- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Teljesen más kérdés:
Mondta egy ismerősöm akinek szintén van Rev kártyája, hogy van olyan lehetőség hogy célt tűz ki az ember hogy pl.augusztusra kell neki 100.000 ft. "Ő bónusznak mondta"
Ehhez az kell hogy mindent a Rev kártyával fizessen és ezek után kap gondolom visszatérítést.
Ha jól látom ez a lehetőség a előfizetős "fiókokban" van .
Hogyan működik ez és milyen vásárlásokra vonatkozik?
Van róla lista vagy minden Rev kártyával fizetett tranzakció után van x százalék visszatérítés?Remélem érthetően fogalmaztam a kérdésemet és nem lesz félreértés belőle!
-
pictigjis
őstag
válasz
tobias40 #34394 üzenetére
szerintem a szövegértés az kettőnk közül valószínűleg nekem megy jobban, nyugodtan olvasd vissza, milyen mondatoktól jutottál el odáig, amit például ebben a hozzászólásban írtál. és hát a tény végül is tény marad, hogy megakadt a regisztráció, és jó eséllyel nem azért, mert mindent olyan jól (és szabályosan) csináltál a feleséged helyett. nekem persze mindegy, mit csinálsz, de legközelebb gondolj a most történtekre, amikor más(ok) helyett próbálsz regisztrálni pénzügyi szolgáltatásba
-
attka
aktív tag
válasz
tobias40 #34394 üzenetére
Kedves pictigjis,
Szeretnék neked egy visszajelzést adni. Nem tettem volna meg, ha közvetlenül az én témám után nem futottál volna bele hasonló szituációba. Nem azzal van probléma amit közölni szeretnél, hanem ahogy azt közlöd és amilyen stílust feltételez és érez az ember az olvasása közben.
Részemre ezt írtad: "te felfogtad, mit irtal?"
Lefordítom neked, hogy 10-ből kilenc embernek a fejében milyen gondolatok alakulnak ki ennek a hatására: "Te tényleg ilyen hülye vagy, hogy ezt egyáltalán megkérdezted?"és ez sajnos minősítés, anélkül, hogy tudnád mi jár a másik ember fejében. Miután 2 üzenetváltásból elmagyaráztam, hogy Én, hogy láttam a kérdésem jogosságát vélhetően elfogadható volt, hiszen arra nem is reagáltál.
20 évnyi PH fórumozás után természetesen nem akadok fent ezeken és ezután is fel fogom tenni azokat a kérdéseket még ha "hülye" kérdések is lesznek, mert az infó fontos számomra és ezzel is többet fogok érni a jövőben és kevesebb "hülye" kérdést fogok feltenni.Üdv.
-
tobias40
veterán
válasz
pictigjis #34393 üzenetére
Mit ragozol még mindig?
Ha nem megy a szöveg értés akkor inkább engedd el ezt a témát!
Kezedem úgy érezni hogy trollkodsz velem és ezt nem szeretem,nem is kell reagálnod az én kérdéseimre,hozzászólásaimra!!
Természetesen az Ő telefonjával az Ő szelfije lett beletéve,mint ahogyan magamnak is csináltam ,előtte. -
pictigjis
őstag
válasz
zsamiatt #34391 üzenetére
hiszen továbbra is ennyit tudunk: Az Ő! arcképe került be természetesen
azt nem tudjuk, hogy ha az ő arcképe is, milyen formában készült az arckép. netán a felesége fogta a saját telefonját, és lefotózta magát? vagy a kolléga lőtt egy képet valamikor a feleségéről, és azt próbálja felölteni?
hazudnék, ha azt mondanám, nem unom ezt a beszélgetést...
-
pictigjis
őstag
válasz
zsamiatt #34388 üzenetére
például az, hogy a legtöbb esetben forgatni is kell a SAJÁT fejed, ami pont ahhoz kell, hogy az algoritmus meg tudjon győződni arról, hogy kit is próbál lefotózni éppen. de ez egy dolog. szerinted mégis miért kér az app hozzáférést a kamerához, ha elég lenne az azonosításhoz egy korábban eltárolt kép, benne az összes exif fájlazonosítóval, hogy mikor, hol és milyen kamerával készült? a kérdésed is nonszensz
-
-
tobias40
veterán
válasz
MADcat #34381 üzenetére
Sehol nem írtam hogy én csinálom helyette (a tudta nélkül)csak segítettem neki mit hogyan kell.
Ez hol van leírva hogy nem szabad?
Ráadásul a legtöbb nő nem szeret(tud) ilyenekkel foglalkozni,rábízza a férjére vagy a párjára,mindegy.Ok,felejtsük el az egészet,törölheted a hsz-ket is ha gondod!
-
pictigjis
őstag
válasz
zsamiatt #34382 üzenetére
dehogy gondoltam túl, bár tény, a fogalmazással is vannak gondok
ott van pár hozzászólással előrébb, hogy arcéke (ami nyilván arcképe akart lenni) alapján dolgozik
de én ezt befejeztem, hihetetlen, hogy egyesek a legalapvetőbb szabályokat sem képesek felfogni, és csodálkoznak, amikor az ilyen próbálkozásokat még a legalapabb algoritmusok is kiszűrik
-
válasz
tobias40 #34379 üzenetére
De értsd meg. Nem szabad. Le van írva. Ha ezzel nem értesz egyet, nem kell használni a szolgáltatást.
És mégegyszer, a revolut nem tudja, hogy te milyen szándékkal ülsz a feleséged mellett. Ha mégis megúsztad, remek. Ha buksz, akkor soha az életben nem lesz náluk számlád. Nejednek sem ... -
pictigjis
őstag
válasz
MADcat #34377 üzenetére
nem is értem, hogyan jut valakinek egyáltalán eszébe, hogy szelfit próbáljon csinálni a meghívott ember jelenléte nélkül. még a végén az is kiderül, hogy a csak telefonnal lefotózott személyit próbálja még egyszer befotózni az appba
és az ilyen full kamu meghívásokért még fizet is a revolut, ők tudják
-
-
pictigjis
őstag
válasz
Somatom #34374 üzenetére
de srácok, ilyet nem lehet csinálni! mert a regisztrációnak szabad akaratból, önállóan kell történnie. ahol videós azonosítás történik, erre külön rá is kérdeznek, hogy senki nincs-e a közeledben és önállóan cselekszel-e
ha én revolut lennék, azonnal zárolnám a fiókot. ha már a 84 éves nagynénédet hoztad fel, nyilván ott lehetsz a közelében és segíthetsz neki, de nem csinálhatod helyette a folyamatot. ez óriási különbség
-
attka
aktív tag
válasz
pictigjis #34370 üzenetére
Szia,
Azt gondoltam, hogy van esetleg MO-n egy török érdekeltségű bank, ami esetleg biztosít ATM-ből történő pénzfelvételi lehetőséget török lírában. Egyéb iránt igen, ahogy írod, mint ahogy a valutaváltóknál is van sokféle pénznem. Ennek mintájára lehetne 0-24-es automata valamennyi felárral és nem kellene fiókot sem üzemeltetni. Valszeg túlgondoltam a dolgot.... -
tobias40
veterán
Meghívtam egy egy személyt a revolut meghívóval és már 3x kirja hogy nem tudja azonosítani.Személyi igazolvány mindkettő oldalát fényképeztem,fénykép készült,adószám megadva mégis ezt írja ki.
Nálam a mikor regisztráltam egyből sikerült minden.
Mi lehet a gondja? -
zsamiatt
őstag
válasz
UberMutant #34365 üzenetére
látja, ha így folytatjuk nálunk is török líra lesz?
-
attka
aktív tag
Sziasztok,
Valaki vett már fel Budapesten ATM-ből török lírát revoluttal ingyenesen és ha igen akkor hol?
Üdv. -
zsamiatt
őstag
válasz
crywol #34361 üzenetére
Ha van osztalék azt folyamatosan kapod amikor osztalék fizetés van. Egyből a kereskedési számládra kerül fizetési napon. Ha kiveszed a kereskedési számláról a normál számládra a pénzt az beletelik 4-5 munkanapba. Viszont mivel év eleje van, év nyitás stb simán nőhet az idő a revolut és a brokker közti elszámolás miatt.
-
crywol
újonc
Sziasztok!
Az alábbiban kérnék segítséget:
Ma egy kollégám mondta, hogy néhány hete eladta néhány részvényét és az összeget a "Befektetésre elérhető" menüpontban a "kivétel" segítségével áttette a revolut számlájára. Azt is mondta, hogy a beérkező osztalékoknak is itt meg kéne jelennie összeadva, nála ez így is szokott lenni.
Nos én december 30-án eladtam egy részvényt azonban nem látom, hogy jóvá lenne írva, valamint láthatóan az osztalékokat sem számolta oda. (ez kábé 5 dollár) Jelenleg csak az a pár dolcsi van befektetésre elérhetőként, amit korábban feltöltöttem gpay-el. Asszonynál ugyanez.
Ilyennel már találkozott valaki?
Bocs ha kacifántosra sikerült, köszönöm előre is ha valaki felvilágosít.
-
ACE-
addikt
válasz
focvis #34336 üzenetére
Én megnézném a Zen-t is, ott 5€ havi díjért korlátlanul válthatsz, bár itt sincs HUF számla, tehát előtte Wise-t be kell iktatni, majd onnan viszont már bankkártyával rá tudod tölteni a HUF-ot Zen-re, átváltani, és onnan utalható, 1 SEPA mindenképpen ingyenes de az 5€ csomagban több is. [link]
Ja nem jó mert a kártyás top-up csak 5000€-ig díjmentes... akkor ez sem a legjobb. -
tobias40
veterán
válasz
kmarci25 #34329 üzenetére
Köszi,működödtt rendesen,benzinkútnál is és a dohányboltban is.
Öszekellett párosítanom a Gpay-el és utána már érintéssel megy szépen.
Van ahol ki kell nyitni a billentyűzárt van ahol ment simán csak odaraktam a telefont csukott képernyővel.Tetszik a dolog még jöhetnek "okosságok" amik hasznos dolgok és amire figyelni kell..
Pl.Két revolut kártya között mennyi idő alatt van ott a pénz ha utalunk?
Vagy hogy a leggyorsabb a pénzküldés számlára illetve revolut számlára? -
hedgehog
senior tag
válasz
Brandynew #34351 üzenetére
A többiek már leírták az érveimet. Egyébként nem is külföldi bankszámláról érkezik a pénz, emiatt is láthatóan nem "külföldi utalás". Ami egyébként azért is fontos, mert vannak olyan bankszámlacsomagok itthon (a legtöbb vállalkozói számla pl.), ahol a külföldről érkező forint jóváírásokra kemény díjakat számítanak fel, de szerencsére itt nem ez a helyzet.
Feltétlenül hangsúlyoznám, hogy jelenleg. A helyzet bármikor változhat, lásd régebben volt saját forint bankszámlaszám, nem csak ez a gyűjtőszámla (tudom, akkor még nem litván volt a székhely), ráadásul régebben a Vitesse PSP volt a pénzmozgás-szolgáltató, nem a mostani Currency Cloud. -
IG55
senior tag
Kaptam ezt a születésnapos 1 havi ingyen Premiumot. Valóban díjmentes bármekkora mennyiségben a HUF EUR váltás? Ők ugyan ezt írják, de a gyakorlatban is így van?
-
pictigjis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest