Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomyoy

senior tag

ma nagyon be.....tam... :(

mentem a 4-esen, haladt előttem egy lacetti, benne radar, meg kutyatöke, szépen mennek be minden kocsi mögé, hát jolvan , megelőztem őket(belasultak), beáltam eléjük, egyszercsak elkezdett villogni, megállít:
    -Jó napot,- Jó napot
    - Forgalmi engedélyt stb, -Tessék
    ( visszament a kocsiba, 20 perc visszajön)
    -Kedves Tamás kérem adjon már legyenszives egy érvényes forgalmi engedélyt!- TESSÉK?
    -A műszakija lejárt!-Áh lehetetlen Június5. én jár le
    -Nem! nézze meg -(nézem) Április 4 :D
    ( kocsiba visszamengy, 10 perc jön)
    -Száljon ki jöjjön a kocsihoz!
    -Kedves Tamás beismeri-e, hogy érvénytelen műszaki engedéllyel közlekedett? -Be
    Ezután hangnem váltás( bunkó, lenéző, flegmázó, ki a menő ki ha én nem)
    -Mit képzel maga, hogy így közlekedik? Kis 20 éves kölyök, a kis 1.5 éves jogosítványával itt száguldozik, mit képzel maga?
    -Nem képzelek semmit, normálisan közlekedek.
    -Akkor miért hajtott a belső sávban olyan sokáig? azt nem szabad használni..mit képzel maga, aszthiszi magáé a világ.
    -Nem, én nem voltam sokáig abban a sávban, teljesen normálisan mentem be , mig megelőztem az előttem ( kb 70 en haladót) .
    -Szóval nem volt sokáig bent? -Nem -Boztos ebben? Igen
    -Akkor megkezdem az eljárást, hogy vegyék el a jogosítványát!- NEM ÉRDEKEL! ( ekkor már ideges voltam)
    -MIt képzel maga, nekem 3 év van a nyugdíjamig( ilyen 45-50 közöt volt valahol), maga meg egy kis 20 éves mit képzel...
    -IGEN? Igy kell hozzáálni akkor....inkább mást baszogasson, miért nem a melletünk 160 al elhaladó villogó nélküli rendőrautót állítja meg?
    -Én azt nem láttam( sunyi fej)...Foglalkozzon magával
    Aláíratták velem, az elismervényt, hogy lejárt a forgalmim.

Aztán mondta, hogy a következő lehetőségnél forduljon meg, én meg mentem utánna mert dolgom volt:) megállított a következő buszmegállóba, kihajol az ablakon! MAGA SZÓRAKOZIK VELEM?, NEEEEM, index megfordultam és hazajöttem.

Irgalmatlan bunkó rendőr, nagyon lenézően kezelt, azért mert ő a nagy öreg és tiszteletreméltó nagyságosúr, én meg kis szaros 20 éves( 23).

hazaérve rögtön mentem alezredes ismerősömhöz( ő volt az ovodai nevelőm:) ), megdumáltam vele, de sajnos ő bűnügyis és nemsokat tud tenni. Azt elintézte, hogy kiadják a forgalmit, jövőhét szerdán mehetek érte, viszont az eljárást megkezdik ami 2-3 hét, mivel még nem volt semmilyen esetem a rend őreivel, ezért 16ezertől, kezdek, a többi a rendőrtől függ, mennyit bir rámsózni, de jóra nem számítok ezekután, azt mondta ism, hogy olyan 50ezerre számítsak, amit alá is irtam, tényleg én néztem be a műszakit, de a belső sávos szarságát nem nyelem le.

Új hozzászólás Aktív témák