- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
ElRamos
üzenetére
Simán jó a ködlámpa - ködben, esőben.
Nálam a következőképp fest a dolog:
- a ködösben mindig sárgás(abb) osram Allseason van, ezt érdemes lenne atomsárgára cserélni
- nyáron a tompítottban Osram Night Breaker vagy GE Sportstar, ezekkel jól lehet látni és nem sárgák, illetve Osram Offroad 65W, jelzem, soha senki nem villantott, műszakin átment, rendőr nem szedett ki miatta; fos a G lámpája, ez van, kell a lumen (ez utóbbi van bent a legtöbbet)
- télen tompítottban volt Valeo sárga, ez gyenge, 2. éve egy kínai Osram kopi van, Xencn, ez 65W, kell ugye, mert a sárga többet nyel el, lecsattintottam pár ezer km-t Pest-Debrecen között mostanában, éjjel is, tejködben, ahol felnyomtam a távolságit (fehér), és mivel nem akartam szellemet látni, le is húztam (ugye minden fehér fényt visszaver a köd...), de a sárgával biztonságban hazaértünk, holott párom félt az úton
Mindenképpen baromságnak tartom ezt a Philipset, nemcsak a színe, hanem az ára miatt is.
- ha látni akarsz: Night Breaker vagy GE Megalight Ultra
- télre: erősebb sárga ebay-es
- ködösbe: sárga, úgyis csak télen kell
Én itt szoktam venni: vilagitas.eu
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest