Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #33996 üzenetére
Uj autot vegyen, aki gazdag.
Pl. a nemetek.
Amugy tenyleg nem ertem ezt az uj auto maniat itthon. Megvette Jozsibacsi Marinenivel egyutt havi netto szazhetvenbol az 1.2-es Astrat 0-s kezdovel, mert az 1.4-es mar draga lett volna, a szomszed Corsajanal meg nagyobb kellett. Aztan alulmotorizalt foskupacokkal kozlekedik a fel orszag. Ablakot meg jobban tudunk mar tekerni, mint lantot.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #33990 üzenetére
Teljes laborvizsgálat lesz,akkor inkább kibírom ivás nélkül
-
válasz
valóban tetszetős, szerintem nem nyúlnának mellé, ha ezt bevezetnék. főleg így, hogy eléggé nagy durranásnak ígérkezik ez az új 1.6-os dízel motorjuk. nagyon jó kocsikkal jönnek most a keletiek, imádom ezeket a kompaktjaikat: civic, kia c'eed, nagyon tetszik a hyundai elantra is. a nagyobb kategóriában versenyző accordról és az új 6-os mazdáról nem is beszélve
kár, hogy egy darabig még egyik sem lesz
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #33993 üzenetére
gyomron át?
-
Tim82
félisten
válasz
Örülök, hogy látható vagy néha errefelé is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nekem túl hosszú.
Meg kicsit fura a szélvédő előtti vízszint. -
ToBeY
nagyúr
Vérvétel előtt lehet inni reggel vizet?Vagy muszáj éhgyomorra menni?
Szerk :Azt írja egy oldal,hogy szabad inni sőt kifejezetten ajánlott [link] -
válasz
concret_hp #33982 üzenetére
jó neked
én akárhogy dörzsölöm, áztatom, az a rohadt folt meg sem mozdul. elképzelni sem tudom, hogy mi érte szerencsétlen inget, egy irodában.. namindegy, annyira nem volt asszem drága, csakhát pontosan egyszer volt rajtam, és tetszett.
-
concret_hp
addikt
na jelentem az ecetes mosásos tipp használt, csak egy gyors programra raktam a cuccokat 30 fokon, de határozottan sokkal jobb lett
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #33979 üzenetére
Egy K20A-t nézzél már nekem mibe fájna
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #33968 üzenetére
Ez van. Valoszinuleg nemetben , vagy Usa-ban pl. jobb fizut kapnek, ugyanennyi tudassal. Szerintem Kanadaban is.
Semmi gond par even belul megcelzom az D-H kezdobetuk kozti ketto nagyobb ceg valamelyiket.Egyebkent, csutortok-kedd kozt otthon vagyok, szokas szerint kedd reggel jovok vissza, szoval hetfon este (1 het mulva) snapsz bejatszhat akinek van kedve jonni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #33977 üzenetére
No levezetésnek jöhet a fél eBay felvásárlása.
-
Winner_hun
félisten
Na végre az ebéd is letudva. 6-kor kelés kicsit korai nekem kevesebb, mint 6 óra alvás után. Hogy mikor lesz vége a napnak azt még nem tudom, GDP termelésre fel
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #33966 üzenetére
Hat oooo, leginkabb otthon ulve dolgoznek. Nem banom a repulest csak hianyzik estenkent a feleseg
es kibeba... Semmi sincs Wichitaban, de legalabb a taj is szar
Hootersbe meg Twin Peaksbe jarunk a kollegakkal aztan alig varom, hogy csutortokon huzzak haza
Btw akkor kinevztem fonoknek? -
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #33968 üzenetére
Mert a sok káeurópai meg indiai/paki bevándorló lenyomja a munkabéreket
Lakniuk meg kell valahol, ezért drága a megélhetés...
Kanadába meg nem mehetnek, csak a cigányok, ők meg nem értenek az informatikához, így ott nincs ilyen veszélyUi. amúgy, szerintem valószínűleg elég komoly differenciálás zajlik, attól függően, hogy lokál / nyugat-európai vagy kelet-európai vagy.... A bevándorló a munkáltatóknak is azért biznisz, mert olcsóbb, mint ami van.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #33948 üzenetére
Hát ez egy igen jó kérdés, de nemtom.
AQV12K*BN Model
3,5 kW Total Cooling Capacity
4,5 Energy Efficiency Ratio
4 kW Heating Capacity
4,5 Coefficient Of Performance
0,78 kW Effective Power Input for Cooling (for chilled water cooled Close Control units only
0,89 kW Net Electric Power Consumption for Heating Only application
A EER Class for air cooled split units
A COP Class for air source split units
61 dB(A) A-weighted sound level outdoor near the enveloppe for non ducted units
64 dB(A) A-weighted sound power level indoor unit 1 (non ducted) -
EQMontoya
veterán
Ez eleg gyaszul hangzik. Elhiszem Neked, hogy igy van, csak fura. Mert az a 64K CAD nem olyan sok, nyilvan, csak ott az elet is eleg olcso, Montrealban 7-800CAD/hoert kapsz mar kisebb, de ertelmes lakast. Az kicsit furcsan hangzik, hogy Londonban dragabb az elet, de kisebbek az fizuk...
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #33958 üzenetére
itt azt írják, hogy a legintelligensebb madár.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #33951 üzenetére
Figy, ki kell jonni, meg kell probalni. En "kihoztam" egyik ismerosom, akivel egyutt dolgoztam anno a Pannonnal, kb 5 ev tapasztalata volt telecomos fejlesztesben, ( tobb teruleten is) , csak annyit mondanek, tudok, amennyit tudok. Itt nulla UK tapasztalattal kb .akkor kezdesz 50 brutto felett, ha odahaza is tobb ev szakmai tapasztalatod(>5-8) , illetve managementi tapasztalatod is van. Kivetelek persze vannak.
De mondom, meg kell probalni.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #33955 üzenetére
Inkább üssétek egymást, azt tényleg élvezném. Geek-fight.
-
bobsys
veterán
Koszonom a jokinvasagot kukac es hollo, megyek is nemsokara a repterre, hogy ismet Oz csodalatos vilagaba repulhessek csak kar, hogy hajnali fel negy van
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #33949 üzenetére
b+, egyrészt én így ismerem, másrészt még félálomban, az ágyban írtam...
-
Viszlát
addikt
Valami tényleg lehet az itteni levegőben, három hónapon belül másodszor vagyok megfázva...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
sztanozs #33928 üzenetére
Igen. Tehát akkor mi a kérdés?
Elmondtam, hogy a klímával még a normál lakossági tarifánál is megtakarítás érhető el.
Elhangzott a kérdés, hogy miért nem választunk H tarifát, ami ugye kb. 28 Ft, szemben a normál lakossági 40 körülivel. Én meg írtam, hogy én azt hiába választanám, (nem járnék jobban) mert nekünk annál is alacsonyabb, dolgozói tarifánk van. Ami több, mint a 9, de kevesebb, mint a cégünknél kialkudott 18 körüli ár. -
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #33939 üzenetére
Szerintem kb. 60 korul lehet. [link] kb itt is azt irja.
Valoszinuleg sok tenyezotol fugg,azert ez is, milyen szinten van, milyen allast fog ki. Siman elkepzelem, hogy van aki 80-90 ezret is kap ezen a teruleten, mig a tobbseg esetleg csak 55-65-t.A sima sysadminok 40-50 kozott vannak. [link]
Eqmontoyanak itt a php-s :[link] , en ugye mid-level szinten vagyok. es itt a cad-es is : [link]
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #33937 üzenetére
64E CAD az gondolom brutto, de ugye az ember nettoban kapja a fizetest. Ez itt brutto £43E GBP. Ott nem tudom mennyi az elvonas. Bar azt eszrevettem, hogy mind az USA-ban, mind pl. Nemetorszagban jobban megfizetnek ezen a teruleten is.
Annyit tudok, itt egy kezdo , nulla tapasztalatos fejleszto kb brutto 22-24 ezret kap, az netto 1500 font kb.
En 3 ev fejlesztoi tapasztalattal 22k-val kezdtem, de akkor meg nagyon rossz volt az angolom. Realisan akkor kb brutto 28-30 korul kellett volna kapnom.Amugy ne fogad ketkedve, van ilyen ember, csak ritka mint a feher hollo, vagypedig netan managementi tapasztalata is van. Persze vannak fejlesztok , akik annyit siman hazavisznek, de nagyon ritka az olyan eset, amikor ez 32 eves kor alatti kategoriabol kerul ki.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #33930 üzenetére
Ahhoz kb 8+ ev kell es meg egyeb dolgok. Raadasul az en teruletemen meg nehezebb erre a szintre menni. Bonusz nelkul a brutto fizetesem nem eri el a 40-t. Ismerosi korben ismerek par fejlesztot, max 1-2-rol sejtem, hogy 50 felett lehet. De ok mar nagyon "oreg-rokak" , nagyon profik.
En sem minber kozeli fizukra gondoltam, csak a kornyezetembol indultam ki.
Azt mar nem is mondom, hogy eleg ritka, hogy ket nagyon profi IT-s egy par legyen, bar van azert ra pelda -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #33926 üzenetére
Ha kicsit elkezdesz olyasmi szisztemaban gondolkodni, mint a lakaslizing, akkor picit erthetobb. Fiatalok egyaltalan bele tudnak kezdeni , hogy sajat lakashoz jussanak, de meg vannak egyeb elonyei is a shared ownershipnek. Meg nem neztem utana, de amint nekikezdunk, tobbet fogok tudni.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #33916 üzenetére
Na itt ugy mukodik a szisztema, hogy megveheted part rent part buy-ban ( vagy shared ownershipnek is hivjak) . Azaz kifizeted azt a szazalekot( akar hitelbol) , a maradekra pedig ugyanugy fizetsz, mintha alberlet lenne. A Minimum Savings az onero.
EQmontoya: "Két normálisan kereső ember ott havonta félreteszi a 3000 fontot lazán" : aha, persze, epp most jottem a Marsrol...
Mi szamit normalis keresetnek? Csak mert ennyit meg en sem keresek meg, ha ketten dolgoznank, es keresnenk, akkor is a realis kb 1500 font elpakolasa lenne. Nem 3000, es nem lazan. -
múltkor nagyon jó mosási tanácsokat kapott itt hp kolléga. engem is érdekelne, hogy mit lehet kezdeni olyan folttal (leginkább olajfoltra hasonlít, de mivel ilyesmivel munkában ritkán találkozom, így kizárnám), amin az ariel folttisztító gyakorlatilag csődöt mondott.
-
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #33902 üzenetére
Ezert lesz az, hogyha nagyon elszallnak az arak mire odajutunk akkor varunk par evet es miutan megint esszeru aron lehet venni akkor veszunk. De ha jovore felmegy 5%-7% a mostani ara az meg nem veszes.
Az a szerencsetlen aki meg 2006ban megvette az most minden reggel reggeli elott feloraig veri a fejet a falba -
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #33906 üzenetére
HI!
mit gondosz egy epeszu gazkazan+viztarozo+kemeny mennyi?
amugy h az kifejzetten a futos legkondikhzo vanudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #33903 üzenetére
HI!
aszitem Benned egy ertlems embert tisztlehetk... "h tarifa">>guggol>>eredmeny
udv
neduddki
mod: mielott erre is rakerez vki: geo tarifa, vezeretl aram /napi 2x2ora szunet sucsidoban/ csak vmi-vizes hoszivatjukhzo jo, ~31ft/kWh de egez evben, ha az lesz akovetkezo kerdes, hogy mutassak egy ertlems vmi-viz lofaxot, akkor asondom micsubicsi zubadan,
-
degu
senior tag
válasz
concret_hp #33903 üzenetére
Hogyan,hogyan...
Biztos van egy pedálos dinamója,és azon nyomulhat az anyós-ha van! -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #33893 üzenetére
Mondjuk nezd meg hogyan alakult ennek a haznak az ara a jelenlegi meg a 1998-es evhez kepest:
03/07/2006 Soldview details $1,150,000 Public records
08/04/1998 Soldview details $295,000 Public records
Nem csoda hogy bebukott az ingatlan piac
18 ev alatt majdnem negyszerese? Hat persze. mondjuk nagyon szep haz! Sajnos megint az lesz mint legutobb, ismet mozgolodik a nep, mennekismet fel az ingatlanarak, aztan majd megint jon a pofaraeses.
Persze mi is nezelodunk lassan valamit, 4 eve lakom itt albiban, szuper hely, imadom a tulajt soha semmi gondom nem volt semmivel, most szamoltam $57.600 -at fizettem ki alberletre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest