- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Nezd, csak azt tudom irni, amit irtam is
Mindenki azt tankol, amit gondol. AZt konkretan az autoszerelömtöl is hallottam, illetve neten, meg regen amikor olvasgattam ezt nagyon sok helyen irjak (kb ellenvelemeny nelkül), hogy minel keletebre tankoljak a dizelt, annal jobban füstöl/kormol es annal többet eszik. (konkretan az autoszerelöm mondta, hogy van par roman utakon hasznalt kocsi is, amit szerelnek, azt mondta összehasonlithatatlanabbul kormos, koszos az egesz rendszer, illetve van joval több osztrak, azok pedig altalaban joval tisztabbak, meg az otthoniaknal is. Az enyemre konkretan azt mondta, kb patyolat tiszta).Az adalekoktol es üzemanyag minösegetöl sok függ ez teny. Az otthoni ilyen privat kutak dolgaiba picit belelattam, meg ismerös dolgozott mol kuton, hallottam erdekessegeket...es ilyeneket sok fele lehet olvasni.
Na most ha ez igy müködik nalunk, akkor egy roman/ukran kuton mi lehet? Plane az ukranon, plane a mostani körülmenyek között.....eszembe nem jutna ott tankolni diselt....de mondom ez maganvelemeny azok alapjan amit fent irtam. Nem tankoltam ott, de nem is szeretnek es ez igy nekem eleg is

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Roborock S5 Max
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenki azt tankol, amit gondol. AZt konkretan az autoszerelömtöl is hallottam, illetve neten, meg regen amikor olvasgattam ezt nagyon sok helyen irjak (kb ellenvelemeny nelkül), hogy minel keletebre tankoljak a dizelt, annal jobban füstöl/kormol es annal többet eszik. (konkretan az autoszerelöm mondta, hogy van par roman utakon hasznalt kocsi is, amit szerelnek, azt mondta összehasonlithatatlanabbul kormos, koszos az egesz rendszer, illetve van joval több osztrak, azok pedig altalaban joval tisztabbak, meg az otthoniaknal is. Az enyemre konkretan azt mondta, kb patyolat tiszta).