Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14036) TrollBalint válasza Har_melin (#14033) üzenetére


TrollBalint
addikt

először ON:
Tegnap sikerült eljutnom (először) a templomban a bosshoz, bár még csak Act 4-ben vagyok, de mikor haltam, akkor mintha vesztettem volna kb. 10% XP-t. Jól láttam? Változott valami, vagy csak a templom (esetleg csak a templom boss) nyom egy ilyen humort? :)

OFF:
Én megvettem anno a Diablo 3-at és az eleje nagyon tetszett, barom nehéz volt az inferno szinten, ami bevallottan multira lett kitalálva, hogy ha többen játszanak is élvezetes legyen. De miután 2-3 emberke egyedül is végigvitte, utána megindult a sírás és azzal a Diablo is a lejtőn :( Nem bánom, hogy megvettem, de ez a "túl nehéz a játék legyen könnyebb!" "túl könnyű a játék, nincs benne kihívás, legyen nehezebb!"... ezek nagyon tönkretették

ismét ON:
Te fejlődés során felveszitek a superior cuccokat is? Én már azt se tudom mit vegyek fel, a 3 linkelt cucc mindenképpen kell (különböző szintű értelemszerűen), aztán nem lennének rosszak a superior cuccok sem... de ha így csinálom akkor inkább egy piaci kofára fog hasonlítani a karakterem.
Egyébként - számomra - szinte hihetetlen, hogy meg tudták csinálni a készítők, hogy még az értéktelen cuccnak is lehet némi értéke, ettől tartom igazán jó játékban a PoE-t.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.