Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Amikor megvettem az autót itt regisztráltam
Azóta vezetem az adatokat.Tankolásnál felírom a km óraállást, mennyit tankoltam, illetve mennyiért.
Belépek az oldalra és beírom az adatokat valamint azt hogy teletankoltam, vagy csak rá tankoltam, hol használtam az autót (város, országút,autópálya), milyen gumikkal.
A többit az oldal számolja....Tankoláson kívül lehet vezetni az egyéb költségeket is (biztosítás díjak, javítás költség, egyéb költség). Pl megtudhatod azt is hogy 1 km-re mennyi költség jut (az én esetemben 73,75 Ft)
Ezen kívül magam szerkesztett excel táblán vezetem hogy adott hónap melyik napján hol volt az autó. Ebben segít hogy menetlevelet használok, mely alapján írom be az excelbe az adatokat-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest