Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Igazából nem értem mi baja lehet. Ugyebár a fűtés is ugyanazzal a vízzel megy, ami a hűtésben kering, tehát vagy az van, hogy nem jó a fűtéscsap, vagy nem jó a termosztát, esetleg vízköves a rendszer. Bár ha nem éri el a víz a 90 fokot, az nem feltétlenül jó, én megejtenék egy termosztát cserét újból...sajnos vannak gagyik, mint pl. a QH termosztátok, amiből egy évben 2-3 darab is kellhet.
Ha már a termosztát cseréhez úgyis leengeded a rendszerből a vizet, én akkor kivenném a radiátort is és átmosnám az egészet. KrenAtesszal nyáron az én hűtőmet mostuk át...a radiátort kiszereltük, telenyomtuk a legerősebb ecettel, hagytuk órákig állni, majd rázogattuk és végül az egész rendszert slaggal átmostuk....új termosztát, desztvíz és fagyálló került bele, azóta minden jó. Télen leég a hajam a fűtéstől -- sajnos a corsában középen nem hideg levegő jön, hogy rohadjanak meg, ezért meg lehet fulladni -- nyáron pedig rendesen van hűtés. Esetedben a fűtőradiátort kéne megnézni, hogy mi a helyzet, de ha a levegő normális sebességgel jön befele, akkor nem a lamellák vannak eltömődve (nem is lehet, hisz van pollenszűrőd), ezért belül lehet retkes csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest