Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Az mindenre jó, csak arra nem, hogy értelmes minőségben vegyen fel az ember.
Kell hozzá egy olyan eszköz, mainek van szabványos vonalkimenete (pl egy deck), azt rá kell kötni a hangkártya vonalbemenetére. Sw szempontjából meg a lehetőségek határtalanok. Gyakorlatilag dunát lehet velük rekeszteni. Ingyenesnek ott van az Audacity pl.
-
tbs
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
A Társasházi Törvény áll felettük. Köztük még található egy SzMSz, ami alapján működtetniük kell a házat.
Téged max. az SzMSz érdekelhet. Ki kell legyen függesztve a lépcsőházban. Ha nincs - kérjél egyet a postaládádba. Amiről ott nem rendelkeznek, az a TházTv szerint megy.
szerk.: Ha ingatlant szerzel egy THázban, akkor implicit elfogadod az SzMSz-t.
-
Mawyx
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Jajj ez mindenhol így van
Én is azon a véleményen vagyok, ha fizetek valakinek, akkor végezze a munkáját, bezzeg ha én mondanám munkahelyen, hogy valamit nem csinálok, egyből repülök. A takarítók meg mindenhol el vannak szállva maguktól és egyszerűen nem hajlandóak szinte semmit csinálni. Felsöpröget, max felmos és annyi, azt is csak bizonyos részeken és mindig meg tudja magyarázni, hogy "azt" miért nem kell neki megcsinálnia. Nem értem miért nem lehet egy becsületes nénit találni, aki örülne a kis plussz pénznek és rendesen megcsinálná, ami rá van bízva. -
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nem ismerem a szerződésüket, de szerintem a hétköznapi élettel járó kosz az tök normális kosz akkor is, ha bicikli, kiskutya, vagy homokozós dömper hordja be. Nyilván vannak extrém koszok, amit illik/kell a lakónak takarítania - ha már kiskutya, akkor pl ne szarjon a folyosóra, vagy lakásfelújítással, festéssel, stb járó szennyeződés eltüntetése is az adott tulajdonos felelőssége gondolom. Ilyenért szerintem simán mehet panasz a gondnoknak, házmesternek, aztán legfeljebb megnézik a szerződést.
p
-
kételkedem
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ez hasznos szokás!

Az ember szervezete elképesztő dolgokra képes, mindenféle dolgokat meg tud emészteni, méreganyagokat tud semlegesíteni stb! Mégis előfordulhat, hogy egy jó kis hasmenést, esetleg valami súlyosabb hányásos-lázas-hasmenéses betegséget kapunk a nem megfelelő ételtől vagy italtól.
-
kételkedem
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ne is törődj velük! Ha lesz egy kis stichje a virslinek elég egy kis ecetes vízzel lemosni és frissebb lesz, mint új korában!

Friss töltelékárú 3-4 nap alatt megnyálkásodik, megbüdösödik a hűtőben levő +5 fokban. Fagyaszd le, vagy vegyél vákuumcsomagolt virslit pl Füstlit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vannak bizonyos érdekcsoportok...
Én is azon a véleményen vagyok, ha fizetek valakinek, akkor végezze a munkáját, bezzeg ha én mondanám munkahelyen, hogy valamit nem csinálok, egyből repülök. A takarítók meg mindenhol el vannak szállva maguktól és egyszerűen nem hajlandóak szinte semmit csinálni. Felsöpröget, max felmos és annyi, azt is csak bizonyos részeken és mindig meg tudja magyarázni, hogy "azt" miért nem kell neki megcsinálnia. Nem értem miért nem lehet egy becsületes nénit találni, aki örülne a kis plussz pénznek és rendesen megcsinálná, ami rá van bízva.
Kicsit szétfőtt
de nem baj, a pöri meg nyers maradt, de a sör az jó volt