- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Gratula!

(#33644) trassher: Ez mind szep es jo.....de a kocsi KOSZOS

Kerdes:
Kicsereltek az ablaktörlö lapatjaimat is a szervizben, valami valeo (vagy ilyesmi a felirat a lapatokon). Nagyon szep es jo minden, hangtalanul es szarazra töröl....amikor felfele megy a lapat....aztan ahogy megy vissza csak es kizarolag az orrommal egy vonalban egy tenyerni foltot ott hagy amitöl nem latok......
ezzel lehet valamit kezdeni? Az a baj, hogy azt hiszem nem egy meret az anyos oldalival....mintha az ablaktörlö lapat közepen a gumi egy kicsit el lenne hajolva (talan tarolas közben nyomta valami)....ez helyrejöhet?Masodik kerdes: Reggel alapjaraton olyan egyenletes "nyikk-nyikk-nyikk" hang jött a kocsibol, mintha az ekszij nyekegne....ugye az amikor megvettük majusban cserelve lett, most meg a vezerles is, elvileg semminek nem kellene nyikogni.....ilyen nyikogo (hat most nyilvan nem egyszerü elkepzelni pontosan milyen is az "ilyen nyikogo"
) hang az jöhet mastol mint az ekszij? A szerviz ota (6 napja es 1500km ota) nem hallottam....Harmadik kerdes: normalis ez hogy folyamatosan valami ilyen baromsaggal szivat a kocsi, vagy az ablaktörlölapat, vagy huhog, vagy "nyikog" vagy mindenfele hiba nelkül kulcsos lampa gyullad ki az autopalya.....
en vagyok maximalista es ez tulzott elvaras egy 6 eves autoval szemben, hogy minden rendellenesseg nelkül lehessen hasznalni? Vagy ezeket a "hibakat" egy vallranditassl le kell tudni, amig megy.....komolyan mar en kezdem unni, hogy mindig hallok/latok/gondolok valamit
Ezek ugye a kocsi müködeset nem befolyasoljak (szepen megy, jol fogyaszt, minden...), de engem egyszerüen bosszant
Vagy ez csak az elsö sajat auto atka es az ember majd ullendül ezen? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RAM topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- iPhone topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezzel lehet valamit kezdeni? Az a baj, hogy azt hiszem nem egy meret az anyos oldalival....mintha az ablaktörlö lapat közepen a gumi egy kicsit el lenne hajolva (talan tarolas közben nyomta valami)....ez helyrejöhet?
) hang az jöhet mastol mint az ekszij? A szerviz ota (6 napja es 1500km ota) nem hallottam....
en vagyok maximalista es ez tulzott elvaras egy 6 eves autoval szemben, hogy minden rendellenesseg nelkül lehessen hasznalni? Vagy ezeket a "hibakat" egy vallranditassl le kell tudni, amig megy.....komolyan mar en kezdem unni, hogy mindig hallok/latok/gondolok valamit