- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Amikor megvettem az autót itt regisztráltam
Azóta vezetem az adatokat.Tankolásnál felírom a km óraállást, mennyit tankoltam, illetve mennyiért.
Belépek az oldalra és beírom az adatokat valamint azt hogy teletankoltam, vagy csak rá tankoltam, hol használtam az autót (város, országút,autópálya), milyen gumikkal.
A többit az oldal számolja....Tankoláson kívül lehet vezetni az egyéb költségeket is (biztosítás díjak, javítás költség, egyéb költség). Pl megtudhatod azt is hogy 1 km-re mennyi költség jut (az én esetemben 73,75 Ft)
Ezen kívül magam szerkesztett excel táblán vezetem hogy adott hónap melyik napján hol volt az autó. Ebben segít hogy menetlevelet használok, mely alapján írom be az excelbe az adatokat-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Welock Smartlock u81
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest