Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz lezso6 #69545 üzenetére

    Na bakker, mi is most fejeztük be. DEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Ez olyan borzasztó, hogy már csak azért néztük, hogy hová fog eljutni a sorozat. Az alapkoncepció érdekes. De a helyszín, az ultrabéna karakterek, abszolút jobb lett volna az lmbtq szál nélkül. Ezutóbbi ellen nem szokott gondom lenni, de itt kifejezetten nem illett a sztoriba.
    Az, hogy van egy kecskés szoba, van egy dekorért felelős osztály. Vannak ezek a MDR-esek, akik mi a fenéért vadásznak számokat.... Az, hogy a feleség él és ráadásul a cégnek dolgozik, kicsit emberkísérletszaga van. Tényleg nehezen érthető.
    Én simán el tudtam volna képzelni az utolsó részig, hogy földönkívüli kísérlet ez az egész. Mert egy ilyen fejlesztés nem maradhat titokban. Ha levédetik, akkor publikus lesz a technológia. Ha nem, akkor meg hamar elrabolnak egy dolgozót.

    Tuti, hogy a forgatókönyv jobbra sikeredett, mint ahogy kivitelezték. A Petey-szál is a dokinővel kicsit kilóg. Az, hogy ha különválasztják őket, akkor most tud besélni vagy sem? Tud vezetni vagy sem? Most akkor maradnak emlékei vagy sem? Elég értelmetlenre sikeredett a környezet. A tulajok istenítése. A Kier és Eagen és a Bibilia-alternatíva.

    Nálam a Severance épp csak 2/10, mert a koncepció tényleg érdekes.

    [ Szerkesztve ]

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés