Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Akkut ne is emlitsetek....nekem 1,5 honapot huzta nyaron az uj bosch silver 74 amperes akku....majd egy roppant lelkes es segitökesz pocakos öregember kicserelte egy ujra garanciaban egy bosch szervizpontban (miutan egyik reggel meg se nyekkent az auto)....majd 3 honap mulva kiküldött egy 24 euros szamlat a csereröl:
- 8 euro: kabel levetel
- 8 euro: akkumlator csere
- 8 euro: regi akkumlator feszöltsegmeresna mondom aha...erre irtam neki egy dörgedelmes levelet, hogy amugy felhaboritonak tartom, meg irtam a bosch nemetorszagi costumer service nek is, hogy enyhen felhaboritonak tartom, hogy a gyari hibas, nem epp olcso bosch akku, ami beszivat azt utana nekem majd 10 ezer forinnak megfelelö eurorert cserelik garanciaban (fel orat kötekedve, hogy ezekkel az akkukkal soha nem szokott gond lenni, es biztos az auto meritette le zarlat miatt, vagy nem jo a generator....).
Erre az autoszerviz küldött egy mailt, hogy jo, törlik a szamlat. Par nappal kesöbb a bosch meg irt, hogy az autoszerviz jogosan jart el, mert a garanciaba tenyleg csak az akku tartozik bele, az autoszerelö költsegei nem (hatalmas költsegei, az akkutesztert a bosch biztositja nekik, amivel merte az akkut, majd kb 10 perces munka volt az akkut kicserelni), de "meltanyossagbol" fel tudnak ajanlani egy par ablaktörlö lapatot (ami egyebkent megegyezik nagyjabol ertekben a szamlammal)
Na mondom akkor mindenki kapja be, a szamlat töröltek, nekem ez a lenyeg, a boschnak nem is valaszoltam....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs