Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na megvolt az állapotfelmérés...
Opelbe vittem, előre lebeszéltem, be is mehettem nézni.
A rétegvastagság mérővel kezdték, törve nem volt sehol, nem rohad, futómű jó, első gumik cserések, de ezt ugye bele is kalkuláltam hogy mind a 4-et lecserélem majd amúgy is. A motor viszont nem volt okés, 3 ottani szerelő is mondta tuti lánc cserés hangjából ítélve, illetve valahonnan folyt belőle az olaj...:/ Km-re viszont tényleg 56 ezer volt benne, valami gépre rádugták és ott is minden stimmelt, csak ugye érdekes volt hogy 56 ezer volt benne és a motor miért ilyen? Hibakódmentes volt amúgy minden más. Illetve úgy hirdették van benne fedélzeti computer, és tempómat is, ezek nem voltak benne. Motorral kapcsolatos javításokra elég sokat írtak árban, de ha még okosba megcsináltatom olyan 200 ezer lett volna a költség mindennel. Így úgy voltam vele, ha 150 ezret engednek megveszem. Visszamentünk a kereskedésbe, mondtam mi van, de 150 ezret nem engedtek, max 30-at akartak, így mondtam akkor köszönöm...50 ezret visszakaptam (normálisak voltak, veszekedhettek volna ezen visszajár e, de nem volt semmi vita).
Éppen lehet megvehettem volna mert egy komplett olajcserét szűrökkel amúgy is rászántam volna, de a motor kaphatott valamit mert nem így kellene kinéznie egy 56 ezer km-esnek, így hogy nem volt alku amennyit akartam nem mentem bele.Szóval keresek tovább...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Jura Ena 8 kávégép
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Elmondásuk szerint)