Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36892) csabyka666


csabyka666
addikt

Üdv mindenkinek!

Mostanában egyre gyakrabban fagy meg az N8-am. Érintő nem reagál, csak hosszan nyomva a bekapcsoló gombot tudom kikapcsolni. Bekapcsolás után ilyenkor gyakran „System error” üzenet fogad, nem tudom leokézni, megint ki kell kapcsolnom. Ezt párszor megcsinálja, amire ismét jó lesz. Remélem, „csak” szoftveres hiba, ezért erősen gondolkodom rajta, hogy lecserélem végre a gyári T-s telefosott oprendszert az előbb dícsért romra. Majd légyszi írjatok még, milyen is lett. :)

Az is előfordul, hogy hívnak, de nálam nem jelez semmit, a hívónál rendesen kicseng. SMS-ek sem mindig érnek célba, mondjuk ez lehet, hogy szolgáltatói hiba.

Viszont lenne egy olyan gondom, hogy rengeteg telefonszámom van, és ezeket papírra is ki szeretném menteni, mert ha elvesznek, az kb halál lenne nekem. Van erre valami mód, hogy mondjuk Excel táblába kitegyem valahogy?

Köszi a segítséget előre is!

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.