- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Te nyugodtan válts, a finomabb/jobb olajat max. enni fogja, más nem történhet. De a tied 8 szelepes, azzal még a tünderfingot sem tudod megetetni direktbe sem

A "persze de a /vékony/ olaj majd nem fog kenni és ezért tovább romlik sőt szétkarcol a henger" is hülyeség szerintem. Ha már annyira szar a motor, akkor kenheted nutellával is annak már hótmindegy..Nekem most 8 ezer km-rel a csere után még 6 deci van az 5. literes flakonban, tehát néha-néha rátöltögettem 1 decit mert épp unatkoztam meg nem volt maxon, 4 decit. Cserekor kereken 4 litert öntöttem bele. Csipegeti de szerintem kutya baja, virgoncabb mint valaha
(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)