Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11335) janos666 válasza Bodor (#11321) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

A leg drasztikusabb az, ha belépsz a szervizmenübe ugyan úgy, mint mikor az üzemidőt szeretnéd ellenőrizni, csak az "Aging"-et választod.

Bekapcsolt állapotban megnyomod és nyomva tartod a Vol- gombot (a TV oldalán), majd lenyomod 4x a 0-t a távirányítón, míg kiírja a bal-felső sarokban, hogy tölti a menüt. Ha megjelent az ablak (pár másodperc), akkor megnyomod 2x a 2-es gombot (távirányító). Ekkor elfehérül a képernyő (pontosabban kékes árnyalatú fehér lesz az, de nem baj).

Ha eléggé elhalványult vagy meguntad, akkor megnyomod az 1-es gombot és az EXIT-et (mindkettőt a távirányítón, egymás után).

Pár óra biztos kell neki, hogy elkezdjen halványodni, ha makacsul be van ragadva. Hogy tényleg eltűnjön, ahhoz akár több tíz óra is kellhet.

A lényeg viszont az, hogy itt kopik a leggyorsabban, tehát ha üresjárat helyett van rajta fehér kép, máskor pedig hasznos képtartalom, akkor összességében sokkal hamarabb végzel.

Vagy beteheted végtelenített oda-vissza lejátszásba ezt a videót a TV oldalába pendrive-on, majd állítsd Kiemelt képmódra és 60-as kontrasztra a képbeállításokat ehhez (a beépített lejátszóhoz). (A többi lényegtelen.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.