Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

válasz Mawyx #34694 üzenetére

Itt most a lakásszövetkezetessel beszéltem, akik megbízták a vállalkozót. Érdekes, épp ma lesz nálunk felmosás.

A végén egyébként a telefonbeszélgetés egy 5 perces üvöltözésbe torkollott. Közölték,hogy a rendes lakók ha sáros lábbal mennek be, azt is feltörlik maguk után, csak az olyan kötekedőkkel van baj, mint én. Én közöltem, hogy nem a seggéből rángatott ki, beszéljen más hangnemben. A végén kiderült, hogy a lakók szara után nem ők takarítanak, az nincs benne. Mondom, akkor mi van benne? A szálló por? Igen, pontosan az. Nem pedig az, hogy a kerékpárral, vagy cipővel a szar behordjuk. Húzhatnék zacskót a lábamra és a sarat a lakásomba verjem le a cipőmről a szart. De így, ebben a stílusban.... hát eszem faszom megáll. :W

Igazából az a gond ezzel, hogy hajtják be a pénzt ezerrel, ha szólsz valamit, akkor ez a stílus. Ha mondassz neki valami olyat, akkor azonnal beperel. És közben elcsalja az összes választást tizenéve. Ja, ezt se lehet mondani, mert ezért is perel. Tudjátok, jön a választás,ott vagyunk háromszázan,mindenki ellene szavaz. Erre jön a haverja,hogy őt 400-an bízták meg,hogy a nevükbe szavazzon, itt a papír róla...és hát ő mellette szavaz. Bumm...el is van intézve.

Felügyeleti szervük nincs, csak a polgári bíróság. :W MIközben tizen-száz milliókkal gazdálkodnak, mint kiskirályok.

Új hozzászólás Aktív témák