- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
AMD Power #76520 üzenetére
Tényleg jó kis írás, sajnos több ilyen, és ehhez hasonló cikk is készült már, a gond vele, hogy sajnos nagy foganatja nem lesz.
Elég a kommenteket megnézni alatta, ilyenkor úgyis mindig az a kicsengése:
- Én nem is csinálom, csak épphogy gyorsabban megyek, ( mert ugye a seggbe vonatozás 130-nál is megvan, de a cikk 170-80-ról szól, így Örá már mindjárt nem vonatkozik),
- Oké, de én óvatos vagyok, velem úgyse fordul elö, ( nyilván Ezoterikus Erika megmondta neki elözö nap, hogy semmi ilyen nem történhet )
- Csinálom, de láttam az összes F&F részt, nézek Forma1-et is, óvodában is féktárcsa volt a jelem, így a véremben van minden...A fö gond szerintem az, hogy az ember/ az emberiség maga:
- türelmetlen,
- stresszes/ feszült,
- önzö.És aztán ezekböl fakad, hogy egyre többen ott, és úgy fordulnak meg/ki ahol akarnak, pirosnál megállnak ha akarnak, mennek, amennyivel akarnak, elöznek, ahol akarnak, ott és úgy parkol, ahogy akar... mert neki lehet, mert Ö nem ér rá, mert Ö Ö maga... szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest