Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie88
csendes tag
hát nekem is isuzu (1.5td)van benne de igy ez nagyon eltalállt sztem,(német ótó japán moci)az enyém mondjuk elég ritka
de az astrákba 1.7 td is fasza,sztem, a szervórol meg akit olyat vesz annak van aki meg nem annak nincs,de servo nélkül is el lehet élni sztem,egy b corsan a gyári kerekekkel gond nélkül főleg ha az illető még 1km/h val gurulva rásegít közben,űlésröl tanáromnak golf 4 kombi van és beleűlt hosszabb távra egy sima f-astrába mondta h jobb mint a gófé pedig wv fanatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bittorrent topik
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Képregény topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az astrákba 1.7 td is fasza,sztem, a szervórol meg akit olyat vesz annak van aki meg nem annak nincs,de servo nélkül is el lehet élni sztem,egy b corsan a gyári kerekekkel gond nélkül főleg ha az illető még 1km/h val gurulva rásegít közben,űlésröl tanáromnak golf 4 kombi van és beleűlt hosszabb távra egy sima f-astrába mondta h jobb mint a gófé pedig wv fanatikus