- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
trassher
üzenetére
Ezzel a lámpaállítgatásnál találkoztam, mikor a bácsi is mondta, hogy nem kell rá költeni, mert úgyis kuka.
Nem tudom, nekem notiknál is a szőr áll a hátamon az ilyenektől. Miért kéne cserélni ezt a szegény autót? Minden ami újabbat kapnánk csak nagyobb szopó lenne. Így is szenved a szerencsétlen a 100m-es utaktól, egy kis turbós vagy bármilyen ezerszer komplexebb újabb konstrukcióval csak a szívás lenne.
Jó lesz ez, én a tartós és megbecsült dolgok híve vagyok, van egy szép sorom kirakva régi laptopokból is, tökéletesen mutatja, hogy lehetne tartós és jól használható termékeket gyártani és üzemeltetni hosszú ideig, csak ez a világ nem erre tart. Tartson

Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs