Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz Tomazzo #8739 üzenetére
Valeo Jó a sachs de nem annyival amennyivel drágább
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Tomazzo #8725 üzenetére
Kuplung szett csere nekem E kadett C20NE motor + F16 váltó pároshoz volt vmi 40e de nem a legolcsóbb ment bele.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
fero02
nagyúr
válasz Tomazzo #8650 üzenetére
1. Anno én is megszenvedtem ezzel. Biztosan ki lehet bontani, de ahhoz sztem az egész kardánboxot ki kellene venni. Én úgy csináltam, h kivettem oldalt (ha jól emlékszem) a csavarokat és az anyósülés felőli lábtérbe befeküdtem és onnan dugtam be a kezem, közben óvatosan feszítettem magam fele a box oldalát. Elértem, bár nem egyszerű, hisz nem láttam mit csinálok...
2. Ha világít a kapcsoló, akkor odáig tuti van áram. Legegyszerűbb, ha lámpával, vagy multiméterrel rámérsz az üvegen található kapcsolási pontokra. Kizárásos alapon tudni fogod, h a fűtőszál ment-e szét, vagy nem jut el odáig az áram.
-
#TOTTI
őstag
válasz Tomazzo #7908 üzenetére
Nekem is damillal (nem horgász) műtötték le a ragasztott cuccokat... Ha élessel szeded le akkor fényezhetsz sztem..
Jaja olyan radirral is le lehet szerni ami a polirgépre megy.. csak azzal is ovatosan mert a festéket is lekaphatja.. legjobb ha kézzel csinálod lassan, óvatosan..
[ Szerkesztve ]
-
aphra2
senior tag
válasz Tomazzo #7908 üzenetére
Pedig azt úgy kell leszedni pengévell ill ilyesmivel ami meg van élezve.
Úgy próbáld, hogy a diszléc vonalával párhuzamosan húzod, közbe érzéssel nyomod befele, és akkor át lehet vágni a kétoldalu ragasztót.
Általában 2 ragasztó csik van minden lécen, tehát felül és alul is át kell vágni.
De az igazi szívás csak ezután jön , mert az átvágott kétoldalu ragasztó fele az ajtón marad, na azt lekapargatni nem túl nagy élmény ( viszont megkerülhetetlen)
Racionalizálva, és gépesitve a folyamatot, autófesték boltokban lehet kapni un: radirt,
amit fúróba fogva direkt arra találtak ki, hogy az ilyen ragasztót leszedje.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
parandroid
félisten
válasz Tomazzo #5568 üzenetére
Nálunk is lelassult a közlekedés, egyik kollégánk a városba bevezető út mellett lakik, kb 500 méterre a táblától (már befelé), de elég hosszú, jól belátható az a szakasz. Szóval ő is ugyanilyen fehér F Astrát vett, azóta mindenki ügyesen lelassít a lakott terület táblánál, ha a ház előtt parkol.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
marsu
veterán
válasz Tomazzo #5568 üzenetére
Kár, hogy nem voltál velünk az első Esztergomi PH!-s talin, amikor zöld mellényben néztük a Dobogókő felől jövő autósokat, hogy milyen hírtelen tudnak lassítani ...
Asszem készült videó is.
Már csak egy háromlábú fotós állvány kellett volna és szedni a pénzt ....
Press any key to continue ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest