Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51856) .LnB válasza #75501312 (#51855) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Martha sebhelye (elolvashatod, már nem láttál mindent amiről írok):

Így van a két világ szemléltetve. Múltkor írtam is, hogy a házak belső elrendezése is meg van tükrözve: [link] Martha és Jonas szobája is. Jonas ágya a szoba bal oldalán volt, Martha-é a jobbon van, stb... És most figyelj majd a sorozat képarányára. ;)

Például a harmadik évad elején Magnus és Franziska ágyjelenete után Franziska lemászik a ház bal oldalán. Az első évad első részében Hannah és Ulrich ágyjelenete után, Ulrich a jobb oldalon mászik le.

Kulissza titok: A készítőknek nem volt igazán pénzük már a tükrözött díszletek megépítésére. Ezért ezek a jelenetek felvételei tükrözve vannak, a színészeknek meg adott esetben, bal kézzel kellett eljátszaniuk a jelenetet ha csináltak valamit benne (és jobb kezesek voltak)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.