Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Jofi81 #83450 üzenetére
Naviból van navi 600 és 900 is. Illetve van navi650 és 950. A 600 és a 900 szinte ugyanaz, viszont a traffipax pontok csak a 900-ban működnek.
2 rész van:
1. A fejegység, és annak a szoftvernek a frissítése. Ezt valószínűleg fölösleges frissíteni. Én frissítettem, elvileg a gm10.8v208 a legújabb (pl innen is le lehet tölteni, majd kiírni CD-re). Nem tudom, hogy előtte megvolt e, de én találtam egy bug-ot. Ugye ha CD-t játszol le, és kikapcsolod a fejegységet, majd vissza, akkor ugyanonnan folytatja a CD lejátszást. Nálam volt olyan, hogy CD-n volt, elmentem fél órára (lezártam a kocsit, ilyenkor a fejegység idővel teljesen kikapcsol), majd visszajöttem, és a motor indításnál lefagyott a fejegység (ezt csak a CD-nél csinálja, máskor nem).
2. A navigáció (navigációs sd kártya) frissítés.
Itt egyrészt a lényeg a térkép fájlok, amik a kártyán vannak. De a fő része, hogy a fejegység elfogadja navigációs sd kártyának, ehhez a kártyának egy adott CID -del (card id) kell rendelkeznie (ezt nehéz megcsinálni, ez a dolog lényege).Insignia fórumon wonkok van ebben otthon, illetve jófogáson valaki, aki elvileg tud egy olyan fejegységfrissítést is, ahol már nem nézi a CID-et (lehet a 2 ugyanaz, nem tudom). Ő állandóan más névvel hirdet, talán ő az (a telefonszáma nem változik
).
Anno én is árultam ilyet (szóval ilyet használok), ma már nem foglalkozom vele.
Traffipax pontok:
Ezek poi fájlok, de több féle poi létezik (itt az opeles kell, ha kimentesz (exportálsz) egy poi-t látod milyen a felépítése). A lényeg, hogy mozi poi-ként lesznek importálva (a mozinak van kamera ikonja, ami ugye egybeesik a speed cam-mal). Ebből több féle van: magyar véda, európai (scdb), európai magyarított.
Kb mindent elmondtam
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest