- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Jo cucc en hasznaltam. Mindenki elegedett vele aki hulye es nem vette figyelembe a hasznalat modjat:
Eloszor is ez egy elsosorban tisztito es rendszermegovo adalek. En mindig teli tankhoz /60 liter/ ontottem 1 decit meg a tankolas elott. Tehat kuton megalltam, ures tankba beontottem a cucc majd rakuldtem a gazolajat.
Tisztaban kell lenni azzal hogy ez a cucc feloldja a szennyezodeseket takaritja a rendszert. Ha nagyon koszos a rendszered par szaz km utan eltomodhetnek a szuroid. Ezert mindig hangsulyozva van hogyha nem ismered az auto allapotat akkor csak ugy tolts a kocsidba spurit hogy megveszed elore az osszes szurot, mesz vele 500 kmt majd lecsereled az osszes szurot. En motormosas utan kezdtem hasznalni elotte pont azert nem mert tudtam mennyire koszos az auto motorikusan.
Hasznos? Igen, erezhetoen. Nem azonnal! Ne vard hogy beontod ralepsz a gazra es uj autoban fogsz ulni. Nekem volt amikor 700 km kellett mire ereztem hogy na igen mostmar dolgozik. A legjobb egyebkent ha palyan letolsz 200-300 kmt es egy egy szakaszon megporgeted a motort 4000es fordulaton hogy kikormoljon a rendszer. Benzinesnel nem tudom mennyire erezheto. En ket dizel vectraval hasznaltam, gyonyoruen tette a dolgat, csendesebb "kremesebb" lesz a motor jarasa, egyenletes halkabb alapjarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Garmin topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest