Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz Damage401 #59164 üzenetére

szerintem valamit félre értettél, vagy én hagytam ki valamit.
    fizetni a korrektség miatt fizetek, mert feltöltötték a klímát (tök üres volt), és kicseréltek egy alkatrészt. Ezt én még hajlandó vagyok kifizetni, bár ettől még a klímám nem működik, de mivel az alkatrészről tudtam, hogy ez 36-ba fog kerülni és én beleegyeztem ezt elfogadtam és kifizetem, plusz a klímatöltést. Többet nem.

Nagyon pereskedni, másik szervizbe vinni véleményt kikérni, satöbbi nem akarok. Két okból, egyrészt idő, másrészt pénz. Olcsóbban kijövök ha kifizetek nekik valamennyit és elhozom, mint hogy továbbra is autó nélkül legyek ( a héten még így is autó nélkül leszek, mert ugye nem kapcsol a klíma plusz volt egyéb tervezett szerelés ami a jelenlegi költségek miatt valszeg elmarad).
    A 36 ezres alkatrészről tudtam és bele egyeztem, feltöltötték a klímát arra számolok egy 10-est (bár szerintem ez is sok) a maradék meg legyen munkadíj, tökmindegy minek nevezzük. De ennyi, szerintem én korrekt vagyok, ezt hajlandó vagyok kifizetni de többet nem.
    Nagyon a szerveket a feljebb irt problémák miatt nem akarom bevonni, próbálok én is arra törekedni, hogy közös megegyezéssel felejtsük el egymást örökre.

Új hozzászólás Aktív témák