Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz AMD Power #33627 üzenetére

Gratula! :K

(#33644) trassher: Ez mind szep es jo.....de a kocsi KOSZOS :P :D

Kerdes:

Kicsereltek az ablaktörlö lapatjaimat is a szervizben, valami valeo (vagy ilyesmi a felirat a lapatokon). Nagyon szep es jo minden, hangtalanul es szarazra töröl....amikor felfele megy a lapat....aztan ahogy megy vissza csak es kizarolag az orrommal egy vonalban egy tenyerni foltot ott hagy amitöl nem latok...... :Y ezzel lehet valamit kezdeni? Az a baj, hogy azt hiszem nem egy meret az anyos oldalival....mintha az ablaktörlö lapat közepen a gumi egy kicsit el lenne hajolva (talan tarolas közben nyomta valami)....ez helyrejöhet?

Masodik kerdes: Reggel alapjaraton olyan egyenletes "nyikk-nyikk-nyikk" hang jött a kocsibol, mintha az ekszij nyekegne....ugye az amikor megvettük majusban cserelve lett, most meg a vezerles is, elvileg semminek nem kellene nyikogni.....ilyen nyikogo (hat most nyilvan nem egyszerü elkepzelni pontosan milyen is az "ilyen nyikogo" :DDD ) hang az jöhet mastol mint az ekszij? A szerviz ota (6 napja es 1500km ota) nem hallottam....

Harmadik kerdes: normalis ez hogy folyamatosan valami ilyen baromsaggal szivat a kocsi, vagy az ablaktörlölapat, vagy huhog, vagy "nyikog" vagy mindenfele hiba nelkül kulcsos lampa gyullad ki az autopalya..... :U en vagyok maximalista es ez tulzott elvaras egy 6 eves autoval szemben, hogy minden rendellenesseg nelkül lehessen hasznalni? Vagy ezeket a "hibakat" egy vallranditassl le kell tudni, amig megy.....komolyan mar en kezdem unni, hogy mindig hallok/latok/gondolok valamit :U Ezek ugye a kocsi müködeset nem befolyasoljak (szepen megy, jol fogyaszt, minden...), de engem egyszerüen bosszant :U Vagy ez csak az elsö sajat auto atka es az ember majd ullendül ezen? :(((

Új hozzászólás Aktív témák