Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34901) sifarr válasza Boond (#34891) üzenetére


sifarr
senior tag

De te ezt a kis szeletet nézed, én meg "globálisan".
Igaz. De "globálisan" nézve még több érv szól a Mo-i leánybank ellen.
A Revolut bank akar lenni, minden banki szolgáltatást is akar nyújtani. Így viszont megjelenik az összes banki költség nála is.
A hitelezés kockázata, vesztesége, amit a többi hitelen, más szolgáltatáson kell behozni. De megjelenik - ahogy írod is - a bizonságot jelentő, növelő betétbiztosítási rész költsége (ugye több lábon, országon állva). A magyar OBA viszont "előre feltöltős", azaz a kezelt betétek, a számlán levő pénz után az OBA-ba folyamatosan fizetni kell. És ... (Az eddigi veszteségek visszatermeléséről már nem is szólva.)

Minél inkább bank lesz a Revolut, annál inkább fog hasonlítani egy hagyományos bankra költség és díjak szempontjából. Azaz azt az előnyét veszíti el (ingyenesség), ami a jelenlegi ügyfelek 80 %-nak a legfontosabb.

(#34902) szabi__memo válasza sifarr (#34901) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Nem kell bankként használni. Jelenleg megvan a lehetősége ennek. Én sem a bankként használom. Talán rájönnek, hogy érdemes fenntartani mindkét módot

(#34903) janos1988 válasza balazs1956 (#34897) üzenetére


janos1988
addikt

100 000 Ft-nál így fog kinézni:

~335 Ft + ~330 Ft = ~665 Ft.

A második szerintem a bank "jussa".

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D

(#34904) sifarr válasza szabi__memo (#34902) üzenetére


sifarr
senior tag

Nem kell bankként használni.
Ez nem a te döntésed lesz. :N

Talán rájönnek, hogy érdemes fenntartani mindkét módot
A Revolut már rálépett a bankká válás útjára. A korábbi pénzügyi szolgáltató rész előbb-utóbb meg fog szűnni.
Az ingyenesség is. Mindennek ára van. Az hosszabb távon nem megy, hogy ingyen kártya, ingyen utalás, ingyen feltöltés, ingyen devizaváltás, stb.
Ezek hasonló ügyfélszerző kedvezmények, mint amikor egy bank fizet 10-20 ezret a számlanyitásért. Egy banknak nyereségesnek kell lennie. Az pedig nem reális, hogy az ügyfelek 10-30 %-a termeli ki a a többiek veszteségét és efölött még a nyereséget is.

Lehet olcsóbb a Revolut, mit a hagyományos bankok, de a jelenlegi állapot fenntartása kétséges. Pont a bankká válásuk miatt is.
A Wise üzleti modellje nagyobb garanciát jelent arra, amit a legtöbb revolutos ügyfél szeretne: nagyon olcsó számlavezetés, a bankokénál sokkal kedvezőbb díjú devizaváltás és nemzetközi utalás.

(#34905) tobias40 válasza sopruk (#34900) üzenetére


tobias40
veterán

Amire Ő használja ,nem érdemesebb ingyenes "kártyás fizetéssel" feltölteni azt utalás helyett??(amúgy az utalás miért lehet jobb feltöltésre?)
Én is erre használom gyakorlatilag csak és így teljesen ingyenes a pénz átvitele a Takarékbank-ról a Revolutos kártyámra.

(#34906) szabi__memo válasza sifarr (#34904) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Nem tudhatjuk, hogy a döntésünk lesz-e. Egyelőre az. Bár nem tudom megjelenik-e a különbség, azon kívül számukra, hogy betétbiztosítás van a pénzre

[ Szerkesztve ]

(#34907) Somatom válasza sifarr (#34904) üzenetére


Somatom
veterán

Nem értem ezeket az "ügyfélszerző" kedvezményeket. Ha megszűntetik azt, amiért én használom, az ügyfélvesztő lesz, tehát tök fölösleges volt veszteségek árán megszerezniük engem.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#34908) sifarr válasza szabi__memo (#34906) üzenetére


sifarr
senior tag

Bár nem tudom megjelenik-e a különbség, azon kívül számukra, hogy betétbiztosítás van a pénzre
Most a banki részbe átterelő szakasz jön, nem a betétbiztosításon lesz a hangsúly. Ha valaki vásárlásnál halasztott fizetést vagy pl. hitelt szeretne, akkor ezeket csak akkor veheti majd igénybe, ha átlép a banki részbe.

(#34909) sifarr válasza Somatom (#34907) üzenetére


sifarr
senior tag

Ha megszűntetik azt, amiért én használom, az ügyfélvesztő lesz, tehát tök fölösleges volt veszteségek árán megszerezniük engem.
Ez így van - a te és sokak esetében. De a lényeg és a kérdés az, hogy az ügyfelek mekkora része az, akik így döntenek. Lemorzsolódás minden hasonló esetben van, az arányuk az érdekes. Azok az ügyfelek pedig, akik csak és kizárólag az ingyenes szolgáltatásokat veszik igénybe (azaz ráfizetésesek), banki szempontból nem baj, ha lemorzsolódnak.
A magyar bankoknál is ezért fizetnek a számlavezetésre szerződő ügyfeleknek, hátha felvesznek hitelt, befektetési szolgáltatást, stb-t, amin keres a bank. Ha nem, akkor nálunk a bankok azért nem mondják fel a számlavezetést, mert banki szinten nálunk a számlavezetés önmagában is nyereségesre van belőve.

(#34910) Somatom válasza sifarr (#34909) üzenetére


Somatom
veterán

Egy profil, amit most csinál a Revolut és egy teljesen másikra készül. Sztem a két ügyfélhalmaznak nincs akkora metszete, amekkoráért érdemes lett volna a jelenlegi ügyfélbázist ilyen veszteségek árán megszerezniük.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#34911) Fifi válasza tobias40 (#34905) üzenetére


Fifi
őstag

(#34912) tobias40 válasza Fifi (#34911) üzenetére


tobias40
veterán

Bocs,ennyire nem néztem vissza.. :B

De amúgy meddig tart kérni egy kártyát,ha jól emlékszem 3 évre 5.000 ft. talán,és ennyi? :U

(#34913) K Norbi válasza sifarr (#34901) üzenetére


K Norbi
addikt

Szerinted majd megoldják? Hogy legyen megint HUF számlánk?

(#34914) 4Grider válasza balazs1956 (#34893) üzenetére


4Grider
nagyúr

A kondíciós lista azért van (és azért érhető el mindenkinek), hogy ne az ügyfélszolgálaton kelljen érdeklődni a kondíciók iránt. Vagy nem publikus számlacsomagod van?

(#34915) 4Grider válasza tobias40 (#34912) üzenetére


4Grider
nagyúr

A bankkártyának Magyarországon több ezer Ft-os éves díja van, ennek pedig az az oka, hogy a bankkártyás vásárlások után is van bankadó, de az nem százalékos, hanem éves fix díjú (amit kártyánként a banknak állambácsi felé fizetnie kell), így ezt a bankok (egy jó kis felárral megtoldva) áthárítják ránk.

(#34916) sifarr válasza Somatom (#34910) üzenetére


sifarr
senior tag

Sztem a két ügyfélhalmaznak nincs akkora metszete, amekkoráért érdemes lett volna a jelenlegi ügyfélbázist ilyen veszteségek árán megszerezniük.
Egy induló pénzügyi szolgáltatónál a befektetőket főképp a növekvő ügyfélszámmal lehet meggyőzni, hogy adják a pénzt (+üzleti modell). Ez méretgazdaságossági okoból is elengedhetetlen. Ügyfélszámot pedig a kedvezményekkel (ingyenesség) lehet a legkönnyebben növelni -az elején.
De van egy pont, amikor a projektnek át kell fordulnia nyereségesbe.

A két profilról.
Nézd a magyar részét a Revolutnak. Van félmillió ügyfél. Az itteni hozzászólások alapján - szerintem! - minimum 80 % csak az ingyenes szolgáltatásokat használja. Ez ráfizetés.
A maradék 20 % fizeti a prémium csomagok valamelyikét. De ...! Ha valaki már úgyis kifizet havi x ezret, akkor miért nem váltana a bankra? Megnyeri a betétbiztosítást, és ha igénye van rá, akkor akár hitellel is élhet. Neki a váltás csak nyereség.
Ha az egyik szegmensben a ráfizetéses ügyfelek maradnak, akkor mi értelme van ennek a fenntartására?

Mind a banki résznél, mind a pénzügyi szolgáltató résznél igaz: a bevételt termelő ügyfelek arányának el kell érnie egy szintet, ami már elbírja a bevételt nem termelő ügyfeleken keletkező keletkező veszteséget. Ez a szint nem 10-20 %!

(#34917) sifarr válasza K Norbi (#34913) üzenetére


sifarr
senior tag

Szerinted majd megoldják? Hogy legyen megint HUF számlánk?
Nem tudom.
Valószínűleg attól is függ majd, hogy a magyar ügyfélbázis mennyire kezd bevételt termelni.
Mindenesetre a jelek nem biztatók. Nem az a normális, ügyfélmagtartó eljárás, hogy megszüntetek egy gyűjtőszámlát, azután x hónap múlva bevezetek egy másikat, vagy bevezetem az egyéni giroszámlát.

(#34918) 4Grider válasza sifarr (#34917) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nekem inkább az a logikus, hogy az MNB finoman presszionálta azt a hazai bankot, ahol a gyűjtőszámla van, hogy ezt nem kellene...

(#34919) sifarr válasza 4Grider (#34918) üzenetére


sifarr
senior tag

Nekem inkább az a logikus, hogy az MNB finoman presszionálta azt a hazai bankot, ahol a gyűjtőszámla van, hogy ezt nem kellene...
Nekem is van véleményem az MNB tevékenységéről, nem túl pozitív főleg az elmúlt 6-8 évet nézve. :(
Az MNB Revolut-ellenességét bizonyos szempontból meg is értem. Ha a Revoluttal gond lenne + ismerve a hazai mentalitást, miszerint ha baj van, akkor mentsenek meg akkor is, ha én döntöttem "rosszul" - akkor ez az "ellenesség" részben jogos is.
De a mostani esetnek szerintem egyszerűbb oka lehet. A magyar bankok költségei nőnek kormányzati intézkedés miatt is (pl. választási kamatplafon). A Rafi bizonyára díjat akart emelni, a Revolut pedig nem fogadta el. Biztos megkeresett más bankokat, de azoknál se kapott jobb ajánlatot.
Ebbe a helyzetbe belejátszhat, hogy a Revolut hamarosan nálunk is megjelenik pl. a hitelszolgáltatással. Ez pedig már konkrétan sérti a honi bankok érdekeit. Azt még morogva benyelték, hogy tr. illetékmentesen számlavezetőként a Revo megjelent konkurensként, de ami sok, az sok. Hogy a hiteleknél is piacot szerezzen, azt már nem "támogatják".

(#34920) Boond válasza sopruk (#34900) üzenetére


Boond
addikt

Igen, de ott minden Tranzakció fizetős elvileg, így kalkulálni kell megérheti-e. [link] De itt elég jól össze van szedve elvileg.

"De "globálisan" nézve még több érv szól a Mo-i leánybank ellen."
A lényeg, hogy várhatóan előbb utobb nem cska litvániában lesz fiókja, hanem lesz más országban is leánybank... csak annak alapítása drága, nem véletlenül Litvániában alapítják az ilyen cégeket, a könnyített szabályok (tőke) miatt. A Magyar történet meg majd kiderül... Én bízom benne, hogy rendeződik...

"A Revolut bank akar lenni, minden banki szolgáltatást is akar nyújtani. Így viszont megjelenik az összes banki költség nála is."

Jó, de ezt úgy mondod, mintha ez magyar sajátosság lenne, de nem az. Portugáliában, és máshol is ezek ellen ágál az ottani bankrendszer, és felügyelet... nem egyedi eset ami nálunk van.

" A magyar OBA viszont "előre feltöltős", azaz a kezelt betétek, a számlán levő pénz után az OBA-ba folyamatosan fizetni kell."
Ez is, igaz, nálunk ilyen rendszer van, és több más országban is, teszem hozzá. Viszont vannak olyan országok is ahol utólagos (h baj van akkor szedik be pl Ausztria). De szerintem itt inkább a tőke a különbség.

Nem mindegy, hogy 1 millió eruróval tudsz alapítani, vagy 5 millió euró kell hozzá, ha jól tudom kb ez a standard banki alapítás, induló tőkéje. Ehhez képest a betéti alap valószínüleg eltörpül, akár előre, akár utólagos...

Viszont most baromira érdekelne, ha forint-os iban lesz, ugye jól értem? Akkor euro-t ugyan úgy tud utalni, fogadni, mint most vagy?

Tehát ha pl Allamkincstártól jönne kiutalás, euro - litván ibanra, akkor az ugyan úgy lenne, mint jelenleg? (még nem próbáltam, de érdekel, hogy müködik). Mert más külföldi számlára, saját névre ingyenes volt, de ha ez nem eur-os akkor kérdések merülnek fel :D

[ Szerkesztve ]

(#34921) Gabás válasza Boond (#34920) üzenetére


Gabás
addikt

Igen

(#34922) forceberg válasza sifarr (#34919) üzenetére


forceberg
veterán

A bankok általi kizsákmányolást kell támogatni, nem a felhasználók érdekeit...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#34923) Boond válasza sifarr (#34901) üzenetére


Boond
addikt

" (Az eddigi veszteségek visszatermeléséről már nem is szólva.)"

Épp ezért mondtam, hogy ebben a szakaszban, még valószínüleg nem fognak ezzel foglalkozni. Csak később építik ki a leánybanki hálózatot... Az már ahogy te is mondod, megnehezítené a dolgokat innovációt stb. Sokkal több szabálynak kellene megfelelni stb... (minden országban más ugye). Most meg viszonylag egységes.

De előbb utóbb erre is sor kerül, mert a neobankok is integrálódni fognak a bankrendszerbe. Sőt a folyamat már most is zajlik ugye...

"Azaz azt az előnyét veszíti el (ingyenesség),"
Szerintem csak részben. Egy hagyományos banknak rengeteg automatája, fiókja van. Revolutnak egyikre sem feltétlenül lesz szüksége, vagy max 1-1 kötelezőre... Ettől még a költségek a mainál biztos magasabbak lesznek, de az ügyfélkor is, magasabb lehet, akár többszöröse. pl gondolj bele a gyűjtőszámla is hány embert visszatartott...

"Nem kell bankként használni. Jelenleg megvan a lehetősége ennek."
Ez max a régi ügyfeleknek opció.

"#34903) janos1988"
Összességében jobban járnak egy bankkártyával... felesleges ragozni.

" és nemzetközi utalás."
Valójában a Wise lényege, hogy nem történik nemzetközi utalás (Valóságban), ezért tud olcsó lenni, határon belül marad a pénz... Van videó is ahol szépen levezetik...

"Nem értem ezeket az "ügyfélszerző" kedvezményeket. Ha megszűntetik azt, amiért én használom, az ügyfélvesztő lesz, tehát tök fölösleges volt veszteségek árán megszerezniük engem."

Ez ennél bonyolultabb... biztos lesz lemorzsolódás... de nem teljes, vélhetőleg minimális. Másrészt lásd pl telekommunikációs cégek, nem feltétlenül számít, hogy te 20 éve ügyfél vagy... semmit sem kapsz... viszont az új, mindjárt ilyen olyan amolyan kedvezményt. (valódi story telekom topicból olvasom sokszor panaszkodást).

Nekem mondjuk vodánál kártyásként nem volt ilyen gondom jöttek az ingyen percek stb :D

(#34924) Boond válasza sifarr (#34919) üzenetére


Boond
addikt

Egyfelől van realitás abban amit mond az MNB, másfelől pedig, bizonyos, hogy a bankrendszer tagjainak nem tetszik, ez a piaci átrendeződés... így Szerintem mindkét érdek, szempont megjelenik...

(#34925) Astery


Astery
senior tag

Sziasztok! Kicsit visszaolvastam és úgy látom átlag felhasználóként engem nem érint ez a forint utalásos dolog ... azonban egy kérdés felmerült bennem. Online rendelés esetén ha Revolut kártyával fizettem akkor reklamáció után ide utalták vissza a pénzt (pl. ha nem kaptam meg Kínából a cuccot). Ez a visszatérítés ilyen formában fog működni?

[ Szerkesztve ]

(#34926) zsola400 válasza Astery (#34925) üzenetére


zsola400
aktív tag

Igen!

(#34927) 4Grider válasza Astery (#34925) üzenetére


4Grider
nagyúr

A kártyás rendszerben nem utalunk, hanem a kártyára fordítjuk vissza a pénzt. Ez abban különbözik az utalástól, hogy nem azonnali, a kártyaelszámolók és a bankok közötti szerződésektől függ a visszafordítás időtartama. Itthon kb. 2-3 munkanap kell a visszafordítást követően, hogy a kártyán újra rendelkezésre álljon a visszafordított egyenleg.

(#34928) Boond


Boond
addikt

Arról van tapasztalata vkinek, hogy egy banki, vagy online tranzakció mennyi idő alatt könyvelődik el?
pl bolti vásárlás, feltöltő kártyás telefon egyenleg elszámolás?

Gondolom pl online bolti rendelés, a csomagolás, feldolgozástól indul, nem a fizetéstől... tehát előbbi kettő az gyorsabb, mert azonnali a csere.

(#34929) Astery válasza 4Grider (#34927) üzenetére


Astery
senior tag

Köszi mindkettőtöknek.

(#34930) István89 válasza sifarr (#34919) üzenetére


István89
tag

A Revolut Bank az Európai Központi Bank engedélyével nyújthat banki szolgáltatásokat és nem véletlenül szerezték meg ezt az engedélyt is, így a magyar bankok az MNB-vel együtt nem nagyon tudnak mit kezdeni. Ha emiatt nem kapott máshol jobb ajánlatot a Revolut, akkor valószínűleg az egyedi számlaszámról is lemondhatunk. :) (persze ha ez az elmélet igaz, de mivel Magyarországról van szó, akár igaz is lehet)

(#34931) szabi__memo válasza István89 (#34930) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Ha már nem kaptak, esetleg vissza lett mondva akkor gondolod azért történt mert így már félnek a konkurenciától.

(#34932) 4Grider válasza Boond (#34928) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nem egészen értem a kérdést, de mi kártyaelfogadó kereskedők és kártyával vásárlók is vagyunk. T+1 vagy T+2 a jellemző idő, amikor a bankszámla kivonaton megjelenik az érkeztetés vagy a terhelés. Ha ez volt a kérdés...

(#34933) anadroid válasza 4Grider (#34927) üzenetére


anadroid
senior tag

Akkor az IKEA valamit nagyon rosszul csinál. 1-2 másodpercen belül jelezte a mobilom a napokkal korábbi vásárlás visszatérítését.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#34934) pictigjis válasza anadroid (#34933) üzenetére


pictigjis
senior tag

ha napokkal ezelotti es mar konyvelt vasarlas volt, a telefonod valoszinuleg azt jelezte, hogy pozitiv zarolasba erkezett egy visszateritesed. persze ha valaki ugy allitja be, hogy a pozitiv zarolas is egybol jovairaskent/latszolag egybol konyveltkent jelenik meg, az nem tilos, de valojaban nem azonnali tranzakciorol van szo

[ Szerkesztve ]

(#34935) Boond


Boond
addikt

Hát nem tudom... DE ha máér ugyis ez a téma revolut nem tudjátok mikor számol el egy kártyás offline vásárlást? (illetve a közvetítő bank/üzlet)

illetve egy telefonos feltöltés? (kártyás?) annak mennyi az ideje?

(#34936) zerodot válasza 4Grider (#34918) üzenetére


zerodot
aktív tag

Azért mielőtt még valaki felgyújtaná az MNB épületét, a teljesebb kép kedvéért leírom, hogy nem csak a magyar gyűjtőszámla szűnt meg, hanem pl. a cseh is. Sőt náluk ez még korábban megtörtént: ők február 1-től már nem tudnak belföldi CZK utalásokat fogadni a Revolutjukra.

(#34937) Somatom válasza zerodot (#34936) üzenetére


Somatom
veterán

Az MNB felhívta a CZNB -t. :DDD

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#34938) bigdady válasza balazs1956 (#34875) üzenetére


bigdady
nagyúr

EUR sepa utalás Eu-ba továbbra ugyanannyiba lesz mint egy HUF belföldi utalás. Legalábbis tudtommal ez a törvény kb egy éve. A HUF utalás eu-ba teljesen más kérdés neked az lesz innentől és az a fentiekből egyik sem az. Ezt keresd a hirdetményben:

Nem Euróban, vagy nem EGT tagállamba Forintszámláról.

[ Szerkesztve ]

(#34939) zerodot válasza Somatom (#34937) üzenetére


zerodot
aktív tag

Akkor úgy látszik, nagy hadjáratba kezdett, előbb a Revolutot aztán most már a kriptopénzeket (tegnapi Matolcsy agymenés) is be akarja tiltani az egész EU-ban! :DDD

(#34940) dredjudge84


dredjudge84
őstag

Sziasztok!

Két kérdésem lenne ismét.

Az első, hogy ugye 1000 euróig vált kvázi ingyen havonta a revolut. Meg lehet valahol nézni mennyi pénzt váltottam át az adott hónapban, vagy a számla történetét kell végig nyálazni?

Másik kérdés.

https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20220212/rengeteg-magyar-bankszamlaja-ugorhat-a-fizetesuket-sem-kaphatjak-igy-meg-1121947?fbclid=IwAR3-ByotTfIaKwyst4cN602ydw4hIebq2hW202Q82ps4jOs70ujLDy6Bi1w

Ez a cikk mit takar pontosan? Változik valami a mostani állapothoz képest majd?

(#34941) zerodot válasza dredjudge84 (#34940) üzenetére


zerodot
aktív tag

Bal felső menü (neved kezdőbetűi) > Limits > Currency exchange. (Bocs nekem angolul fut az app.) Itt látod, hogy állsz a havi limittel, és a fordulónapot is - mikor nullázódik majd.

Forint beutalás Revolutra belföldi utalással megszűnik, ez téma volt itt is a napokban, olvass vissza.

(#34942) Boond válasza zerodot (#34936) üzenetére


Boond
addikt

Akkor itt lehet más áll a háttérben... pl egy tervezett dolog, változtatás... ütemterv... Cseheknél sincs még hitelezés, meg ilyesmi igaz? Lengyeleknél milyen számla van? helyi valuta van? Ott ha jól tudom már van hitelezés is.

[ Szerkesztve ]

(#34943) bigdady


bigdady
nagyúr

Honnan értesültetek erről hogy HUF belföldi utalás megszűnik áprilisról?
Nekem revolut nem küldött semmit. Mondjuk nem is csatlakoztam revolut bankhoz :)

(#34944) sopruk válasza bigdady (#34943) üzenetére


sopruk
aktív tag

Én sem csatlakoztam a bankhoz és érkezett e-mail, illetve appban üzenet is pénteken.
Lehet nem egyszerre küldték ki és hétvége után te is megkapod...?

(#34945) bigdady válasza sopruk (#34944) üzenetére


bigdady
nagyúr

Nekem még egyik sem

[ Szerkesztve ]

(#34946) emeritus válasza bigdady (#34943) üzenetére


emeritus
tag

Sajtóhírek (is) vannak, forrásmegjelöléssel: az egyedi értesítés is nyilván jönni fog..

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

(#34947) Donki Hóte válasza bigdady (#34943) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Nem kaptam értesítést még én sem, de lehet, hogy mivel még sosem volt ilyen utalásom, ezért lehet, hogy a Revolut látja az inaktivitásomat ezen téren, ezért egy engem nem érintő változtatásról nem küld értesítést.

Na, ez csak spekuláció, de sokkal valószínűbb, hogy még egyszerűen nem kerültünk sorra az értesítésben :K

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#34948) bigdady válasza emeritus (#34946) üzenetére


bigdady
nagyúr

Ezért furcsáltam hogy sajtóban előbb olvasok róla

(#34949) emeritus válasza bigdady (#34948) üzenetére


emeritus
tag

Érintett célszemélyek mielőbbi értesítése indokolhatja az egységes üzenet késedelmét:... „Ezért nagyon fontos, hogy azonnal tájékoztasd a munkáltatódat az új számlaadatokról, hogy biztosan megkapd a fizetésedet.”...

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

(#34950) Boond válasza bigdady (#34943) üzenetére


Boond
addikt

Én sem kaptam még...

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.