Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wiz Khalifa

veterán

válasz diablo1984 #82917 üzenetére

Rossz az állításod. :)

Az előző gazdi 2016-ban vette és azért adta el mert alig használta csak nyáron és kevés volt neki ez a 115 ló erre a kevés időre. Vett helyette egy Audi TT 1.8T-t.

És azért is tudom hogy Ő nem is tudott ezekről a kis rozsdás dolgokról mert A-tól Z-ig átnéztük ott a kocsit, alámásztam, stb... és sehol nem láttam semmit akkor. Meg mikor elvittem az Opelba február elején akkor se volt semmi sehol szinte. Aztán jött a nagy hó minden és a csillaggarázs betett neki. Akkor kezdett el szépen minden előjönni. Szépen fokozatosan, hetente fedeztem fel újabbat.

És ez basz fel amúgy hogy semmi nem volt tényleg vele mikor megvettem gondolom azért mert garázsban állt méghozzá ház alatti pince garázs tehát a 15-20 fok meg volt de azóta. Akkor pl egy deka zörej nem volt a beltérbe. Erre a Miskolci utaknak köszönhetően már itt zörög meg ott... Pedig a kátyúkat mindig kikerülöm.

Ez van. Ez az az autó amin egyszer kell kijavítani mindent de utána sokáig nem lesz vele gond. Főleg hogy már most télre lesz felette tető. Igaz egyenlőre házi ponyva "garázs" lesz de az a lényeg hogy a hó meg eső ne érje.

Új hozzászólás Aktív témák