Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
kisspista
üzenetére
Ez nem a paypal szolgáltatása hanem az ebaynek van egy ebuyer protection nevű szolgáltatása ami úgy működik, hogy vásárláskor leütöd a termék árát, levonják a paypalos számládról de nem kapja meg a vevő hanem az ebaynál pihen mindaddig amíg te nem értékeled pozitívan az adásvételt, más oldalakon én még ilyennel nem találkoztam ellenben jól ki van találva mert nekem is van már olyan miatt negatívom vaterán, hogy nem jött meg az állítólag már 2x is elküldött cucc annak ellenére, hogy egyébként olyan 98%-ban minden ideért, van is 1-2 eladó aki szinte 100%, hogy csak másodjára küldi el valóban a terméket pedig csak pár dollárról van szó. HK post megbízható és gyors bár volt már olyan is, hogy HK Airmailos apró kis levél is kb 1 hónap után ért ide... vannak sérültek is néha de az inkább hagyományos levél esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest