Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Mosatni? Háát, amikor már nagyon koszos lett...
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)Más. Ti hogy oldjátok meg, hogy a szervizben maradtok, míg szerelik? Kivesztek egy nap szabit? Vagy pontos időpontot kértek a szerelőtől? Én megbeszélem vele a napot, reggel (vagy előző nap este) odaviszem, délután elhozom. Eszembe nem jutott eddig, hogy maradjak és nézzem, mondjuk annyira nem is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)