Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75251) oil120 válasza andrew-msi (#75246) üzenetére


oil120
senior tag

Szia, ha behozod hozzánk a szervizbe megnézzük és adunk árajánlatot, így eltudod dönteni érdemes-e megtartani.

(#75252) föccer


föccer
nagyúr

Nem vagyok hajlandó fél millió forintot fizetni egy tv-ért. Nem vagyok hajlandó és kész. :(

Az LG plazmák tényleg annyira válalhatattlnaok az árukért? A Panasonicból már nagyon kevés kapható és az is megfizethetettlen. :(

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#75253) Gicz válasza föccer (#75252) üzenetére


Gicz
addikt

Ha nem vagy hajlandó fél milliót fizetni egy jó tv-ért, akkor ne vegyél LG plazmát, mert azért a minőségért a 200 mégjobban fog fájni :(

Inkább nézegess használtban panákat szerintem.

(#75254) DM-Fan válasza föccer (#75252) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Nem vagyok hajlandó fél millió forintot fizetni egy tv-ért. Nem vagyok hajlandó és kész."

Hát, pedig ha a cél az 50" fölötti képméret és a kiváló képminőség, akkor nehéz megállni ennyi alatt, pláne, ha csak új készülék jöhet szóba. Mondjuk ha csak új jöhet szóba, akkor már eleve a plazma elég esélytelen.

"Az LG plazmák tényleg annyira válalhatattlnaok az árukért?"

Kinek mi. Szerintem képminőséget tekintve (egy 4 éven belüli Panasonic modellhez viszonyítva) eléggé vállalhatatlanok, de ez sejthető az árukból is: 250 eFt-ból máskülönben nem kapnál 60"-os készüléket.

"A Panasonicból már nagyon kevés kapható és az is megfizethetettlen."

Egyáltalán nem megfizethetetlen, ha azt nézed, hogy a Panasonic 65VT60-hez annyiért lehetett az elmúlt hónapokban hozzájutni, amennyiből jó esetben 55"-os LED-LCD-t kapsz (amiből egyébként bitang sokat eladnak), ami ráadásul képminőséget tekintve a nyomába sem ér a VT60-nak. Más kérdés, hogy ez bőven a félmillió forint feletti kategória, ami tényleg nem fér bele sokaknak, pláne, ha nem is ez a hobbijuk és "csak" egy TV-t keresnek. De hogy megfizethetetlen lenne, az erős túlzás, mert kétszerennyibe kerülő TV-k is lazán ott vannak a piacon és bizony azokat is megveszik.

Szóval ha rám hallgatsz, akkor Panasonic-ot veszel. Ha fáj az új ára, akkor próbálj találni egy 2-3 éves példányt használtan, jó eséllyel még garanciális lesz és még így is kategóriákkal mást fog nyújtani, mint a vadiúj LG!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#75255) balisz válasza föccer (#75252) üzenetére


balisz
senior tag

Szimplán teljesen más kategória a két márka. Én mindenképp Panasonicot vennék, próbálj várni még egy kicsit hátha ki tudsz fogni egy 50 collos ST50 vagy 60-at. Nem bánnád meg!

(#75256) föccer


föccer
nagyúr

Köszi, mindhármótoknak. Végleg lebeszéltetek az LG-ről. Akkor valószínűleg nézek egy használtat. Lehet, hogy valaki nyugodtan kipenget 500k-t egy tv-ért, de ennyit nekem egyszerűen nem ér meg. 200k az ingerküszöböm egy tv-ért.

:R

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#75257) DM-Fan válasza föccer (#75256) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Mondjuk azt tartsd szem előtt, hogy mi sem úgy vettük itt páran a 65VT60-at, hogy TV-t kerestünk, hanem egy olyan megjelenítőt szerettünk volna birtokolni, amin a lehető legautentikusabban jelenik meg a forrásanyag, mindez kellően nagy képméretben. Szerintem közülünk elég kevesen vannak azok, akik elsődlegesen TV-ként használják az ilyen szintű készüléket, szinte mindnyájunknál külső forrásból való filmnézés a prioritás, mert ezek már leginkább házimozi megjelenítők és többségünk este, sötétben nézi ezen anyagokat. Aki általános felhasználásra keres TV-t, vegyes használat és változó környezeti fény mellett, annak megfelelő alternatíva lehet egy 200-300 eFt közötti, szerényebb képességű modell is akár a Samsung-tól is - továbbmegyek: akár egy LED-LCD is. Szóval vedd figyelembe, hogy az itteni közösség azért inkább videofil.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#75258) balisz válasza DM-Fan (#75257) üzenetére


balisz
senior tag

Én is ezt mondtam korábban, TV nézésre felesleges ilyen készülék, akkor van értelme ha az ember maximális minőségben fog filmet nézni, rosszabb minőség esetén még kellemetlenebb képhibák is előjönnek. Viszont ha komolyan gondolja az ember a filmezést és ad a képminőségre akkor azt meghálálja a TV.

(#75259) Ijk válasza föccer (#75256) üzenetére


Ijk
nagyúr

Használt 50ST60-at keress, előbb utóbb csak felbukkan egy valamelyik aprón.

DM-Fan: Irigyellek a 65VT60-ad miatt. ;]
Valószínűleg az elkövetkező 3-4 évet bezáróan a piac messze legjobb készüléke, amiért ráadásul nem kellett otthagyni egy autó árát. Nyilván komoly tudatosság van emögött, tehát mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
Remélem kibírja jó sokáig az ST50-em, mert vagyonokat nem fogok tv-re szánni, és egy LCD-t ez után soha nem lennék képes elviselni. A franc essen a Panasonicba, legalább megtartották volna a VT sorozatgyártását amíg ki nem fullad ez a 4k elmebaj, és nincs megfizethető épkézláb OLED. Soha nem fogom megérteni hogy ha a 4x felbontást ilyen remekül lehet marketingelni akkor a plazmák 10x kontrasztját hogy nem sikerült, aminek ráadásul a 4k-val ellentétben van is nem csekély gyakorlati jelentősége.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#75260) kpal válasza föccer (#75252) üzenetére


kpal
veterán

Használtan nézz jobbat ;) már ha nem zavar ha használt a készülék.

(#75261) liszi70 válasza föccer (#75252) üzenetére


liszi70
nagyúr

"Az LG plazmák tényleg annyira válalhatattlnaok az árukért?"

Egyáltalán nem vállalhatatlanok. Sokan használják megelégedetten, sokan meg jobbat igényelnek. Egyetlen lehetőség, hogy megtudd, te melyik csoportba tartozol, hogy megnézel egyet felhasználás-közeli körülmények között.
Nekem nem volt drámaian negatív élmény, amikor vizslattam ilyen LG-ket, pedig jobbhoz vagyok szokva. De az ám nem is ennyibe került! Új árukért rendben vannak az LG-k. Szerintem.
Ennek ellenére én is egy jobb képminőségű, használt készülék megvásárlására ösztönöznélek ugyanezen árból, ha vállalsz használtat is.

[ Szerkesztve ]

(#75262) Gh0sT


Gh0sT
addikt

2013. augusztusában vásárolt 65ST50 2+1 év garanciával hibátlan esztétikai állapotban, kalibralva, dobozában, eredeti számlával, nagyságrendileg 800 üzemórával, minden tartozékával, egy darab pixel/subpixel hibával (gyárilag) megérhet vajon 425.000 Ft-ot? Lehet hogy cserélném és meghirdetnem, de nem szeretnék elrugaszkodott árat kérni érte.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#75263) liszi70 válasza Gh0sT (#75262) üzenetére


liszi70
nagyúr

Mire váltasz?

(#75264) Gh0sT válasza liszi70 (#75263) üzenetére


Gh0sT
addikt

65VT60, ha minden összejön.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#75265) andrew-msi válasza Osynho (#75250) üzenetére


andrew-msi
aktív tag

Azt hiszem nekem ez lesz a nyerő, mivel "csak" tv-nek kell, mozira ott a projektor.
Viszont LCD-t nem tudok elképzelni. :(
Árban is ez fér bele.

oil120: Ment pü

(#75266) vendingo


vendingo
veterán

Szeretnék venni egy plazma tv-t.

Jelenleg egy sima 32"-os Samsung HD tv-m van, amit szeretnék cserélni egy 50" plazmára.

Sokat nem szeretnék költeni, ezért az LG 50pb5600 modellt néztem ki.
Heti 1-3 filmet néznék rajta, illetve esténként fél órát menne, amíg elalszok.

Igazából azért írok ide, mert kicsit visszaolvasva senki nem ajánlja az LG plazmákat, főleg nem az olcsókat.
Ezek valóban ennyire nem ajánlottak?

Gondolom a jelenlegi Samsungomnál fényévekkel jobb lesz ez is. Vagy?
Sokat tényleg nem szeretnék költeni, vagy ezt veszem, vagy valami nagyon olcsó 50" lcd-t.

Számítógép lenne rákötve, arról nézném a filmeket.

Előre is köszi.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#75267) DM-Fan válasza Gh0sT (#75262) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ezt a modellt kifutásakor, 2013. év első negyedében/harmadában, Cetelem akcióban 500 eFt körüli összegért lehetett hazahozni. Azóta lassan két év eltelt, belement 800 üzemóra (ez ennyi idő alatt egyébként nem sok, nekem szűk egy év alatt ennél picit több ment a 65VT60-ba) és még hibás is. Mindettől függetlenül (tekintettel arra, hogy még garanciális is) szerintem 400 eFt-ért könnyen elmehet, tekintettel arra, hogy baromi nagy most a kereslet a Panasonic plazmákra.

vendingo: szinte napi kérdésként merül föl, hogy mennyire vállalhatók az LG PB-szériás plazmái (pár HSZ-szel a kérdésed előtt is ez volt a téma). Sokadszor írjuk le: nézd meg magad! nem tudhatjuk, mik az elvárásaid a képminőség tekintetében. Plazmás berkekben kifejezetten gyenge készülékeknek számítanak, a sok évvel ezelőtti Samsung és Panasonic plazmák is lenyomják őket. Ugyanakkor egy őskövület LCD-ről váltva lehet elfogadható alternatíva egy LG plazma is, ha másban nem, képméretben mindenképp (de talán egy-két képi jellemzőt tekintve is). Ha minőségi megjelenítőt keresel, akkor viszont messziről kerüld el!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#75268) Tizedes1


Tizedes1
aktív tag

Megtörtént az 50g20 kalibrálása 4 év és 5000 üzemóra után.
Egy hete nézem az új beállításokat és azt kell mondanom, hogy megérte!!!!

Ugyanis a filmek alsó-felső fekete sávja feketébb lett, a kép kontrasztja és minősége is javult, pedig nem sok helyen kellett belenyúlni a bállításokban.
Ellenben van egyetlen egy beállítás, ami mozgatja a fantáziámat.
Véleményem szerint a pana képélessége , ami 0 -s 10 között mozog, ott az 5-ös a kiindulópont.
Nálam teljesen le lett véve 0-ra és ezen a ponton én elkezdem egy pillanatképpel skálázgatni.

A 10-es érték az mindent kiemel és zajossá tesz, főleg a hajszálakat emelte ki, de a 0-ás érték elmos részleteket. Most a 3-5- között állítgatom........
Tudom, hogy minden tv más, de azért a véleményetek igenis érdekelne.

Köszönöm

(#75269) Norbi 72 válasza vendingo (#75266) üzenetére


Norbi 72
veterán

Én arra jutottam,hogy a régi 50 PK350-es LG tévémnél még rendben volt a képminőség,vagy másképpen erről a fórumról sokan látták,és mindenki azt mondta,hogy teljesen rendben van a képe.Nem kiemelkedő,de nem is sz@r.Az újabb modelleknél meg hátrébb szorult a fejlesztés(gyakorlatilag romlott a helyzet),mert az UHD/Oled vonalra feküdtek rá,szvsz.

Van is egy eladó itt a hirdetésekben,de 4 éves,és az enyémben kb.12.000 óra van,amit nem lehet ellenőrizni...ki tudja,mikor adja meg magát.

(#75270) vendingo válasza DM-Fan (#75267) üzenetére


vendingo
veterán

Köszi

Nincsenek nagy elvárásaim.
A jelenlegi samsungom csak arra használom, hogy este legyen min elaludni. Filmeket monitoron szoktam nézni.
Karácsonykor szerettem volna venni 110-ért egy akciós 50" technika lcd-t a tescoba, de szerencsére elfogyott. Annál egy PB-s LG is fényévekkel jobb lenne szerintem.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#75271) walter70 válasza vendingo (#75270) üzenetére


walter70
tag

Én ilyen Lg-t vettem,lcd után teljesen elfogadható.Mondjuk nekem nincs tapasztalatom más plazmákkal és nem is merülök annyira bele,mint az itt fórumozók többsége.Egyszerűen csak nézem és nem a hibákat keresem :) .Nem utolsó sorban újonnan ekkora tv-t nem kapsz,ha a méret is számít.

(#75272) kokobe válasza Tizedes1 (#75268) üzenetére


kokobe
senior tag

Én is nézegettem az élességet st50-en 3-ra vagy 4 re szoktam beàllìtani de 3-ason a legjobb szerintem.

<---AMD___ATi--->

(#75273) Pityke78


Pityke78
őstag

Sziasztok!

Lehet off lesz a kérdés, de nem találtam jobb topicot.
Olvastam, hogy vannak olyan HDMI kábelek, amik ethernetet is tudnak továbbítani?

Ez pontosan hogyan működik? Ha ilyen HDMI-vel kötném össze a TV-t az asztali PC-vel, akkor nem kellene külön LAN kábel a hálózathoz?

Megmondom őszintén ezt nagyon furcsállnám, de ki tudja.......... :)

Vélemény?

(#75274) MasterMark válasza Pityke78 (#75273) üzenetére


MasterMark
titán

Ehhez kell hogy tudja mindkét eszköz.

Blu-ray meg TV között szokott működni.
PC-n nem hiszem.

Switch Tax

(#75275) Tizedes1 válasza kokobe (#75272) üzenetére


Tizedes1
aktív tag

Közben megkaptam a választ Jáno666-tól, a legfontosabbat itt közzéteszem, mert ad egy "rálátást"(mint a Lecsóban :D ) a témára:

"Mindig 0-ra állítok minden Panasonic Samsung TV-t a mérés idejére (nehogy hozzáadjon valami zajt a digitális élesítés a homogén és műszerrel mért tesztábrákhoz is) és 99%-ban ott is van a végleges, "semleges" helye (sőt, néha már a 0 is egy minimális élesítési szint, igazából csak enyhén negatívban lenne teljesen kikapcsolva némely készüléken, kéne még egy OFF állás a NULL mögé, ami nincs ; máskor, mint szerintem a tiéden is, pont semleges a 0 -> se élesítés, se maszatolás ; és nagyon ritkán középértéken van a semleges pont: nem valahol a gyári alap és nulla közt, hanem pont ott, ahol eredetileg is állt, az már nagyon-nagyon ritka, hogy valahol félúton van az igazság, nem az alsó szélen, vagy középen). "

' a G20-on is a 0 a semleges állás, mint az összes többi 2009 után gyártott Panasonic plazmán. Ha eddig magasabban volt, megszoktad az élesítést. Javaslom, hogy próbáld megszokni 0-on, de nem sokat árt, ha kicsit magasabbra húzod, csak egy kis nagy kontrasztú zajd ad hozzá, ami kiemeli a kontúrokat. "

Hiába, azért 5000 óra után máshoz van szokva a szemem....

(#75276) Gaborka30


Gaborka30
aktív tag

Sziasztok!

Ahogy nézem, egyre inkább csökken a plazma tv választék. 160 cm-es plazmát keresnék max 400 000 ft-ig.
Miket tudnátok ajánlani?

Köszönöm!

(#75277) anonym1s


anonym1s
őstag

Sziasztok.
Ezek kozul melyik lenne jobb a P50GT50 kalibralasara?
Egyik
Masik

(#75278) kokobe válasza Tizedes1 (#75275) üzenetére


kokobe
senior tag

Persze én is azt hallottam hogy a 0-án kéne lennie de én 3-ason érzem a legtökéletesebbnek a képet. Főleg a betűkön szoktam tesztelni az élességet. :D

<---AMD___ATi--->

(#75279) kokobe válasza Gaborka30 (#75276) üzenetére


kokobe
senior tag

Ha találsz 65st50-et akkor azok mozognak 400k környékén valaki emlegette is hogy lehet eladná nagyon jó kis tv nekem 50"-ba van de szeretnék én is legalább 55"-ra váltani és vt60-ra de nem biztos hogy össze jön de akkor egy 50gt60 vagy egy 55st-vt50-el is elégedett lennék.

<---AMD___ATi--->

(#75280) btomi9 válasza Gh0sT (#75264) üzenetére


btomi9
aktív tag

Szia!
Hol sikerült beszerezni, lehet még kapni újonnan?

(#75281) robi-k


robi-k
őstag

Kezdek nagyon mérges lenni: a kib@szott retekklub logója nagyon könnyen "beég" VT60-ba, pedig már 340 üzemóránál tartok :( Kénytelen vagyok zoom-ra állítani a TV-t. Nem igaz, hogy a kib@szott retekklub nem tud félig átlátszó logót csunálni.
Nagyon érzékeny a VT60, sokkal jobban, mint a G20-as volt újkorában.

(#75282) Longue63 válasza robi-k (#75281) üzenetére


Longue63
tag

Majd megszokod.... :((

(#75283) panada válasza robi-k (#75281) üzenetére


panada
tag

Sajnos nem csak az rtl logója ghostol a vt60-ba, de ezt meg lehet/kell szokni. Amin már többször is rugóztunk, hogy a zoom nem nagyít, hanem függőlegesen torzít. Azért az baromira nem mindegy. Ez engem pl. sokkal jobban zavar, mert ezért használhatatlan a zoom funkció.

De ahogy BBéci is írta korábban, én is inkább a túlpásztázást kapcsolgatom félóránként ha véletlenül tévét néznénk (de ez szerencsére nagyon ritkán fordul elő).

(#75284) DM-Fan válasza robi-k (#75281) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nekem pont a G20 ghost-olt ilyen logóknál, mint a barom, a VT60 pedig egyáltalán nem. A túlzó kontraszt is tud ám bűnös lenni ilyen esetekben.

panada: "Amin már többször is rugóztunk, hogy a zoom nem nagyít, hanem függőlegesen torzít. Azért az baromira nem mindegy."

A HD-adóknál egyáltalán nincs baj a zoom-mal, arányhelyesen lehet vele zoom-olni. Az összes közszolgálati és a legfőbb kereskedelmi adók mind elérhetők HD-ben, nem is nézek SD-adót egyáltalán, ennélfogva nincs is semmi bajom a zoom-funkcióval, mert tökéletesen működik, arányhelyesen zoom-ol és megfelelő mértékben ki lehet velük tolni a logókat (hacsak nem teszik nagyon bentre őket). Egy VT60-szintű TV-n meg ne akarjunk már szutyok minőségű SD-TV-adást nézni, mert ez a készülék nem azt érdemli! Arra teljesen fölösleges pénzkidobás. Elő kell fizetni HD-csomagra, ez a készülék ott kezd életre kelni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#75285) DM-Fan válasza panada (#75283) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ettől függetlenül persze az jogos, hogy SD esetén is működhetne normálisan a zoom, ahogy korábban is, de mondom: HD-felhasználás esetén semmit nem lehet érzékelni ezen problémából.

Get Moded!

(#75286) tomic válasza robi-k (#75281) üzenetére


tomic
addikt

Ez csak addig csinálja míg kevés benne az üzem idő. Később nem lesz ennyire háklis. Ez a széria ilyen. Tavalyiak nem voltak ennyire érzékenyek.

(#75287) Gabor970 válasza robi-k (#75281) üzenetére


Gabor970
addikt

....nem igaz, hogy pont azt a kibaszott retekklubot kell nézni ;] ;] ;] Mióta mediacardom van, már bent sincs a csatornalistámban. Isten bizony jobb az élet nélküle. Még csak véletlenülse....

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#75288) Ispy válasza Gabor970 (#75287) üzenetére


Ispy
veterán

Tegnap karácsony alkalmával a tv2 ragadtam, a 3. reklámszünetben be is fejeztem a film nézését, egyszerűen nézhetetlenek a filmek 100 perc reklámmal megtűzdelve (igaz ezt eddig is tudtam).

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#75289) Longue63 válasza Ispy (#75288) üzenetére


Longue63
tag

Időnként megszakítja a reklámot a film...

(#75290) panada válasza DM-Fan (#75285) üzenetére


panada
tag

Én HD adást sem bírok zoomolni (úgy, hogy a logo teljesen kívülre kerüljön), nem csak SD adást. A függőleges pozíció eltolásával lehet felfele tolni, de a zoom is csak függőleges irányba nyújt. De mint mondtam, csak a funkció tökéletlensége zavar, mivel a vt-t egyáltalán nem tévézésre használjuk, nagyon nem érdekel. :)

(#75291) somi55


somi55
csendes tag

Cam kártya,digi műhold,Vt60. Van megoldás az infó feliratok normalizálására?
A digi fórumon javasolt észt-re állítás nem jött be.

(#75292) DM-Fan válasza panada (#75290) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Akkor nem jól csinálsz valamit. Ne a "Zoom" funkciót válaszd az Aspect menüből, hanem az oldallevágásost, ez a titka a dolognak! A többi is zoom, csak azok még a tetejében arányhelyesen is tartják a képet! ;)
Ha valamely logó pedig annyira benyúlik, hogy így sem tudod kívülre küldeni, az nem a TV hibája.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#75293) panada válasza DM-Fan (#75292) üzenetére


panada
tag

...és működik! :) Én eddig csak a zoom-ot erőltettem, de ez az oldallevágós tényleg jó, köszi. (Pedig szélesvásznú, azaz 2.40:1 arányú filmnél már egyszer-kétszer használtam ezt, hogy a fekete alsó-felső sáv eltűnjön, de tv adásnál valamiért kimaradt..)

[ Szerkesztve ]

(#75294) Gabor970 válasza Longue63 (#75289) üzenetére


Gabor970
addikt

Ezt szoktam én is mondani: A reklámok közti szünetekben filmrészletek vannak. Manapság jellemzően 1-1,5 óra alatt "hozzá lehet jutni" egy filmhez. Furcsa lustaság, ha ehelyett valaki inkább tördelve, hiányosan szeretné megnézni. No mindegy is.... ha jobban belegondolok már szinte heti 2-5 óránál sem több, amennyit TV műsor megy nálunk, kivéve ha a mezzo-n tudatosan átnézem a hétvégi jazz koncert lehetőségeket.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#75295) Longue63 válasza Gabor970 (#75294) üzenetére


Longue63
tag

Így van, főleg ezekhez a "régi" filmekhez, amiket a tv-ék adnak.

(#75296) Squirrel


Squirrel
őstag

Nálunk smartcard, ill. kábelen jönnek a csatornák. Egyik-másik SD adás, főleg az angolok (E4, Film4, ITV 2,3,4) egész szép képet ad. A full HD csatornák viszont iszonyatosan jól néznek ki. Az AXN HD-n meg legnagyobb megrökönyödésemre nincsenek reklámok, emiatt nekem kell félóránként elkapcsolni, hogy a logója, ill. a filmek alsó-felső sávja kicsit kapjon más tartalmat is. Azt viszont nem tudja valaki, hogy lehetne megjegyeztetni a TV-vel, hogy a kétnyelvű adásoknál ne a német, hanem az angol legyen az alap? Beállítom, átváltok másik csatornára és már vissza is áll németre.

(#75297) zapco1269 válasza Csabroncka (#75124) üzenetére


zapco1269
tag

4K OLED-re gondolsz?

(#75298) zapco1269 válasza robi-k (#75281) üzenetére


zapco1269
tag

Nyugodj meg, az enyémen 50VT60 nem maradt meg a Ghost eddig. 3 ezer óra körül van benne. 70%tTv-30% Film.

(#75299) Heffi


Heffi
őstag

Nézegettem az innét letöltött judder teszteket a VT60 saját lejátszójával.

Ha 60 Hz-n megy a lejátszás, nem kellene szaggatni a tesztvideóknak? Én nem látok rajtuk semmi anomáliát.

Másik érdekesség, hogy a popcorn médialejátszómmal letöltöttem a filmekhez tartozó borítókat. A tévé lejátszási listájában is megjelennek ezek a képek a filmek mellett.

(#75300) neo-geo


neo-geo
aktív tag

Sziasztok. Vettem egy Panasonic TX-P50VT20E plazmát, és a gondom az lenne, hogy rádugtam egy 500GB-os HDD-t, és nem lát rajta semmit, holott tele van MKV fájlokkal. Ez mitől lehet?

[ Szerkesztve ]

PSN-ID:Putyesz-HUN

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.