03 EUR között el is mennek, vmelyik többért is.
Nem nagy összegek, de nekem sok régebbi ingyenes játékból vagy vett játékból összejött pár euró, egyszer majd jó lesz alapon.Többieknek:
Gondolom pénzt meg ilyen CS meg hasonló játékokból lehet csinálni, már ha dob cuccot belőle.
Meg ahogy látom külföldön vannak ilyen survey töltögetős oldalak, amiken be lehet váltani Amazon Gift Cardsra a pontokat.
Illetve a Rakuten ahol online vásárlás után kapsz pontokat...
Van olyan ami Mo-n is elérhető és működik?[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Ha egy játékot töröl a steam a könyvtáramból, arról kapok értesítést?
pl. ha kulcsot aktiváltam, amiről később kiderül, hogy gáz van vele, ezért törlik a fiókomról, én kapok róla értesítést?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Executioner
aktív tag
-
s7evcsenko
addikt
válasz Executioner #103106 üzenetére
Köszönöm.
Akkor eddig még nem vertek át sehol."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Segal
veterán
válasz s7evcsenko #103107 üzenetére
Ha hiányérzeted van akkor utalj a számlaszámomra pénzt és küldök egy random kódsort
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
senior tag
válasz s7evcsenko #103105 üzenetére
Velem volt már ilyen nem is olyan régen, viszont nem tudom melyik játék lehetett az, mert csak annyit ír, hogy "Complimentary reviewer package".
-
válasz s7evcsenko #103107 üzenetére
Ez még nem biztos, néha csak hosszú hónapok után derült ki, de akár évekről is szó lehet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
s7evcsenko
addikt
válasz ollie #103111 üzenetére
Most találtam meg az egyik kulcsboltban a feedback oldalt...
Pótoltam az elmaradt értékeléseket.
Nem tudtam, hogy szó nélkül törlik-e a játékot, vagy jeleznek is hozzá ha gond van, ezért kérdeztem, mielőtt pozitívat adtam nekik.
Lusta voltam minden játékot kikeresni a könyvtárban, hogy meg van-e még.
Meg így legalább szereztem egy hasznos infót is a jövőre nézve."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
MegalodonS
őstag
Nem tudom,hogy a hir igaz, vagy sem ,de a neten kering, hogy junius 16-22 kozott jon, az
'' Iron Harvest Demo '' ma este 19:00 toltheto!!A Steam meg nem rakott ki semmmit -
SenorGrande
senior tag
válasz MegalodonS #103115 üzenetére
Steamen az van kihírezve, amit a kiadó/fejlesztő kirak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
MegalodonS
őstag
válasz SenorGrande #103116 üzenetére
Mar toltheto az Iron Harvest Demo
Minden SteamPunk rajongonak, jo szorakozast[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Több mint 150 megjelent és később megjelenő játék demoja tölthető a Steam Game Festival keretein belül.
/s
-
addikt
.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Múlthét szerdán visszatérítést kértem az egyik játékomra, akkor már nem volt bent a kártyám a fizetési módokban, mégis oda kértem a pénzt.
Ezt igazából csak most vettem észre, hozzá is adtam a kártyámat.
Ugye nem buktam a pénzt ilyenkorPress "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
Elfogadták a kérelmet, mindössze 20p volt a játékban.
Köszi egyébként, csak kicsit megijedtem hogy 1 hét alatt sem ért ide a pénz, féléve volt ilyenem utoljára, akkor másnapra már a számlámon volt a pénz.
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
cyberkind
félisten
Dead Space 3 is végre megérkezett, mindennel együtt, és az egy szem sztori DLC rögtön le is van árazva.
-
senior tag
Láttátok, hogy már van Steam Summer Sale Badge ? Most csináltam egy badge-t, és pont dobott egy olyan kártyát.
-
senior tag
válasz Liquid Snake #103128 üzenetére
Szerintem akkor most érdemes badge-et csinálni. Csináltam megint egyet, és ismét dobott egyet
Szerk: Redditen olvastam hogy, az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition ingyen meg lehet szerezni, viszont country locked.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Liquid Snake: Ez egy nagyon jó kérdés
0,06-ról indult, szóval érthető. Én mondjuk azt csinálnám, hogy meg várnám amíg kevés lesz belőlük (tudom, rohadt sok idő, tekintve hogy nem rég indult), de minél kevesebb lesz belőlük, annál többet fog érni. Mondjuk azt nem tudom, hogy ha vége ennek az eventnek, akkor is el lehet őket majd adni.
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Tapasztaltuk már, alig 1 max 2 centet fog felmenni mire lejárna, szóval kiderült mindig a legelején érdemes kiszorni. Hát már a legelején se. Tavaly is mikor már rég tartott a sale akkor is elment legalább 0,03-ért egy, most ahogy látom tegnap kerültek fel, már annyiért is nehezen. Túl lent indult valóban, 0,08,0,09-ről indultak ezek korábban.
Minden jó, ha a vége jó!
-
-
De4d
őstag
válasz Liquid Snake #103135 üzenetére
Kirakni még attól érdemes, mert megkapod, aztán gyorsabban ki lehet majd szórni őket, ha már mindenki veszi, így elsők közt vagy az eladók közt, de hogy feljebb megy az ára azt nem nagyon hiszem :\
Minden jó, ha a vége jó!
-
Riccsiz_h
aktív tag
Beletelt egy kis időbe mire megtaláltam miért van betiltva idehaza az Injustice , mert a gugli is alig dobott találatot végül régi fórumbejegyzések meg az Injustice Wiki alapján összeállt a kép.
Szóval ha valakit érdekel a történet volt egy "Red Son Pack" nevű DLC, ami alapból preorderhez járt viszont később meg lehetett venni, és a 2013 novemberében megjelenő Ultimate Edition is tartalmazta (+ az összes DLC-t is). Szóval több "volt kommunista állam" ezt nem nézte jó szemmel (gondolom a szimbólumok miatt) és betiltotta a játékot. De ahogyan néztem lehetett aktiválni ha külföldről megvásároltad a kulcsot[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
senior tag
Én próbáltam kijátszani VPN-vel, viszont a régiót akkor sem tudom átállítani, ugyan úgy mo-n, marad, hiába lépek ki aztán be.
-
Figyelmeztetek mindenkit, hogy a VPN-es téma tiltott!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ghard
őstag
Most akkor törölni kellett a játékkártyákra vonatkozó hszt is, ugye?
Nyugi, többször nem kell az én hozzászólásaim miatt aggódnod.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest