Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Te nyugodtan válts, a finomabb/jobb olajat max. enni fogja, más nem történhet. De a tied 8 szelepes, azzal még a tünderfingot sem tudod megetetni direktbe sem

A "persze de a /vékony/ olaj majd nem fog kenni és ezért tovább romlik sőt szétkarcol a henger" is hülyeség szerintem. Ha már annyira szar a motor, akkor kenheted nutellával is annak már hótmindegy..Nekem most 8 ezer km-rel a csere után még 6 deci van az 5. literes flakonban, tehát néha-néha rátöltögettem 1 decit mert épp unatkoztam meg nem volt maxon, 4 decit. Cserekor kereken 4 litert öntöttem bele. Csipegeti de szerintem kutya baja, virgoncabb mint valaha
(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Crimson Desert
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)