Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46518) Louro válasza Amur (#46516) üzenetére


Louro
őstag

A The 100 sorozat az talán, amire azt mondom, hogy a magyar címe jobb. Már rég nem 100-an vannak :)

Amúgy nem rossz, de nekem töltelék-sorozat.
Jó volt a visszatérés, - büntetés. Majd a dzsungellakókkal küzdelem. Utána a hegyiek. Aztán kiderült, hogy az reaper-eket a hegyiek "nevelték". Majd az "ősemberek" szocializációjába láthattunk bele. Itt volt egy kis politika, pozícionálás, majd egy gyilok az oszlopon. Aztán be a nagy városba és uralkodói leszboszi snitt. Itt párhuzamosan futtatták a chippelt emberek vonalat is. Majd kiderül, hogy lesz még egy nagy bumm. Ekkor valaki az űrbe, maradék a föld alá menekült. Föld alattiak kannibalizálódtak, az űrbeliek vegánok lettek. Majd vissza a Földre. Föld alattiakat kimenteni és aztán jöttek az elítéltek. Velük letoltak egy kis csetepatét, de nem volt számomra túl jelentős. Kaptak egy újabb űrhajót. 6. évadot én csak hétvégén kezdem.
Lehet valamit kavartam, de 5 év után erre emlékszem high-level. O fejlődés nem rossz szerintem. Először egy elnyomott valaki volt, akinek kis helye volt. Majd kiszabadult. Szerelmes lett. Az űrbeliek helyett az "ősembereket" választotta. Így lett belőle egy keseredett harcos. Csak amikor már elkezdték mások megmondani, hogy mit mondjon, ott herélték ki a karakterét. Bár fiatal és elég superwoman lett, valamivel vissza kellett fogni.

Nekem csak az a fura, hogy tarkóba ültethető chip szintjéig eljutott a társadalom, akkor lehetnének kicsit jobbak az eszközök is.

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.