Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
A 2016-os Opel Meriva B-men vannak GM kerékőr csavarok, valami hasonlók (GM13457889):
Sajnos a gumisok a légkulcsokkal eléggé tönkretették mind a kulcsfejet mind a csavarok fejét a téli-nyári kerékcseréknél. (Nyáron gyári alufelni nyári gumival, télen gyári acélfelni téli gumival van rajta.) Szeretném a csavarokat lecserélni. A táblázat szerint M12x1,5x28 csavarok valók hozzá. Azt nem írja, hogy alu vagy acélfelnihez. Az alufelnihez nem kell hosszabb csavar? Amit jó áron találtam azt nem tudom, hogy az alufelnihez is elég hosszú lesz e?
A 12 a csavar átmérő, a 28 gondolom a menet hossza, de az 1,5 az micsoda? Esetleg a menetemelkedés, mert találtam ilyet is: 12x1,25x28 ? A kiszemelt csavarok jók lehetnek az autómhoz alufelnivel is? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest