Hirdetés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na voltam megnézni ezt a kocsit.
Kintről hozták, most rakták fel pár napja. Mivel ugye 56 ezerrel hirdetik nem hittem el ennyi lenne benne, kipróbáltam nem kopog, nem zörög, minden okés vele ránézésre. Alvázszámát elkértem, Opelbe elmenem, lekérdeztem, 2011-ig látják csak (addig vitték opelba), de itt is kevés km volt benne. Viszont kint 2016-ban volt műszakin, ott 40 ezer valamennyi volt benne akkor, szóval a km valós lehet.
Tetszett a kocsi amúgy, csütörtökre kaptam időpontot állapotelmésre, lefoglaltam addig, úgy hogy adtam 50 ezer előleget, és ha állapotfelmerésen 100 ezret meghaladó költsége van a kocsinak (kopó alkatrészekre nem vonatkozik), akkor visszakapom a foglaló összegét, vagy az árból engednek. Ha nem lesz ezt meghaladó költsége akkor annyi lesz az ára amennyiért hirdetik (nem engedtek 40 ezret se, mondták most jött be ennyibe elfog menni ha kell ha nem).
Szóval csütörtökön folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest