- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
PindurAnna #33699 üzenetére
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok! A következő városokon kívül milyen helyi topicok vannak még?
Ajka, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Esztergom, Gödöllő, Gyál, Gyöngyös, Győr, Hajdúböszörmény, Kaposvár, Kecskemét, Kiskőrös, Kisvárda, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Sárospatak, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszafüred, Vác, Veszprém
-
degu
senior tag
válasz
concret_hp #33692 üzenetére
Ne haragudj,hogy belepofázok,de ki az a *mindenki*?
Azt el tudom hinni,hogy Te jobban élsz ,-és habár minden tiszteletem a Tiéd,Te nem *mindenki*vagy.
A végtelen siránkozás helyett csak annyit füznék hozzá,hogy a kocsim ma már néha hetekig áll a garázsban,mert nem tudok tankolni,és komoly gondom,hogy elfogyott az ősszel vásárolt tüzelőm,stb.
Hát én pl....EZT nem értem ezen! -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #33691 üzenetére
Kb.14 éve Totalcar-t nézek, olvasok, de az ott (is) bemutatott átlagautók többségében valami fekete-sötétszürke, vagy fekete-fekete kombinációs beltér van, még úgy is, (vagy főleg úgy), hogy nekik általában a magas(abb) felszereltséget adják oda. Elenyésző azon autók száma, amiben a fekete és/vagy a szürke színen kívül bármilyen más szín fel van használva, és be is mutatódik. És itt nem feltétlenül a bézsre gondolok, lehet az barna, bordó, vörös vagy kék is pl.
Mindamellett, hogy a bemutatott autó alapvetően tetszene, ez a vidám, sportos, lendületes színvilágú beltér nekem kb. a 90-es évek legelejét juttatja eszembe, ott is főleg az olcsó japán autók belterét. És itt ne hegyezze ki senki a japánra, mert az agyonimádott Golfban évtizedek óta nem látok mást, csak feketét. (Egy Audi S2-ben elmegy, de az is pont a 90-es évek)
Nem kéne cirkuszi bazárnak lennie odabent, csak legalább valami apró motívum, varrás, betét, kétszínű kárpit, vagy akármi lenne, ami kicsi ingert okozna. És itt megemlíthetném még ügyvezetőnk Audi A4-ét, ami kívülről meghatározhatatlan barnás színű, belül meg fekete, de az üléseken a legdurvább, 50-es évek angliai öltönymintáit idéző üléshuzat van.Tudom, sok bajom van, hogy pont ez zavar, de inkább ezen rágódjak, mint az állandóan szakadó hótól/esőtől legyen idegrángásom.
-
válasz
FehérHolló #33677 üzenetére
az nemszámít, hogy ki mit mond, ha ő az akar lenni
amúgy ráció van benne, de rettenetesen nehéz. legalábbis egy kedves ismerősöm elmesélte a részleteit a múltkori hazaúton. ő utolsó féléves ezen a szakon nálunk, és elég meredek sztorikat mesélt, az államvizsgán például kiugróan magas a bukási arány.
-
BlacKSouL
addikt
Miért kell egy mai, modernnek tűnő átlagautó belterének hullafeketének lennie?
Miért az a szép, meg elegáns, meg űber, ha valamiben úgy érzed magad, mint a feketére festett, lesötétített ablakú hullaszállító merci belsejében éjszaka egy lekapcsolt lámpájú garázsban a lezárt ébenfa koporsó fekete bársonnyal kibélelt belsejében? -
BlacKSouL
addikt
Ha valami teljesen nyilvánvaló és egyértelmű, akkor minek róla 'tájékoztatni' (értsd: meggyőzni, győzködni, bizonygatni, elhitetni) mindenkit. Ha meg egyáltalán nem az, akkor mégis miről beszélünk?
És erre költik az én kib.szott pénzemet. -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #33687 üzenetére
Már nálam is.
Az volt odaírva, hogy:
1. PTE oroszisztika
2. SZTE kommunikáció és médiatudomány katyvasz (vagy keresk és marketing)
3. PTE anglisztika -
BlacKSouL
addikt
Ráadásul a felültöltősek dobja kívülről sem vízkövesedik, ellentétben az elöltöltősökével. Ez utóbbit tudjuk a kalgonreklámokból. A miénk meg felültöltős 28 éves Hajdú, de senki nem szólt neki, hogy a kalgonszerint már a fűtőszálával össze kellett volna nőnie. De nem nő, úgyhogy a fűtőszál fémtiszta, a dob meg kívülről krómtiszta csillivilli.
-
Winner_hun
félisten
Zavaró hasznos ficsőr kilőve.
-
AkosAkos
aktív tag
Tudnátok jó csillagászat/tudomány témájú oldalakat mondani? Ilyen [origo] Tudomány féléket.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #33679 üzenetére
Azmiaz? Nemvan olyanom.
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #33679 üzenetére
Azt hogy kell?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #33678 üzenetére
Kapcsód ki a prokszit?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
concret_hp #33674 üzenetére
nem az a lényeg... tolmácsnak készülök elvileg.
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
egyetemi jelentkezés pipa.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #33668 üzenetére
PayPal váltja a pénzt, hidegen hagy hogy a bank mennyiért vált. PayPal árfolyam kb. 10 Ft-tal a középárfolyam felett van. A bankival a legnagyobb probléma hogy a vásárlás után 2-3 nappal van csak valós terhelés, ha változik az árfolyam akkor vagy többet vonnak le mint a fizetésnél zárolt vagy nem. Nekem az meg nem jó.
-
Kását nem kérünk, de mással beérjük
UI: Egyébként meg csak ne panaszkodj
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33668 üzenetére
ja, hát igen, a cib-nél ritka nagy a marzs...
(tanult kollégám szokta mondani, hogy cib - a legg.cibb)
mondjuk erős a verseny... minden banknál tizenforintok vannak a vételi és az eladási árfolyam között...
valahogy be kell szedni azt a 200 milliárdnyi tranzakciós illetéket és 120 milliárdnyi bankadót... -
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #33666 üzenetére
mintha valahol raktál volna be cib netbankos valamit, miért nem olyan banknál csapatod, ahol jobbak a devizaárfolyamok?
-
válasz
Winner_hun #33649 üzenetére
Gratulálok hozzá
.
-
concret_hp
addikt
hm hát én még csak olyat láttam aminek a bal oldala van rögzítve, tehát a jobb oldala nyílik, viszont ennek pont a fordítottja kéne. (vízkivezetést meg a kádat elég elb@szottul kombózták össze, és azt valahogy nem olyna hangulatos egyből átvariálni
)
van olyan elöltöltős, ami csak 30 cm mély, ha abból lenne olyan ami ennek a fordítottja, az lenne a legjobban passzoló megoldás. -
válasz
concret_hp #33657 üzenetére
típusfüggő, hogy melyik merre nyílik, de van 180 fokban nyíló töltőablak is.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Felültöltőset kell venni és máris ki van küszöbölve ez a probléma.
-
tbs
addikt
válasz
Hugié (Fagor) balra nyílik. Miénk (Ariston) jobbra. Anyósé (wörpúl) felfelé.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
ajánlom az olló ajtókat ha ilyen bajod van. garantáltan egyedi!
-
concret_hp
addikt
a háztartási gépes topic nem nagyon pörög, ide is beírom
tudtok olyan elől töltős mosógépet aminek a szokásos irány ellenkezője fele nyílik az ajtaja, vagy átcserélhető az eredeti állapotból? (elég elb@szott helyre kéne berakni :S) -
ClayMore
aktív tag
válasz
ez most azt jelenti h 2000 pozitív visszajelzésed van? ennyit üzletelsz?
-
fokukac
nagyúr
válasz
stréber.
-
Winner_hun
félisten
-
válasz
concret_hp #33644 üzenetére
na jólvanakkor, de nem mindenki ilyen szerencsés munka ügyben
mint tudjuk korábbról, sajnos én sem :/
-
Lortech
addikt
Vkit nem érdekel véletlenül?
1 - Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad - Elisabeth - 2013.február.26. 19:00 - Emelet közép bal 1. sor n. szék - Ár: 5 700 Ft
2 - Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad - Elisabeth - 2013.február.26. 19:00 - Emelet közép bal 1. sor n+1. szék - Ár: 5 700 FtPersze kedvezményesen.
-
FehérHolló
veterán
Ez kivételesen jóra sikerült: [link]
-
Dylen
senior tag
Annyira nem vagyok képben mostanában, hogy elfelejtettem hogy ma fizetésnap van, most láttam meg az smst
-
Dylen
senior tag
-
neduddki
nagyúr
-
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #33626 üzenetére
Hamarabb harapna meg őket
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #33621 üzenetére
öregszik, már a látása se a régi
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #33621 üzenetére
Remélem is.
Amúgy szerintem vagy egy éve többségében off-ban írok ide, de azért jó, hogy észrevette.
-
BlacKSouL
addikt
Nagy Magyar Népnemzeti És Nemzeti Magyar Nagy Népi Nemzeti Hírközlési Hatóság.
Az nem baj, hogy be vagy oltva irónia ellen, de hogy az se tűnt fel, hogy a mai Nagy Nemzeti Népi és Magyarnemzeti Népnevelő Nemzeti Együttműködési És Nemzetinépi Magyar kormányunk mindent a Nagy Nemzeti Iróniahivatal Nemzeti Népi Együttműködési Irodájával Nemzeti Együttműködésben próbál Nemzetileg elnevezni és/vagy átnevezni az már kicsit meredekebb.
Szóval igen, vicces próbáltam lenni, de nem jött be. Kéretik mostantól megint másról beszélni. Nemzeti.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ja gyun eszmbe egyik utolso spammelo: v. feljentme v, abbahagya, aszongya a mar nics ijjen, mir ekozltem mivel ez magan cim, es nem kapott engedejjt nekm 2khuf-ot meger hogy parszazrugora magB! es leglabb nezemamr utanna ajogszbajji haternek mert ez hujjeseg amit beszel, egybol tudta hu kell levenni a cimlistarul:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
Én egyetérteni?
Egyébként kizárólag magyar sajátosság az egy irányba lejtő utak kizárólag a magasabban lévő részein történő hó, jég, salak, sóder, hókása, zúzalék, és egyéb más, vizet hosszú hetekig magából kiengedő anyag szigorú tömörített, egyenletes, konzervált, és mindent túlélő felhalmozása, az úttest egyenletes, folyamatos, háborítatlan, tartós, kikerülhetetlen és megkerülhetetlen állandó nedvesítése, nedvesen tartása és beszennyezése érdekében?
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #33607 üzenetére
kurvajó ez a reklám
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #33608 üzenetére
Szerintem a macsek le van maradva, NMHH-t akart ő írni. Volt NHH is, de 2010-ben összevonták az ORTT-vel, így lett belőlük NMHH.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #33607 üzenetére
neduddki: nhh?
Ezt még én sem tudtam dekódolni. Szégyen vagyok a családomra. -
parandroid
félisten
Nem is annyira a cikk, hanem, hogy mennyire találó, és úgy általában... a beágyazott videó. Priceless.
p
-
tbs
addikt
Az ultimate megoldás: új szerződést szeretnél kötni. Aztán a jelentkező kollégánál jelzed, hogy kujvasokszor próbáltál már telefonálni, úgyhogy iszonyatosan gyorsan továbbítsa a számodat egy értelmes supportosnak, aki fél órán belül felhív! Különben a következő munkanapon felmondod a szerződésed. (Fontos a felmondás emlegetése, éljen a "beszélgetését rögzítjük"!
)
-
Dylen
senior tag
Sikerült! Vagyis nem... Most nem ráztak le a túlterheltség miatt, hanem több fordulóban eljutottam odáig hogy a készülékemen lévő nyomógombok segítségével hatórozzam meg, mi a probléma. A kép kockásodása elég jónak tűnt, hát megnyomtam. Ekkor elmondta a hang, hogy ez mitől lehet. Aztán visszaléphettem egy menüpontot a kettős kereszt gombbal... AZTAK**VA!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #33601 üzenetére
Nekünk meg régebben a Chello szarakodott, eldobálta a kapcsolatot, volt hogy órákra elment a net. Aztán mikor nekiálltam tárcsázni az üfsz-t a vonalas, Hungaroteles telefonvonalon, akkor egyszercsak megjött a net. Semmi, de semmi összefüggés nem lehet a kettő között, hiszen a telefon analóg rézkábelen, a net meg a csillagpontos kábelen jön, de miután 3-4x is éppen pontosan akkor jött helyre a kapcsolat, mikor elkezdtem hívni a züfszt, onnantól már rutinprogram volt. Aztán kihívtuk a szerelőket, és betettek egy 10x-es jelerősítőt, és azóta 99%-ban van net.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest