- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
Tomoty #13395 üzenetére
Talán nem véletlenül, túl jó árban van ennyiért, nekem is volt egy 1,7 Cosmo 2007/4. havi 43.000Km-rel 2.290ért.. De vikáros volt. Igaz meg lett javítva. Valamint ezen az 1.8ason hiányzik a jobb első felni kupak ott is van megütve persze ez nem függ össze.
De én azért megvenném. Még kb. 1 hónapot kell várnom amíg a biztosító kifizeti a másikat.. akkor én valami benzinest fogok venni 1,4-1,6 max. Talán egy 1,8-as vagy 1,3-as.. mert bennem van a kisördög. Nagyon nehéz a lábam. De erről majd később bővebben.
A GTC az életem megmentette.. nagyon csúnya balesetben, nem is gondolkozom már másban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged