Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Minden tőled telhetőt megtettél,de a hiba nem szünt meg,de ez nem a te hibád.
Azt mondom, hogy keress egy szakit, műhelyt, akik tudnak menet közbeni oszcilloszkópos ellenőrzést végezni. Így feketén-fehéren láthatóvá tehető a "kopogix" esetleges viselkedési zavara, esetleg kiderülne, ha mégis mással lenne bubanc.
Rángatásos tüneteket más is okozhat, de az ECU a P0325-öt dobja.
Ez azért furcsa, mert mind a 3 , ebből 2 új "kopogix"-re is az áramkör hibás működése kódot dobja.
Mennyire hihető, hogy egyik se normális?
A vekim, ha úgy van kedve, dobja a P0340= Vezérműtengely helyzet érzékelő áramkör hiba hibakódot.
Ilyenkor félreállok, az érzékelőre menő vezeték csatiját megmozgatom, és a hiba megszűnik. (tudom, hogy a vezeték csatija néha önlló életet él, kontakt hiba)
Neked: P0325= kopogásszabályozó, áramkör hiba Az nem lehet, hogy ugyanolyan kontakt nyűgöd van mint nekem?
Azt meg végképp nem értem, hogy miért csak menet közben dob hibakódot, álló helyzetben minden fordulatszámon oké
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt mondom, hogy keress egy szakit, műhelyt, akik tudnak menet közbeni oszcilloszkópos ellenőrzést végezni. Így feketén-fehéren láthatóvá tehető a "kopogix" esetleges viselkedési zavara, esetleg kiderülne, ha mégis mással lenne bubanc.