Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
Te jól vagy amúgy? Minden ok?
-
ANDROID???
addikt
Na, akkor a fő fontos kérdés, meddig van frissítés és hogyan oszlik az el??
-
ANDROID???
addikt
Mekkora nagy "baj".

-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Jo szerintetek a teló? Szemezgetek vele! Könnyű és ezért választanám!
-
Hi all
Vettem egy edge 70-et viszont olyan problémába ütköztem, hogy zárolt képernyőnél ha kapok egy üzit pl: whats up nincs hang nem hallom ha írtak. Ha flemelem ott már látom az ikont de ez így nem jó nekem, már mindent átnéztem nem volt korábban motom, de gondolom ezt meg lehet oldani de valahogy nem jövök rá. Tudna valaki infót adni, mit próbáljak még ? THX
-
ANDROID???
addikt
válasz
SkylineGTR76
üzenetére
Nem is lesz e sim.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
SkylineGTR76
üzenetére
Ez eddig jól hangzik.
Android auto, esim? Az szokott még hiányozni altalaban más márkák kínai verzió esetén. Mondjuk, az AA ezek alapján mehet. -
ghiottone
nagyúr
válasz
SkylineGTR76
üzenetére
Nem is a gari, hanem a firmware és a frissítés. Kíváncsi lennék arra a kínai modellre, amire felhegesztették a "global rom"-ot...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
SkylineGTR76
üzenetére
Ez a bestbuy-tól igencsak messze van...
-
SkylineGTR76
tag
Akit az ár tart vissza: a kínai piacos verzió x70 Air , 12/256 Gb, global rommal (edge 70ként jelenik meg a szoftverben) 5 számjegyű Ft-ért kézben van... Tudom kérdés a gari, de ennyiért lenyelem (amúgy megbízható a bolt, Spanyolországból postázzák). Adapter is van a dobozban. Google pay parázik (root), de van helyette működő tárca. Best buy!
-
ANDROID???
addikt
Pwm
Semmi mást nem tudok felhozni negatívumként. -
ghiottone
nagyúr
Elbúcsúzok a topicktól. Most ideiglenesen egy Honor Magic7 Pro-ra váltottam, amíg nem lesz elérhető a Signature.
-
válasz
ghiottone
üzenetére
Lehet, csak belefutottam néhányba, amikor a tokot rendeltem. Amúgy sem szívesen rendelek már külföldről nagyobb értékű műszaki cikket.
espi38 Decemberben vettem a G86-ot és megfogadtam, hogy fél évig biztosan marad.
--------
Amúgy tök jó, hogy vence már nem uralja a Moto topikokat.
-
-
espi38
őstag
Végre pörög a topic

-
ghiottone
nagyúr
válasz
Gábor-KJ
üzenetére
Már megint ezek a negatív hullámok.
De amúgy az eladások tényleg visszaestek. A 15-ös nem igazán előrelépés, a Hasselblad kooperációt elengedték. + amúgy hülyék lesznek elismerni, hogy ja, lassan bezárjuk a boltot, ha még el kell adni a meglévő modelleket + le van fejlesztve a 16. Szerintem tuti az Oppo szépen lejjebb pozicionálta az OP-t és majd kiderül megmarad-e. -
espi38
őstag
Nagy ugrás. Akkora már talán lejjebb is megy az ára.
Nagyon sok telefonom volt, devez visz mindent. Jó kézbe venni, minősége számomra max-konkrétan nem tudok rosszat mondani róla.
Nagyon jó választás, ha kezdő árát jól indította volna a Motorola akkor majdnem, hogy minden kézben ez lenne - na jól van túloztam egy kicsit
-
espi38
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Úgy látom ez a topic nem igazán pörög-ha mi nem pötyögünk valamit akkor nagy a csönd

Valószínűleg nem jött be Motorolának ez edge 70 piacra dobása-hiába kecsesség nagyon drága lett a típus.
Ezzel a hardverrel tudással 200 ezer körüli árat kellett volna belőni a Motorolának
-
ghiottone
nagyúr
Érkezett egy combos, 1,45Gbos frissítés. Hiányoltam is a decemberi frissítést:
-
espi38
őstag
Szia! Az enyémben nincs ilyen opció, pedig Android 16 van rajta - érdekes

-
ghiottone
nagyúr
Végre a Google Tárcsázóban elérhető lett a portré mód kényszerítése. Nem tudom, hogy az android 16 miatt, de az Oppo Find X9 és az Oneplus 13-asnál is ugyanúgy elforgott a tárcsázó hívás közben. Az is lehet, hogy az alkalmazás hülyesége volt ez, de idegesítő volt mindegyik telefon esetén, hogy raknám le és fekvő módban van a hívás. Szóval a tárcsázóban a Beállítások - megjelenítési beállítások alatt:
-
adabra
senior tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Nekem is szimpatikus a készülék, de...
Azt meg tudod nézni, hogy Android Auto tárcsázóban(telefon alkalmazásban?) látszanak-e a kedvenc névjegyek?
Edge 40-em van + a családban van Edge 30 Neo is, de egyiknél sem működik a dolog.
Moto G *, Edge 50 *, stb modelleknél ugyanez a hiba megvan/volt: linkIdeje lenne kijavítani (ha már a korábbi modelleken nem, legalább az újakon).
-
ghiottone
nagyúr
Boldog Karácsonyt! 🎁🎄
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár szerintem ez korábban alap lehetett, aztán 1-2 hónapja kivették az alkalmazásból.