- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bambano #14761 üzenetére
A 3 bar és a hengerek száma hogyan aránylik?
Egyébként értem amit írsz de bele nem szólok, nekem b vecim van az pedig más. Szerintem méréssel lesz ott gond vagy valamiért az ajánlott teló lehet, hogy gyenge??? Milyen telókkal próbálkoztál eddig?
Én fújtam már fel 2,6-ra is elsőnek azután engedtem mert nagyon kemény volt majd lementem egész 1,9ig de utána ismét fújtam bele mert mégis csak 16-os és nem lenne jó tönkretenni a gumit valami úthibán... + Érdemben majd akkor tudok erről nyilatkozni ha ki lesznek cserélve a szilentek (elvileg azokkal van gond de ugye hátul ezekben az autókban nem 4-5 szilent van hanem valami tizen pár gondolom c vecin sem kevesebb.).
insyde5:
5 liter valvoline top guard 10w40 5e ha akciós a coraban, teljesen jó X20XEV-ben nekem. Castrolt is használtam e 4 liter a flakon + még 1 liter kell mert 5 liter simán belemegy a motorba melegen is. 5W40-et is lehetne rakni bele majd egyszer ki is próbálom de mégis csak 15 éves autó...
Miért cseréled 7-8 ezrenként? Nekem füstölés nélkül is 13 ezret simán kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest