Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

Srácok, kulcs ügyben kéne némi help.
    Szóval mondom okos vagyok és ügyes, a kissé lelakott bicskakulcsot felújítom: veszek Ebayről házat, a belét átteszem, és ennyi.
    Lett volna, ha az a rihadék kulcs szétjön simán. Youtube videókat néztem, de nem tudom, ez ragasztva volt vagy mi, cseszett szétjönni. Mondom ok, akkor lefejtem, úgysem kell csak az elektronika... Hosszas szenvedés és sérülés (csúszik a rohadék csavarhúzó) után végre ki tudom venni az elektronikát... amin a felső sarokban egy kis fekete basz sérült. Igen, a transponder. :W Azért összeraktam, próba, ajtókat nyit/zár, motor viszont nem indul. Igen, az valóban a transponder volt...

Szóval most van egy

gyári kulcsom ami nem bicska, most ezt használjuk a f*sságom miatt
    teljesen ok utángyártott kulcsházam (még Opel jel is jött hozzá tényleg ok)
    És a már átszerelt kulcsnyelv ami szintén ok, tehát nem kell semmit másoltatni

A feladat: szerezni egy új elektronikát, majd azt berakni a bicskakulcs házba, és felprogramozni.

Írtam egy neten talált oldalra, náluk a móka 40k + áfa. Hát ez k*rva sok, az Opeles ártól sem vagyunk messze (kódom van amúgy az autóhoz azt le sem kéne kérni).

Valakinek ötlet? :F Jó lenne Pesten felhajtani valakit. Elektronikát még csak csak szerzek vagy Ebay vagy itthonról, de hogy fogom felprogramozni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés