- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát de attól még van a golf, meg van az astra
ha egy ekkora autót akarok venni újonnan, akkor ezeket tudom megvenni ergo vetélytársak. De persze ok, a golf7 frissebb konstrukció.Ettől még elfogadnám az astra J gtct mert jó kis autó és jól is néz ki

(#31328) diablo1984: Ezt nem igazán értem? Ezen kívül nekem azt írta valaki youtubeon a huhogó hangos videómhoz (amit a kocsi ad ki nem én
), hogy az üzemanyag szűrő cseréjével megoldódott ez a probléma.Most megnéztem, hogy a német használtautó oldalon mi újság az "arányokkal"
elég meglepő 
Na nem mintha ebből bármi nagyon mélyenszántó gondolatot lehetne levonni, de érdekes:
Opel astra GTC + xenon VS VW Scirocco+Xenon 225 VS 1249 db találat
Opel astra 2010 től (minden féle kiadás, kivéve a kombikat) VS VW Golf 2010 től (ugyan úgy minden, kivéve a kombikat) 7 807 VS 46 552 db találat

Azért ez elég durva plusz a VW javára......ha lehet ilyet mondani ez alapján, hogy javára

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha egy ekkora autót akarok venni újonnan, akkor ezeket tudom megvenni ergo vetélytársak. De persze ok, a golf7 frissebb konstrukció.
), hogy az üzemanyag szűrő cseréjével megoldódott ez a probléma.
elég meglepő