Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Srácok, kulcs ügyben kéne némi help.
Szóval mondom okos vagyok és ügyes, a kissé lelakott bicskakulcsot felújítom: veszek Ebayről házat, a belét átteszem, és ennyi.
Lett volna, ha az a rihadék kulcs szétjön simán. Youtube videókat néztem, de nem tudom, ez ragasztva volt vagy mi, cseszett szétjönni. Mondom ok, akkor lefejtem, úgysem kell csak az elektronika... Hosszas szenvedés és sérülés (csúszik a rohadék csavarhúzó) után végre ki tudom venni az elektronikát... amin a felső sarokban egy kis fekete basz sérült. Igen, a transponder.
Azért összeraktam, próba, ajtókat nyit/zár, motor viszont nem indul. Igen, az valóban a transponder volt...Szóval most van egy
gyári kulcsom ami nem bicska, most ezt használjuk a f*sságom miatt
teljesen ok utángyártott kulcsházam (még Opel jel is jött hozzá tényleg ok)
És a már átszerelt kulcsnyelv ami szintén ok, tehát nem kell semmit másoltatniA feladat: szerezni egy új elektronikát, majd azt berakni a bicskakulcs házba, és felprogramozni.
Írtam egy neten talált oldalra, náluk a móka 40k + áfa. Hát ez k*rva sok, az Opeles ártól sem vagyunk messze (kódom van amúgy az autóhoz azt le sem kéne kérni).
Valakinek ötlet?
Jó lenne Pesten felhajtani valakit. Elektronikát még csak csak szerzek vagy Ebay vagy itthonról, de hogy fogom felprogramozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Cyberpunk 2077
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért összeraktam, próba, ajtókat nyit/zár, motor viszont nem indul. Igen, az valóban a transponder volt...
Jó lenne Pesten felhajtani valakit. Elektronikát még csak csak szerzek vagy Ebay vagy itthonról, de hogy fogom felprogramozni?