Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hachiko95

aktív tag

válasz _seth_ #99921 üzenetére

Így van, annyival még kiegészíteném, hogy a nyomaték öl. Tehát a dízeleknél, nézhetjük konkrétan az A20DTH Insigniát, én 1750 alatt nem szeretem látni a fordulatot soha, az alacsony fordulat, nagy nyomaték nyír ki mindent, legyen inkább 2500-as fordulat kevesebb nyomatékkal kisebb gázon és ugyanakkora teljesítményünk van. Rendes olajnyomás is igazából 2000-től van, 1000-1500-as fordulaton szenvedtetés hiába van nyomaték, hiába megy úgyahogy az autó nagyon nem jó a motornak. A hosszú difi miatt városban nehéz is 2000-es fordulaton vagy felette tartani a motort, ezért mostmár csak autópályázós. 100-nál sem lehet rakni még 6.-at, de igazából 5.-ben sem indul meg rendesen, 4. kell neki.

Z18XER H Astránál pedig ugye rövid a váltó és 70-től végsebességig, ami 200 km/h felett van valamivel szépen lehet menni. Tehát, ez lényegében 5.-ben 2000-től leszabályzásig van.

Minden motort olyan fordulaton használok, hogy magához képest bármikor rendesen meginduljon, sőt úgy is biciklizek, rendesen pörgetve, mert a nagy nyomaték alacsony pörgetést kinyírja a térdet is.

tldr.: Én a dízelt is pörgetem (2000+).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés