Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Minden tőled telhetőt megtettél,de a hiba nem szünt meg,de ez nem a te hibád.
Azt mondom, hogy keress egy szakit, műhelyt, akik tudnak menet közbeni oszcilloszkópos ellenőrzést végezni. Így feketén-fehéren láthatóvá tehető a "kopogix" esetleges viselkedési zavara, esetleg kiderülne, ha mégis mással lenne bubanc.
Rángatásos tüneteket más is okozhat, de az ECU a P0325-öt dobja.
Ez azért furcsa, mert mind a 3 , ebből 2 új "kopogix"-re is az áramkör hibás működése kódot dobja.
Mennyire hihető, hogy egyik se normális?
A vekim, ha úgy van kedve, dobja a P0340= Vezérműtengely helyzet érzékelő áramkör hiba hibakódot.
Ilyenkor félreállok, az érzékelőre menő vezeték csatiját megmozgatom, és a hiba megszűnik. (tudom, hogy a vezeték csatija néha önlló életet él, kontakt hiba)
Neked: P0325= kopogásszabályozó, áramkör hiba Az nem lehet, hogy ugyanolyan kontakt nyűgöd van mint nekem?
Azt meg végképp nem értem, hogy miért csak menet közben dob hibakódot, álló helyzetben minden fordulatszámon oké
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt mondom, hogy keress egy szakit, műhelyt, akik tudnak menet közbeni oszcilloszkópos ellenőrzést végezni. Így feketén-fehéren láthatóvá tehető a "kopogix" esetleges viselkedési zavara, esetleg kiderülne, ha mégis mással lenne bubanc.