Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80620) DM-Fan válasza Ren Hoek (#80601) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Mint mondtam: ne mosd már egybe azt, hogy "vár valaki alkatrészre" azzal, hogy "nincs hozzá alkatrész"! Mindenhez van alkatrész! Hogy meddig lesz? Hát, úgy 2021. február 17-ig, de lehet, hogy 18-ig. Ezt most komolyan kérdezted? Erre senki nem fog neked tudni válaszolni, még maga a Panasonic sem. Egyébként hacsak nem valami specifikus IC, vagy komplett vezérlőpanel, vagy kijelző kell, akkor egy jártasabb TV-szerelő is be tud szerezni neked hozzá bármit (kondit, FET-et, stb.).

Mintha nem is magyarhonban élnél: itt arra egy hetet kell várni, hogy egy Pest melletti (mondjuk a törökbálinti) depóból a belvárosi üzletbe érjen egy termék. Akkor miért csodálkozol azon, hogy egy Japánból érkező alkatrészre adott esetben egy-két hónapot is várni kell (rááadásul ezt többek közt azért, mert a szerviz levideózza a hibát és kiküldi Japánba véleményezésre és csak ezt követően indul el a folyamat)?!

A plazma bonyolult elektronikai felépítésű? Semmi horrorisztikus nincs benne egy LCD-hez képest, illetve de: minőségibb anyagokból áll már maga a panel is, masszívabb, súlyosabb.

Amúgy komolyan nem értem: ha ekkora félelmed van a technológiával, vagy a használt cuccokkal kapcsolatban és amúgy is az OLED felé húzol, akkor miért akarsz ennyire görcsösen plazmát magadnak - ráadásul ST50-et, ami mégcsak nem is a legproblémamentesebb és közel sem a legjobb készülék volt?

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.