Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
"Valaki szimpla vanilla droidot akar megbizhato mukodessel es rendszeresen erkezo frissitesekkel,"
Ezt konkretan a Pixelekre ertettem, mint pwlda nem a Motora, mert a Moto nem vanilla. Rajta van a Hello UI.
Szoftvertamogatasban nagyon erosen van hova fejlodniuk, igen!Sosem mondtam, hogy ez a 70 megeri az arat, sot. Szerintem max. 220-at er, annal tobbet nem. Nekem legalabbis nem.
Az meg ha egy telefon a konkurensenel 5 dologban jpbb es csak egyben nem.....mindenkinek mas a fontos. Lerakhatsz elem egy iPhone 16-ot meg egy Samsung A56-ot hogy valasszak egyet es az enyem ingyen. Hat nem az iPhonet valasztanam (es nem azert, mert utalom az Applet, csak szimplan az androidot szeretem). Hiaba jobb az akksimeretet leszamitva mindenben az iPhone (no meg a 60Hz), akkor sem kene. Na akkor most hogy van ez?! Es nagyon nem en vagyok az egyetlen. De mondhattam volna Honort, Sonyt mast is, nem a Samu a lenyeg...a lenyeg az, hogy valamiert az emberek foleg ezeken a forumokon verszemet kapnak, ha nem a nyers hardver a lwgfontosabb szempont az ar kapcsan....hat pedig nem csak az. Hardver-szoftver kez a kezben jar. Ha az egyik nem szolgalja ki a masikat, akkor maris nem olyan jo az a telo.
De mindegy, kisebbsegben vagyok a velemenyemmel tudom, nem baj. -
Majdnem jó az érvelésed. Csak engedj meg egy két meglátást. Ez nem drága,hanem kurva drága. És ezt nem indokolja hogy új teló meg hogy vékony. Ráadásul nem kell a felsőkategóriás készülékeket nézni ehhez a tudáshoz,mert egy bő 100ezer pénzel olcsobban is van jobb. A Moto megint a már évek óta létező hibába esik 1000-ed szerre. Gyenge vas és brutál ár. Mert ha még felsőkategóriás cucc lenne akkor indokolt lenne az érvelésed.
-
Róka86
csendes tag
Ár tök új telefon, nem is a felsőpolc az edge névséma szerint. Laptopból is az msi summit vagy a hp spectre gyengébb és kisebb mint az asus rog strix , de nyilván ott azt fizeted meg, hogy kisebb és ahhoz képest használható is. + ami frissen kijön, az mindig drága ahhoz képest amit nyújt. Ezen miért lepődünk meg? Körberöhögi egy elit chipes elit kategóriás készülék a az akármilyan jól vagy rosszul pozicionált középkategóriás készüléket? A kérdés ugyan az, miért lepődünk meg ezen?
Egy slim dizájnba akár a poco vagy akármelyik árérték bajnok mintájára van értelme csúcschipet beletenni? Nyilván nem, mert vagy trothingol vagy megsül vagy az üzemidő lesz rossz azzal az aksival ami belefér.A kinyitható becsukható készülékek is drágábbak, mint a nem kinyitható becsukhatók és talán még rosszabbak is valamilyen szempontból, de ott arra fizeted a többletet, hogy nyílik, ennél meg arra, hogy slim, az ályfónnál arra, hogy ez alma nem körte, a samsungnál meg hogy a 26 az pont egyel több a 25nél most aktuálisan.
Majd gondolom lesz sima, pro, fusion, razer meg talán ultra, aztán változnak az árak, de akkor is a fusion meg a sima lesz az olcsóbb, nem az extra nevű társai.
Egyébként köszi a cikket, tök jó, csak ezen az egy kis nüanszon akadtam fennt és forgattam a szemem.
-
ComptonLA
tag
Mivel egyáltalán nem érdekel a telefon vastagsága (itt meg az a kb 2 mm mínusz pláne nem), semmi értelmét nem látom az Edge 60 Pro mellett. Az szinte mindenben jobb és sokkal olcsóbb. EZ majd kb jövőre lehet jó vétel, amikor meredeken becsusszan az ára. Nekem akkor sem kéne. Sokkal fontosabb az aksi méret, mint hogy milyen vastag a teló.
-
guftabi96
addikt
Újabb csodálatosan beárazott Motorola...
Már mondható hagyománynak is akár.
És legalább sikerült a nevezéktant is megborítani, egy éven belül most már van Edge 60 és 70 is. Mondjuk azt a 30 embert, aki megveszi valószínűleg nem fogja érdekelni
Az dicséretes, hogy végre hosszabb szoftveres támogatást biztosítanak. Illett volna a többinek is, de minimum az Edge 60 Pronak ennyit kapnia.
Mondanám, hogy bízom benne, hogy jövőre összekapja magát a Motorola, de már elengedtem őket, minden egyes készüléknél elbaltáznak minimum egy dolgot.
Jöhet az Edge 80(?)-as széria.. Alig várom hogy 200 ezerért lehúzzanak egy újabb bőrt a Dimensity 7300-ról. De legalább lesz pantone szín meg illatos doboz, mert az aztán nagyon kell.
#71Bog
Őszintén nem értem, hogy miért tűritek ezt a másfél éve tartó ámokfutást.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem ne csináld ezt. Főleg ne álljál belénk azért, mert a Motorola szar árat adott a cuccnak itthon. Ehhez nekünk semmi közünk és teljes elvakultság és kreténség akkor idecitálni román meg indonéz meg piréz árakat, amikor ez egy magyar tartalom magyar júzereknek. Szóval elég lesz.
-
Mark0815
csendes tag
Az eléggé túlzó kezdőár ellenére, most németben előfizetéssel (70€ kezdő es havi 15€ ) akciőzzák. Összesen 430 euróra jön ki a két év alatt, és ebben benne van a szolgáltatás ára is, valamint egy ajándékcsomag is. Igy azért már jobban hangzik. (S25 Edge-t is kiárusítják 500€ ért ajándék Tab s10 Fe)-vel
-
Ricardo
titán
"Valaki szimpla vanilla droidot akar megbizhato mukodessel es rendszeresen erkezo frissitesekkel,"
Ahogy olvasom frissítések terén van még hova fejlődnie a gyártónak.
Abban egyetértek, hogy mindenki azt vesz amit akar, de azt tartom ,hogy ez atelefon nem ér annyit, amennyit elkérnek érte, és csúnyán túlárazták.
"Nem jobb semmi ugyanannyi penzert, hanem minden masban jobb. "
csak ha mondjuk a másik telefon 5 dologban jobb, egyben elmarad ugyanennyiért, akkor bizony jobb vétel. Ha valakinek a Motorola rendszere kell, még akkor is akad jobb vétel házon belül.
-
Graphics
Jómunkásember
Legyen így.
Biztosan nem nézek utána. Nem értem miért akarod arra kihegyezni, hogy én nem nézek utána semminek.
Tévedsz. Nem csak Te nézhetsz utána dolgoknak, ne akarj már felsőbbrendű lenni mindenkinél.
Máskor is leírtam, hogy nem tud itt a fórumon senki olyan érvet írni, amit elfogadnál. Egyszerűen valamiért nem tolerálod mások véleményét. Így meg nincs meg a vitakultúra.
Helyette végtelen pingpongozás... Neked van igazad. Én ezzel nem akarom magam fárasztani.
Kértük, mondtuk, változtass ezen az arrogáns - lehengerlő stíluson, amit a Motorolára építesz.
Az ár ennyi, ezen nincs mit csavargatni. Ha neked nem tetszik az ár, akkor beszéld meg a forgalmazóval ahelyett, hogy a Mobilarénán baszogatod az embereket ezért...

Én sajnos nem tudok változtatni a Te mentalitásodon, illetve a Moto árazásán sem. Lehet hőzöngeni, meg cseszegetni egymást, de még mindig nem jöttél rá, hogy ez nem célravezető.
És nem én fogok foglalkozni az akciókkal sem. Dumáld meg ismét a forgalmazóval. Számonkéred rajtam? Hát nah. persze.Majd lenyugszol egy idő után, ahogy az ember öregszik, ha nem, megint nem az én problémám... Mi várjuk, hogy csiszolódj és végre normálisan fórumozz, de támadsz.. Folyamatosan. Nem tudom mit kell kompenzálni, de ne csináld.
Sok sikert a továbbiakban.
-
mhydas99
senior tag
Nem jobb semmi ugyanannyi penzert, hanem minden masban jobb. Eleg osszetett. Mondhatod, hogy egy BMW meg egy BYD is tud egy arban lenni, es osszessegeben a BMW az jobb, mert azt simerik az emberek, szervizhasznalat, minoseg stb...
A BYD meg elektromos, sokaig birja es eleg jo kocsi. Hoaba vannak egy arban, pl. egy M3-mal, teljesen mas liga a 2. Telefonoknal is masban is. Ezert vesz mindenki azt, amit tud vagy akar. Oppoban is vannak hibak am, foleg szoftveresen es biztonsagtechnikai kerdesben. Valakinek az szamit. Valaki szimpla vanilla droidot akar megbizhato mukodessel es rendszeresen erkezo frissitesekkel, valaki mert a nyers vas megszallotja. Kinek mi. -
Ricardo
titán
"Plusz a legtobb embernek egyszeruen nincs szuksege a legerosebb vasra, valoszinuleg sosem lesz. "
Itt nem az a lényeg. Adnak valamit x összegért, és adnak valamit ami erősebb jobb ugyanennyiért. Az ember a jobbat veszi meg ugyanazért a pénzért, még akkor is ha nem használja ki. -
vence
aktív tag
" Ránézésre. Az nem jó."
Miért is nem jó, ha csak 5 eFt eltérés jött ki számolásra is ?!
(Közelebbről ismerem a termékeket és egyébként is van rutinom az ilyen becslésekben.)És főleg, mi a gond, a kisebb eltérésekkel, ha azok csak erősítik az általam írtakat ?!
Szóval szorgalmasan írogatsz, de leginkább nem tudod, hogy mit, mert látszik, hogy szinte semminek nem nézel utána.
Töredéke "kutató" checking-munkát nem teszed bele, mint pl. én.Amiket írtam azok kőkemény alapokon állnak!
Kutass és számolj és kötözködés helyett érvekkel gyere, cáfold meg a dolgokat, ha tudod!Kicsit segítek ...
Mo. kivételével minden általam követett, nézett helyen hasonló akciók vannak. Az ajándék akció hivatalosan év végéig él.
+ sok helyen van még +50 € bónusz régi tel. beszámításnál is.Az MA által, az ajánlott árra épített érvelés, pedig nevetséges, amikor éppen a Mot. megy Eu-szerte a fele alá!
( € 400 fölött pedig eleve nem lehet hosszabb távon, mert ott van a komolyabb edge 60 Pro, ami még natívan is jóval erősebb! )Ilyen tényeket azért nem szabadna egy tesztelőnek sem (hát még egy képviselő/forgalmazónak) figyelmen kívül hagynia, főleg, ha nem keveset, piacelemzésekbe merül!
Ha elfuserált hazai árakkal/dolgokkal jössz, akkor inkább azzal foglalkozhatnál, hogy miért nincsennek nálunk soha a széles európai akciók ??
Miért nem jutott el még csak az edge 70 listázásáig sem a hazai forgalmazó ??
Ha egyáltalán még ők azok ... -
Phoenixy
senior tag
Szlovák Alzában most 660 euro (kb. 257ezer Ft) és jár hozzá 524 eurónyi ajándék.
Sajnos mindenhol van kupon, amivel kb. 660 eurora csökken az ára, kivéve nálunk (Szlovákia: EDGE70SK, Ausztria: EDGE70AT, Németo.: EDGE70DE, Cseho.: EDGE70CZ).Egyébként 4 év főverzió frissítés és 6 év biztonsági frissítés jár a telefonra.
"With four years of Android™ OS upgrades plus six years of security updates, enjoy regular feature drops and cutting-edge updates that keep your phone fresh." -
mhydas99
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
A Tensor G3-at eppenseggel ez a 7 gen 4 megugorja. Igaz hogy alig. Szerintem ez egy kifejezetten szep es jo hardveru telefon lett, de 200 koruli arat er. Eleg keves nagynevu brandnek van ujonnan kiadott telefonja, amiben csucshardver van es 200 ezer. Ugy hogy kamerak teren sem kell szegyenkeznie... (Poco nem erdekel, nem nagy nev).
Plusz a legtobb embernek egyszeruen nincs szuksege a legerosebb vasra, valoszinuleg sosem lesz. Ha kulon lenne a kamera ISP-je es nem a prociba integralva, akkor nekunk is boven eleg lenne a 7 gen 4 es melle egy bitang ISP a jo kepekhez. Videokhoz meg ennek a GPU-ja is eleg (persze nincs 8k meg valtott latoszogu 4k60) de azt amugy is kevesen hasznaljak.
Igazabol le szoktak szolni a Tensorokat is, hogy a konkurenseknel rendre feleakkora teljesitmenyu a csucslapkajuk, ami igaz is. De mire nem eleg???
Szoval szerintem ez a Moto jol sikerult vegre, jobban, mint az edge 40-em, amit szeretek ugyan, de a kamerak nagyon sz*rok sajnos. Az egyetlen dolog, amitol nem vagyok elragadtatva, az a Motorola szoftvere illetve szoftvertamogatoi halozata... -
janeszgol
félisten
+1
Hihetetlen, hogy erre egyik gyártó sem jött még rá. Erre szokták mondani, hogy nem lenne nagy kereslet rá. Miért erre a sokadik lapát szarra van kereslet?
A múltkor is leírtam ezt a CMF olcsó szaránál, hogy hány gyenge hardveres, gyenge kamerás lapát vacak van 100k alatt, erre kihoznak még egyet. -
A Motorola csinálhatna végre egy 150 mm. alatti (max 6") telefont. Nem kell csúcshardver, elég lenne ilyen hardverrel is, csak tisztességes kamerákat rakjanak bele. Nagyobb értelme lenne mint egy ilyen lapított vacaknak, amire a vevők amúgy is tokot raknak.
-
Hallosz
senior tag
A zöld színű tetszik.
-
Ricardo
titán
Ez egy remek telefon, de nem ennyiért. Erősen túl van árazva. Az "ajándékok" meg simán bele vannak számolva. Minden gyártónál. Ez sima árukapcsolás.
-
janeszgol
félisten
Miért lenne jó a hardver? Mert 12/512? Ezt már 2014-ben is megkérdeztem itt, hogy pusztán a ram mennyiségétől miért lesz jó egy telefon hardvere? Ez a Pixel 8-nál is gyengébb processzorban. GPU-ban nem biztos.
A kamera képminőségén meglepődtem, de tudni kell, hogy ez is, mint a Samsung exponálás után kell 3-4 másodperc a kép elkészültéig. Baromi lassú. -
Graphics
Jómunkásember
Ránézésre. Az nem jó.
Tudod jól, te szoktad emlegetni, hogy szakmailag.
Nem kell másik gyártóval példálozni, de ha mégis, a Xiaomi a legutóbbi akciókban elég nagy értékű ajándékot adott hozzá, amit nem ránézésre is meg lehetett mondani mennyi. ( Fura módon a Xiaomi új készülékei sem ennyibe kerülnek. 🤣15T, ja igen nem ad 3*50 gigapixelt)Az a baj, hogy egyszer külföldi árakat hasonlitasz magyarhoz, majd a román ajándékok mennyiséget forintban határozod meg
Így nem egységes a hasonlításod... Ferdíti a dolgokat
De egyszerűen ez most itthon 315 ezer, nincs hozzá semmi. És ez nem versenyképes.
Egyetértünk ebben mindenféle magyarázat nélkül?
( Mert felesleges megmagyarázni ...)De a vége az, tudjuk jól, hogy ez megint egy bestbuy vêtel, amiről mi hülyék lemaradunk...
( Próbálok rájönni, hogy ez hogy jön ki az év vételének, és tudom hogy erre az lenne a válasz, hogy mondjak jobbat. 315-ert már mondtak... Olcsóbban én nem kapom meg....)
Ne fogadd el a válaszokat, mert nem lesz neked megfelelő.
-
Lesz ez még olcsóbb is.
-
Bareszotron
tag
Pl a Xiaomi Poco F7 Ultra Snapdragon 8 Elite-ot ad ugyanannyiért, vagy még kevesebb is (Kb 180ezer asszem, kuponnal a Xiaomi oldalán)
Bár ebben csak a proci jó. és gondolom ehhez jó hűtés is kellEgyébként a román Emagon sorsolnak pörgetős tombolán nov 7-én iPhone 17 pro, ps5 stb és az Acer Aspire Lite 15 (Intel) 46ezer lesz
-
vence
aktív tag
1. Te kezdtél dobálózni a számokkal különösebb tájékozódás, vagy a napokkal ezelőtt kezdődött akciók ismerete nélkül.
A 120 pedig onnan jött ki, hogy az ajándékok értékét ránézésre 100 k-ra tippeltem .......
Egyébként az Árukereső árai alapján 105 k száll nélkül és van, aminél
szürkével (B-tel ár) számolok.
És nyugodtan meg lehet nézni azt is, hogy mennyiért van egy Bose rendszerű TWS szet.És amennyivel ezek esetleg kevesebbet érnek, annyival többet ér ez a friss Air teló is, mert akkuban senki nem versenyez vele.
A Snap 7/4 ellen pedig ezen az árszinten nem lehet kifogás és még elég friss is. Első global-nak tűnik.De nyugodtan lehet mondani másik extrás telót ezen az áron,
1,1 m Antutu fölött, 3x 50 Mp kamerával, 12-512 GB stb.És mivel az eMAG-os előrendelés, valószínűleg szállítani is fogják.
Fura módon a Poco, Xiaomi akcióknál nincs sírás, hogy nem érnek ennyit, vagy annyit az ajándékok.
-
mhydas99
senior tag
Valaszolok, mert az illem igy diktalja.
1. Magyarorszagon a hivatalos ara 315 ezer forint. Nem lattam magyar bevezeto akciot, tehat az ara ennyi.
2. Romaniaban most az eMag adja 190 ezerert ajandekokkal. Na annyiert nagyon jo aron van. Az ajandekokat teljes aron nem lehet eladni, vagy szerencses esetben lesz par madar, aki megveszi annyiert, de az eselye konvergal a nullahoz. Szoval 190-et kell ott kicsengetni erte, ez az ara egyelore. Ha valaki meg tudja onnan venni, vegye, ha kell neki, mert annyit meger.
3. Habar en is szoktam neha kulgoldi arakat berakni ide, de inkabb csak azert, ba valakinek van kint ismerose, akkor annak tudataban megvetetheti vele.
Peldaul most Angliaban a Pixel 9a ujonnan 249 font. Az nagyjabol 120 ezer forint. Egy olyan meretu, vadi uj es viszonylag friss telefonert akkora tudassal es kamerakkal, szoftvertamogatassal ajandek. De biztos van olyan akcio is erre a Motora Timbuktuban, ahol lekuponozhato par 10 kilos vizesvodor boltba cipelesevel 80 ezerre az ara....
Nem tulzottan relevans jelenleg... -
mhydas99
senior tag
Egyebkent nem tudom honnan jott az a 120 ezer (ha a kiegeszitok osszerteke lenne annyi, akkor hat na, nem ernek annyit, meg ha az aruk az is), a roman pelda az, hogy 5000 lej teljes aron (380 ezer). Ebbol elengednek 50 szazalekot igy 2500 lej (azaz 190 ezer ft) az ara es adnak hozza allitolag par dolgot ...annyiert kifejezetten jo vetel, raadasul a roman emag adja, habar en nem lattam mar a kedvezmenyt, de ok azok. Meg Magyarorszagrol is meg lehetne rendelni, max a hatarhoz kozeli atveteli pontra es oda kiautozni. Mar akinek kell ez a telefon...
-
Bareszotron
tag
-
ben11
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ezt hol tudod így megrendelni?
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Egy-két piac kivételével marketingben nem túl erősek/ céltudatosak.
Mintha elégedettek lennének azzal, ami van.Indiával nem kell foglalkozni, az teljesen más világ és azzal foglalkoznak is eleget. A legtöbb modell onnan, ( vagy Kínából) indul.
A moto Loop fülesnek más a koncepciója, más nagy neveknek is van ilyen mostanában. Választék bővítés.
-
Graphics
Jómunkásember
És ha nem kell az ajándék cókmók nekem hozzá?
Attól a telefon ára nem lesz kevesebb
..Ezek nem olyan dolgok, amik hatalmas értékeket képviselnek, apróságok... Nem tudom ezeken mi kerül 200 euróba, hacsak nincsenek ezek túlárazva...
120 ezer forint, oksa, annyiért jöhet nekem is... De annyiba sosem fog kerülni, ha igen, akkor valamit tényleg nagyon elcsesztek ...
Szerencsétlen márka...
Tehát ha féláron is kapható, akkor vajon miért adják ennyiért?
Tuti ez valami huncut márkastratégia.
Szerintem ez még mindig egy szar piaci koncepció... Ez van. De legalább magyarázható...
Jó lesz ez, valaki vár vele pár hónapot, aztán beáll 150 ezerre, annyit is ér kb.
Markáns értékvesztés vagy jól mutat a nagy akció. Majd kiderül karácsony előtt .
-
vence
aktív tag
Te olvasol/ látsz is ?
vagy csak "write only" módban vagy ?!Akinek kell/ (jut az akciós bevezető áras készletből)
most veheti-viheti kevesebb, mint féláron !!
(( Mármint a szerencsésebb helyeken.))Ennyiért biztosan nem lesz mostanában!
Az ajándékok értéke ~ min. 200 Euro.
Szóval most 120k körül van az a nagyon várt 220 !!
És azért ez egy 12-512 GB-os tel, nem 128, vagy 256 GB-os.
-
-
mhydas99
senior tag
www -
Graphics
Jómunkásember
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Mondjuk ja,de legyünk őszinték,a Moto okosórák se váltották meg a világot.....
-
vence
aktív tag
Ezt a hangulatkeltő értékelést ...
nulla piaci, akció stb. információval.
és ahogy szinte mindenki rácuppant!
+ a gyártó fikázása, amikor az itteni árat a képviselő határozza meg!
Illetve ő nem akar az akciókban (sokadjára) résztvenni.Nála kellene reklamálni, vagy minimum pár kérdést feltenni azoknak akik kapcsolatban vannak vele.
... mondjuk az abszolút megtévesztő és csak az itteni helyzetre vonatkozó infók helyett.
.........
-
mhydas99
senior tag
Ugy erzem az edge 40 utan ez lesz az elso Moto, aminek az ara bezuhan kozel a felere fel even belul. Akinek kell, az varjon vele. Szepen lemegy majd 220-ra.
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Én még ezt is sokallom amúgy érte
-
raulicio
senior tag
315 ezerért jó hogy nem USB minit raktak bele…
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Bareszotron
üzenetére
Csapj le rá.

-
Bareszotron
tag
Meg tudom venni 190 ezerért, és kapok még hozzá ilyen cuccokat!!!Edit: van még egy kupon hozzá, és így 186ezer
-
Graphics
Jómunkásember
Nézem, na mondom végre egy fullos Moto... Erre megint egy középkategóriás vas, megnyugodtam nem sokadjára Dimensity 7300-7400... De 315 ezer?
Bakker annyiért kapok két jobban felszerelt mobilt... Ez így nagyon túlárazott kezdés.
-
ghiottone
nagyúr
Múlt héten meglepődtem amikor láttam a 800 eurós árat. Jó lenne még egy 3x zoom lencse az Edge 60 pro-ból, de ezeket leszámítva és hogy végre sík a kijelző én biztos kipróbálok majd egyet. Az Edge 60 Pro is egy jól sikerült darab, csak a túlzottan lekerekített kijelző zavart.
-
Bareszotron
tag
Ennyiért lehúzhatja magát a Motorolaj.
De a Moto-nak hamar esik az ára, szóval fél év és jobb lesz
-
DS39
nagyúr
Hogy mennyi?

Van pofájuk középkategóriás hardvert adni ennyiért... -
janeszgol
félisten
315 ezer ft? Oké a kijelző felsőkategóriás és a kamera állóképei szintén azok. A videónak a képe szép, csak picit jobban remeg a kelleténél. Nincs tele, az Edge 50 teléje baromi jó.
315 ezer ft? Hülye ez a Motorola Mobility (aka Lenovo leányvállalata). -
Bog
HÁZIGAZDA
-
Segal
veterán
Érdekes hogy erről a telefonról jön a teszt a Vivo X300 Pro-ról meg nem. Valahogy nagyon nem akar megérkezni...
-
mhydas99
senior tag
315 ezerert van Samsung S25, iPhone 16, Xiaomi 15, Pixel 9 es kis kutakodassal 9 Pro is. Meg ezeknel 1 evvel regebbi telefonok boven...sokkolo az arazas, plane ezert a hardverert...
Cserebe a Moto szoftverfrissitesi csapata kritikan aluli, a szoftver maga nagyon fapados, zsenialis 2 ev!!! android foverzio es meg 2 ev biztonsagi frissites. Kullemre szep, fotominosegben hozza az elvartat csak hogy pozitivum is legyen. A karcsusag meg wgeszen addig jo, mig nem kerul tokba. De ha nem kerul es parszor kiesik az ember kezebol, akkor fajdalmas lesz a kijelzocsere...
Biztos siker lesz
-
Snapi 7gen 4 es 315ropi
-
Vtwo
senior tag
A samunak és az almának is annyira bejött ez vékonyítás horror áron a piacon, hogy a moto se akart kimaradni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atosan
veterán
Ez egy használható vékony telefon, powerbank cipelés nélkül. De az az ár...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Már mondható hagyománynak is akár.

( egyelőre tv nélkül)

Meg tudom venni 190 ezerért, és kapok még hozzá ilyen cuccokat!!!