Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez a funkció kb 3 éve létezik.
-
kmarci25
veterán
válasz
19Petya83
üzenetére
Ne is keress HRK-t, mert nem érnél vele semmit.
Egyébként szubjektív, de néha én is görcsölök, hogy mikor váltsak, de igazából úgysem tudod kiszámítani. Mondjuk az jó volt, mikor 2019-ben váltottam még 360ért eurót, és mikor végre lehetett utazni, akkor bőven 380 fölött volt. Na, engem örültem. -
-
kmarci25
veterán
Mintha valami olyasmi lett volna, hogy iTunes-ban adtak jogot az SMS-ek desktop-os megtekintésére. Azaz a csalók hozzáfértek a telefonra érkezett SMS-ekhez is. És ez kb magyarázatot ad arra is, hogy miért nem érintett az android. Régebben olvastam erről, úgyhogy lehet rosszul emlékszem.
-
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
Zotya71
üzenetére
Nem kellett sokat keresni. De valóban, kártyával fizesd az eurót, nem kell utalni.
-
kmarci25
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Szóval első körben a customer service simán beírta, hogy adó. Aztán kicsit erősködtem, hogy ez nem jelent meg sehol. Akkor megint kis szünet és kijött, hogy hiba, és a zárolást majd helyesbítik, legkésőbb, mikor postáznak. Ha nem, akkor újra írnom kell nekik. Ez most így annyira nem szimpatikus, ezt is megírtam nekik. Mármint az egész eljárás.
-
kmarci25
veterán
Olyankor mi van, ha Amazonon vásároltam, ahol 60,78 volt a végösszeg, a Revonál viszont 77,2 USD-t vontak le?
-
kmarci25
veterán
válasz
merqree
üzenetére
Akkor kiegészítés. Először az OTP-t hívtam. Ott elmondták, hogy "hááát, akkor először írjak levelet nekik, de ezt igazából a kártytársasággal kell és amúgy is, meg 30 nap az ügyintézés és majd csak akkor lesz valami". Mindezt úgy, hogy volt a kezemben egy fecni, hogy megkaptam a pénzt. A revolutnál pedig egy 15 perces angol nyelvű csetelés után biztosított az ügyintéző, hogy másnap visszakerül a számlámra az összeg. És így is lett. Egészen meglepő volt, de kellemes.
-
kmarci25
veterán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ha nem vagy fizetős szolgáltatásban, akkor csak 75 ezer az ingyenes kp felvétel, nem 150.
-
kmarci25
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Évek óta Unicreditnél vagyunk, onnan van a lakáshitel is. Egy óriási bajom van, de valószínűleg ez rétegprobléma, mert nem foglalkoznak vele. Konkrétan: a számlának én vagyok a tulajdonosa, feleségem társtulajdonos. Netbankhoz külön hozzáférésünk van, persze ugyanazt látjuk, de külön felhazsnálónév/jelszó. Minden oké, kivéve az okostelefonos alkalmazást, mert az csak egy készüléken működik. Ha hozzácsatolom a netbank fiókomhoz, akkor nálam működik, nála nem, ha ő csatolja, akkor nála működik csak. Ezt nem tudják/akarják orvosolni. Egyébként nincs bajunk vele, bár 7 éve ott vagyunk, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs.
-
kmarci25
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Szóval akkor tényleg tudod mire való, csak kekeckedtél.

-
kmarci25
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Azt kérdezted mire való a Revolut, ha nem arra, hogy pénzt parkoltasson rajta. Ezek szerint Te is tudtad a választ, csak trollkodtál...
-
kmarci25
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Minden másra, de nem befektetésre, pénzösszegek tárolására. Majd ha bevezetik nálunk is, hogy kamatozik a széfben a pénzed, akkor lehet. De jelenleg a bank sem és a párnaciha sem arra való, hogy a befektetésed abban tartsd. Másrészt a hat számjegyű összeg forintban (sajnos) egyre kevésbé nagyobb összeg.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Most akkor az a baj, hogy elkéri, vagy az, hogy nem kéri el időben? Vagy mindegy is, csak baj?
-
kmarci25
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Ez egy 2019-es cikk, akkoriban lehetett beta teszternek jelentkezni, aki jelentkezett az kapott egy kártyát, amin az új "payment processor" üzemelt már. Valószínűleg befejeződött a teszt, éles a rendszer, és cserélik emiatt az összes kártyát, hogy a saját szolgáltatásukat használják.
-
kmarci25
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Feleségem is MC-t kapott egy hete.
-
kmarci25
veterán
válasz
poli27
üzenetére
Már hogy ne lett volna kapcsolatban. Ne viccelj már! Sberbank wiki
-
kmarci25
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Nem kell megnyitni a Revolut app-ot, mivel a Google Pay-en keresztül fizetsz. Nekem a GPay-be van felvéve (többek között) a Revolut virtuális kártya. A GPay-t sem kell megnyitni, csak legyen bekapcsolva az NFC. Ha valamiért fel kell oldani a telefon képernyőzárját, akkor a telefon értesít erről.
-
kmarci25
veterán
válasz
stingy2
üzenetére
Ahamm, és a számlainformációkból, egyenlegedből mit állapítanak meg? Én arra gondolok, hogy nem kap senki automatikusan adatot a részvény nyereségről, az csak akkor derül ki, ha kiválasztáson fennakad. De mindegy is, ez messze off itt. Lényeg, hogy nem érdemes ügyeskedni.
-
kmarci25
veterán
válasz
abrtom87
üzenetére
Jó sok kérdés...
Valaki ismeri ezt?
Én is kaptam sms-t, de már van Revolutom.
Mi ez a 3 hónap?
Magasabb csomag, mint a Standard, ami ingyenes. Ez Premium.
Utána automatikusan vonnak pénzt?
Ezt nem tudom, de gondolom, ha lemondod időben (a 3 hónapon belül), akkor nem.
Ilyenkor ingyen kapok fizikai kártyát?
Ha jól tudom a postázási díjat kell fizetned.
Egyáltalán kell ez nekem?
Jelenleg 4 bankkártyám van. Viszont gond szokott lenni az USA-ban néha a kártyáimmal. Valószínüleg a Mastercard miatt.
Itt lehet választani hogy Visa-t kernek?
Most épp nem tudom, mit adnak, választani nem tudsz, de virtuális kártyaként nekem van MC és Visa is.
Jó lehet ez arra hogy teszek rá x pénzt és az USA-ban kp helyett ezzel fizetgetek?
Többek között pont erre való. "Utazós kártya", így is emlegették, emlegetik. -
kmarci25
veterán
Ha leírnák neked, hogy nem számukra ráfizetés volt az, hogy használtad a szolgáltatásukat, az megnyugtatna?

Értem a felháborodásodat, de azt nem, hogy miért lenne megbízhatatlan a cég. Amikor igénybe vetted a szolgáltatásukat akkor elfogadták, hogy indokolás nélkül megszüntethetik a szolgáltatást. Most éltek ezzel a jogukkal. Ha ezt visszásnak vagy elfogadhatatlannak találod akkor nem kellett volna igénybe venni őket. -
kmarci25
veterán
válasz
Froclee
üzenetére
Velem is ugyanez volt. Én is aggódtam, mikor a support nagyon nyugtatott, hogy nem lesz semmi probléma. Nem lett volna kellemes, ha nem tudok a nyaralás végén kártyával fizetni... De nálam is minden oké volt, azóta se cseszegetnek. Mondjuk előtte váltottam premiumra is, gondolom ez is számít náluk.
-
kmarci25
veterán
válasz
Froclee
üzenetére
Írj a supportnak, hogy ezt tervezed, és nem szeretnéd, ha zárolnának. Nálam is volt ilyesmi, pár millió forintot tettem fel, és váltottam euróra. (Én már pár éve használom, napi szinten a kártyát.) Írtam a supportnak, rögtön válaszoltak, hogy nyugodtan csináljam, nem lesz gond. Nem is lett. Írd meg nekik Te is, hogy mi a helyzet, aztán vagy vizsgálnak előzetesen, avyg megírják, hogy mit várhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként szubjektív, de néha én is görcsölök, hogy mikor váltsak, de igazából úgysem tudod kiszámítani. Mondjuk az jó volt, mikor 2019-ben váltottam még 360ért eurót, és mikor végre lehetett utazni, akkor bőven 380 fölött volt. Na, engem örültem.
Vegyél butatelefont meg egy SIM kártyát, ahova irányítod a bank sms-eit. Ne utalj telefonról, csak pc-ről. Oké, köszönjük Emese!
Hol élsz? A 19. században?
Nekem ez az általános. Más körökben mozgunk.