- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Ha olyan személynek utalok aki nem Revolut tag de benne van a telefonomban mint kontakt,akkor van vmi költsége?
Tehát "sima" átutalásról van szó. -
mauimagic
senior tag
Először utaltam be Revolutra banki utalással pénteken egy nagyobb összeget. A netbankban már nem látom, a Revolutban még nincs ott...
Mennyi idő alatt szokott átmenni?
-
viktorhu
veterán
válasz
#33802016 #34544 üzenetére
Nem, a 15 ezer a határ Magyarországon, de mobilfizetésnél nem kell pin, ott a képernyőzár feloldása a biztonsági kulcs. Régebben volt néhány postán régi terminál, ami nem tudta kezelni a mobilfizetést, és kérte a pin kódot, de én már évek óta nem futottam bele ilyenbe.
-
törölt tag
válasz
pyxystyx #34542 üzenetére
oks, akkor gpay-el müködik. Erre egyébként a kártyás beállítás sincs hatással feltétlen úgy olvastam (pl ez a limit).
Hm, érdekes... ez alapján gpay-nél sem mindig megy... akkor mégis csak lehet, hogy fizikai kártyánál is menne akár 15 felett is, ha terminálja válogatja...
Érdekelnének még további tapasztalatok, ha van
-
törölt tag
válasz
sambenez #34538 üzenetére
Neked nincs, bankszáma/Revolut, vagy akinek küldenéd?
Csak mert, telefonszámra, meg emailra, esetleg viberre/el, meg ilyesmire elvileg lehet küldeni, mint másodlagos azonosító, elvileg... Bár én még sosem próbáltam.
Esetleg postai megoldás... ott lehet kp-t küldeni... bár nem tudom mi a célod, szándék
"#34539) RR-13"
profil/Adatvédelemnél van hasonló. Pl megosztod-e közösségi platformokkal az adataidat, vagy esetleg promóciós ajánlatot küldhetnek-e 3 fél által. Másról nem tudok, hogy lenne."#34540) kovisoft "
Értem, akkor kötelezően be kell... kár, elvileg a kártyának van saját limitje amíg nem kellene... akkor azt nem lehet túl lépni, amit a terminál megszab...Gpay esetén ha jól tudom, ez áthidalható igaz? pl 15 ezer felett se kérje a pint. Próbálta már vki?
-
RR-13
őstag
Valaki esetleg tudja, hogy a Rev. alkalmazásban hol lehet megnézni a harmadik feles hozzájárulásokat?
Sehol nem találom egyelőre... Köszi. -
törölt tag
válasz
sambenez #34535 üzenetére
Elküldeni tudsz neki. Ez ingyenes. Ha van revolutja. pl telefonszám alapján (amivel regisztrált revolut fiókot).
Vagy Revoluton belül is van egy "rev tag" ami a Revolutos azonosítója, elvileg az alapján is megy.1. Feltöltesz a számládra pénzt, ha nincs elég.
2. elutalod neki, a fenti lehetőségekkel.* Persze feltételezve, hogy neked is van revolutod.
Nekem meg egy olyan kérdésem lenne, hogy akik használnak bankkártyát fizikait, ott lehet 15.000 forint felett is vásárolni érintéssel? Elvileg kártya oldalról ez lehetséges. Terminál oldalán nem ütközhet hibába?
Mivel a kártya információknál ír limitet, így feltételezem a gpay-el való összekapcsolás másképp müködik.
-
sambenez
addikt
Sziasztok.
Tudok kp-t befizetni valaki más Revolut számlájára? -
tomazin
veterán
Sziasztok!
Revolutról szeretnék majd HUF-ot utalni magyar banknál vezetett számlámra. Képben van valaki, hogy ez hogyan fog teljesülni? Ugyanis nemzetközi formában kéri a számlaszámot, ergo van egy olyan érzésem, hogy mire a forint odaér addigra lehet 1-2x át fogják más devizába konvertálni, amin meg bukni fogok. Vagy érdemes lenne ezt TransferWisezal csinálnom, mert ott ahogy néztem fix összeget fog kérni és úgy tudom a Wisenek van is magyar számlája.
Előre is köszi a segítséget! -
dzsinaxd
friss újonc
Hali!
Valaki küldene meghívót Revolutra?
Lehetőleg amivel én is jogosult leszek valami jóváírásra és tudok majd meghívni másokat. -
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
Junior díjszabást hol lehet megnézni, ingyenes csomag esetén? App-ban rögtön adatmegadást kér. Kártya szállítási díj, mennyivel lehet max feltölteni, mennyit lehet költeni stb. Revolut online oldalán sem találtam konkrétumokat.
-
törölt tag
válasz
freelancer68 #34515 üzenetére
Már amikor... vannak azért panaszok... lásd topic... És szülei gondolom, nincsenek annyira képben ezzel. Ezt is lehet mérlegelni.
De mondjuk az sem gondolom túl jó ötletnek, hogy egy kártyával több accot tölteni, még ha lehet is...
"#34516) jrjungleboy"
ez is nagyon aggályos lehet.#34518) bdos
Erre lehet a wise jobb.. ott van biznisz fiók is, bár ennek létrehozása egyszeri díjjal jár, úgy olvastam. -
spike70
tag
Ausztriába vett fel valaki mostanában eurót? Melyik automata nem számol fel díjat?
Az összefoglalóban szereplő listát néztem. Erstésből próbáltam ma. 200 euróra majdnem 5-öt le vont volna.
Magyar reges kártya, van rajta euró. -
bdos
csendes tag
Sziasztok,
alanyi adómentes vállalkozóként kérhetem-e a külföldi (EU) megbízási díjat Revolut-ra? Ebben az esetben a kiállított számlán hogyan szerepeltessem az utalási információkat (Ugye nincs direkt számlaszám); van aki használja ilyesmire? (Ti. EU-ba számlázott szolgáltatás ellenértékének beszedésére.)
Köszi! -
Peter.70
addikt
válasz
jrjungleboy #34516 üzenetére
A revolut alkalmazásban mindenképpen hozzá kell adni azt a kártyát amelyikről tölteni szeretnéd. Csak mivel más lesz a kártya meg a revolut felhasználója lehet hogy az nem a legszerencsésebb, de a nálam okosabbak majd kijavítanak
-
Peter.70
addikt
válasz
jrjungleboy #34509 üzenetére
Revolut alkalmazásba beregisztrálod az otp-s kártyát, és azzal töltöd fel a revolut egyenlegedet ( kártyás vásárlásnak minősül ).
A revolut ugyebár egy prepaid ( feltöltős ) kártya -
zerodot
aktív tag
-
pictigjis
őstag
szokott felmerülni témaként, hogy mennyi idő az utalás. most kvázi tesztből csináltam egyet, szerda 12.58-kor indított utalás a feleségem számlájára (elsőre fenn is akadt, külön le kellett okézni, hogy megbízható számla...) tegnap délelőtt indult el ténylegesen (push+email nekem és neki is), jóváírás ma reggel 8 előtt megtörtént (raiffeisen célszámla) the currency cloud feladóval
ez most éppen nem volt rossz, de tényleg jó lenne, ha fix átfutási/teljesítési idők lennének
-
ACE-
addikt
válasz
jrjungleboy #34509 üzenetére
Ott kezdődik, hogy az OTP-nek van saját NFCs fizetési megoldása, ami pont ugyanúgy működik mint a Google Pay, tehát emiatt nincs szükséged Revolut-ra. A Revolut egyenleget tölteni kell, de elvileg lehet automatikus-ra is állítani, tehát pl. ha 50ezer alá esik az egyenleg, akkor automatikusan feltölti 50ezerrel pl. tetszőlegesen változtatható a fenti pár. Én úgy tudom hogy egy kártya több fiókhoz is rendelhető. Édesanyádnak elegendő lenne egy Revolut számla ahhoz, hogy ő azt használja.
-
jrjungleboy
csendes tag
Sziasztok, a segítségetek szeretném kérni 2 kérdéssel kapcsolatban. OTP-s vagyok de ott ugyebár még nincs GPay (ki tudja meddig) ezért Revolut-tal akarom áthidalni ezt a problémát.
Az első kérdésem az volna, hogy hogyan lehet fizetni vele, utalni kell a revolut-ra amit elkölthetek, vagy ha mögé teszem az otp-s kártyámat akkor közvetlenül onnan vonja le a pénzt és nem kell a revolutra utalgatni?
A második kérdésem pedig az volna, hogy ugyanazt az otp-s bankkártyát másik revolut számla mögé is be lehet tenni azaz 1 otp bankkártya kártya 2 külön revolut számlához? Anyumnak csinálnám meg, hogy ő is tudjon telóval fizetni csak éppen nincsen bankszámlájuk se kártyájuk így az enyimet használnák.
Segítségeteket előre is köszönöm,
Üdv. -
mojmir
csendes tag
üdv! nagyobb összegű HUF->EUR váltáshoz előfizettem a premiumra. tudnátok segíteni, hogy hogy járok a legjobban a lemondással?
-
törölt tag
Nem. A lényeg annyi, hogy lesz betét biztosítás a számládon. Ergo, ha csődbe menne, elvileg visszakapod a pénzed. Míg az Angol székhelynél, ha csődbe menne, erre elvi esélyed sincs.
Egyébként meg tranzakciókhoz ugyan úgy az előbbit fogja használni Revolut Payments UAB, a változás, hogy a pénzed a Revolut Bank UAB számláján lesz tárolva, és nem az előbbin.
Tehát, lényegében nem vesztesz el semmit, viszont nyersz egy betét biztosítást. Magyarul jobban jársz. Egyébként ez utóbbira, nem minden Revolut felhasználó jogosult. És ha msot regisztrálnál eleve Bankhoz kerülnél. Revolut Payments UAB and Revolut Bank UAB- nálam egyébként így szerepel az app-ban.
-
4Grider
nagyúr
Ha csatlakozol a Revolut Bank UAB-hoz, egy betéti számlát kapsz, amelyet zökkenőmentesen használhatsz a Revolut Payments UAB-nál lévő elektronikuspénz-számláddal együtt (amelyet jelenleg is használsz).
Az elektronikuspénz-számlád funkciói a megszokottak maradnak, azonban a pénzedet automatikusan átutaljuk a Revolut Banknál vezetett betéti számládra, és ott tároljuk. Ha a Revolut Bank UAB-nál tárolod a pénzed, a betétedet betétbiztosítás védi. További részletekért olvasd el a betéti számlával kapcsolatos információkat.
A Revolut Bank UAB-hoz való csatlakozás után is a Revolut Payments UAB-nál vezetett elektronikuspénz-számládat fogod használni az átutalásokhoz, így a banki IBAN-adataid nem változnak. -
Yany
addikt
Átfürkésztem az összefoglalót, de nem találtam erre vonatkozó infót. Valaki laikusokhoz szóló nyelven le tudná nekem írni egy-két pontban, hogy mi a fittyfenének jó nekem, ha rákattintok a "Join Revolut Bank" gombra? Esetleg, hogy miben lesz rosszabb akkor. Össze van ez szedve valahol?
Ennyit találtam a Revolut oldalán, ami legalábbis megemelte a szemöldököm:
Mi a különbség a Revolut Payments UAB és a Revolut Bank UAB között?
A Revolut Payments UAB-számlád olyan elektronikuspénz-számla, amelyet átutalásra és pénznemek közötti átváltásra használhatsz, és amellyel hozzáférhetsz minden általad már ismert és kedvelt Revolut-szolgáltatáshoz.
Ezzel szemben a Revolut Bank UAB-nál vezetett betéti számládat csak a pénzed betétbiztosítással védett betétként való tárolására tudod használni. További részletekért olvasd el a betéti számlával kapcsolatos információkat.Tehát jóhiszeműen benyomom a "Join"-t, majd búcsút inhetek a jó váltási árfolyamoknak?
-
törölt tag
akkor a revolut súgót érdemes böngészni... Videókban, cikkekben stb ezeket emlegették...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest