- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ezt a topikot, úgyis mint korlátozott mértékben szabad megnyilvánulási felületet bojkottáljuk, mert túlságosan veszélyes elemnek nyilvánították, és ezért át lett téve a Lokálba, hogy nehezebben lehessen megtalálni, mert a nemzetbiztonsági cenzúra vállalat figyelő szemei rajtatartották ujjukat a péhá földalatti hülyeségellenes szerveződésének ütőerén, és emiatt vészesen nagy lett a rendszer ellenállása, ami miatt megnőtt a hő- és vérmérséklet, és ez káros kihatással volt mindennemű óvatos tevékenység biztonságos mederben való tartására, tehát az óvatos fű alatti ellen-ellenintézkedés megtörténte, azaz az elérhetőség megnehezítése, valamint a szócsőfolyam hatékony elsüllyesztése okán a "túlságosan" felnyitottszemű, és kínosan szabadon nagyra nyitott szájú topiklátogató törzsközönség szándékosan és tüntető jelleggel önkéntesen elhagyta a topikot, és áthelyezkedett az eleddig még megmenekült, és továbbra is az eredeti helyén tartózkodó OFF topikba, amely feltehetően azóta rendkívüli moderátori és nemzetbiztonsági felügyelet alatt áll, nehogy a felpaprikázódott hangulat a másik topikban elindíthasson egy olyan lavinát, mely olyan következményekkel járhat, ami káros kihatással lehet mind a tagok, mind a felügyelet, mind az üzemeltető, és mindazonáltal a hatalom, a nemzetbiztonság és maga a király lelkivilágára, vagy akár egészségi állapotára.
Vagy valami ilyesmi
-
lenox
veterán
Ja persze, azt ertem, en ugyanolyan palackra gondoltam. Meg a tarolas sem mindegy, azzal is el lehet elvileg cseszni.
Hat igen, en is ittam mar kifejezetten nem tetszo draga bort (ami mondjuk nem csak nekem nem tetszett, hanem altalaban), de mondjuk 10 euros szinten kiralyt meg sosem lattam, csak ihatot. 20 eurost mar igen.
-
lenox
veterán
A zboxot aruljak barbone-kent es pc-kent is, egyik olcso, masik draga. Ha gondolod cserelhetunk, meg most is er nekem 10k-t a haswell upgrade.
Nekem az a meglatasom, hogy szoktam kiserletezni a bevasarlokozpontos borokkal, szoktam etteremben is inni, meg borkereskedotol is szokott lenni, es azert a szar, ihato, kiraly kategoriak leteznek. Nem ertem pontosan, amit irtal, jol ertem, hogy azt irod, hogy ugyanabbol a hordobol ugyanakkor palackozott ket palack is kulonbozik? Nekem ilyen tapasztalatom nem nagyon volt.
-
lenox
veterán
Mondjuk en a vorosoknel tartok eppen, 5 perc nem eleg egy vorosre, igy siman elszalasztod eleted legjobb borat, de ha ilyen mennyisegben van, akkor eleted 10 legjobb borat is. Mondjuk nem tudom, mit lehetne tenni, ha ilyen az esemeny, csak mondom, hogy attol, hogy 5 perc alatt, ki tudja milyen masik utan nem volt feltuno semmi, attol meg az evszazad bora is lehet.
-
Integra
titán
igen, a 2.4ghz-es frekit zavarja, az 5ghz-es freki nem változik, az stabil. meglepett, mert korábban ilyen nem volt, most meg pontosan tudom, hogy hogyan működik, 1 perc múlva akad le a wifi a legtávolabbi pontban, ahova pont 24/7 adatforgalom megy egyik eszközhöz, így tűnt fel, mert a laptopom, telefonom más wireless eszköz forgalmát nem bénítja meg, azok közelebb vannak, itt meg nagyon érzékeny az adatforgalomra, ha nem folyamatos, nem működik.
-
nincsen valami tapasztalati arányszám?
egy hév hány hónap szívást jelent a kapcsolat vége után?
az elmúlt két hétben kb. minden nap voltam valahol, bulizni, sörözni, fröccsözni, nem is tudom volt-e olyan nap, hogy ne ittam volna alkoholt. de nem nagyon lett ettől sem jobb. nagyon lelkis vagyok ilyen téren, lehet keresek egy pszichológust is, vagy valami.
-
Integra
titán
blum-ot tudom javasolni
sauska is jó, de akkor meg azon az áron inkább az öreg maul borait, de tény, vörös száraz, akkor villány
blumék 2 hetente szállítanak pestre 12 palacktól ingyenes. -
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
11 eves 165 cm-es lany, aszfalt, keves foldut, hetvegenkent rovid bicajozasra, szoval lightos sportolasra. De altalaban szar az ut, szoval vastag gumis kene, eddig mtb-ket probalt, bejottek, csak hat azok hasznaltak, meg nem olyan szinuek, amit o szeretne, meg amugy azokra is kene kolteni, akkor meg mar lehet akar uj is. Egyelore nem kell ra sarvedo, csomagtarto, de azt amugy lehet kesobb is rakni ra altalaban, nem?
(Pl. teleszkopos bringat ilyen arkategoriaban - foleg varosba - tuti nem vennek, semmi ertelme.)
En se. Csak bolti bringan altalaban van.
-
lenox
veterán
Mindenhol csak olyan latok, hogy vagy az alkatreszek felerol nem tudom, hogy mi, vagy tudom, de akkor 500k.
Tudsz peldat mondani? En 120-150k-ert mindenhol olyan bicajokat latok, ami joval alivio alatt van, az alivio full set azt 60k ala tippelnem, tehat egy vaz, ket kerek, ket pedal, ules (kb. ez hianyzik) az 90k? A celra azok a vazak is megfelelnenek, amik pl. 2011-12-esek, semmi extra, tehat 30k-sok. Sehogy nem all nekem ez ossze, en inkabb azt tippelnem, hogy ha osszerakatom, akkor olcsobb lesz, vagy ugyanolyan, de sokkal jobb.
Pl. itt van ez:
http://gtkerekparok.hu/gt-mtb/gt-aggressor-30-2012
Csere minden aliviora, tok kiraly lenne, de persze ezt nem szerelik at, legalabbis ahol eddig voltam, ott azt mondtak.
-
tildy
nagyúr
Ha elolvastad a cikket, akkor eszrevehetted, hogy : "A projekt felmérése a 15-74 éves korosztályt fedte le, közülük is azokat, akik a kérdezés idején életvitelszerűen külföldön tartózkodtak."
Persze vannak meg paran, akik 15 evesen is altalanos iskolasok, de ez most nem ide tartozik. -
lenox
veterán
En biztos nem, olyan 1 es 2 millio kozott jarok, de nekem nincs ilyen nyilvantartasom. Kb. a 30-40-edik felszallasig volt, aztan amikor volt olyan utam, ahol 8 kulonbozo repulore ultem egy het alatt, akkor feladtam. Amugy sem versenynek gondoltam, csak kivancsisag. Nekem amugy eleg lightos, eddig egy ev alatt legnagyobb szam az kb. 20 helyszin volt, ahova mennem kellett, mostanaban inkabb 10 alatt, abbol is csak 3-4 nem europai.
#62057: Igen. Evi 70 az sem semmi, atlag 5 naponta mesz valahova?
#62058: Az eleg kemeny, amennyire en ertem 20000 km. kb. az atlag egy eves vezetes, 1.3 Gm. az 65 evnyi vezetes, tehat vagy 80 eves vagy, vagy piszok sokat vezetsz. Mit csinaltal?
-
BlacKSouL
addikt
Nem sokat ér sem a pálinka, sem a coldrex és társai, sem az antibiotikum. Az említett tünetek végigmennek az emberen így is úgy is.
Mondjuk én pálinka+forraltbor+fokhagyma/hagymakúrát csináltam némi kamillateával és mézzel, kevés forrázott gyömbérrel, de most tartok a köhögés-tüsszögésnél, meg náthánál. -
parandroid
félisten
Ah, csak mindig nagyon úgy csinálok, mintha tudnám, miről beszélek. Idén januárban fejeztem be az alapfokú németkurzusomat, úgy töröm a nyelvet, hogy rossz hallgatni. Főleg a gyerekek nem bírják, úgyhogy előttük már nem is merem beszélni, mert borzasztóan kritikusak... Könnyű nekik, ha az első év suli végén nem is volt meg az anyanyelvi németjük, mostanra egyértelműen a kortársaik szintjén vannak. Páromnak szerencsére nem voltak ilyen gondjai, ő született sváb, ha sokadik generációs is, meg volt mögötte tizenpár év némettanulás mindenféle iskolarendszerben - én meg mindig angolos voltam.
p
-
parandroid
félisten
"az elsodleges dolog, amit adhatunk nekik, az egy boldog es kiegyensulyozott csalad."
Jah, ezt meg még meg kell beszélned egy 13 évessel.
Bár nekünk egész jól megy, nem tudom, hogy rá legyünk-e büszkék, vagy magunkra, de az időnkénti (általában a hormonokra fogott) hisztiktől eltekintve egész kezelhető tizenéves.
A politikia helyzet meg egy dolog, az csak egy része a hosszútávú perspektívának, bár nyilván nem az utolsó szempont, ahogy az anyagi biztonság sem. Nem voltak egzisztenciális problémáink otthon sem, szerencsére, szóval nem ezért dobbantottunk, ami megint fontos lehet, de a sok apró tényezőből ahogy összeállt egy jövőkép, az alapján mégis inkább nekivágtunk a kvázi ismeretlennek. Biztosan kell hozzá egyéni affinitás is, meg nem fair mindent a gyerekekre fogni, hogy csak miattuk tettük, de az azóta eltelt több, mint két év alapján eddig nagyon úgy néz ki, hogy jó döntés volt.
p
-
7
addikt
tildyncs vikingje legjobb tudomásom szerint magyar, együtt mentek ki, és nem tűnik úgy, hogy vissza akarnak térni. Szerintem ő is erre akart célozni.
Sőt, bobsysék is nagyon jól érzik magukat az Óperencián túl.
kraftxld-nek nem tudom, hogy magyar-e a kedvese, de ő is remekül elvan Új-Zélandon.
-
tildy
nagyúr
Ehh....
-----------------------
bandus, foccer: durva. Anno nekem is egy 10 eves kapcsolatnak lett vege, total bekeszultem tole, kifordultam onmagambol. Aztan lehet ennek igy kellett tortennie, latszott mar elore is. Csaladban is van most valakinel hasonlo sztu, 10 ev es vege lett, de raadasul meg gyerkoc is van.Most, hogy keszulunk az eskuvore, elmerengtem par napja, tenyleg Esmeinnel kepzelem-e el a hatralevo eletem? Minek kellene tortenie, hogy azt mondjam nem vele? Es meg igy, vegigmentem jopar eshetosegen. Ugyanis egyszer megyek ferjhez, de akkor orokre, szoval megfontolt dontest akarok hozni
De ugy nez ki megtalaltam a szoke hercegem
Vagy inkabb vikingem.
-
Integra
titán
semmiképpen sem rossz, tetszik is sok tekintetben, de ez a piszlicsáré billentyűzet... - stylus sem segít ebben számomra. pedig pöcökegér nincsen levédve, dell is használja, összekaphatná magát az ms.. csak sajnos amikor minden a vékonyításért megy, akkor a minőségi billentyűzetet máris kukázza mindenki, aztán ezek a bohóc klavik az eredmény. a lenovo is egy pöcs.
-
Lortech
addikt
Off. Olvasva téged eszembe jutott WN31RD fórumtag, volt-moderátor. Kár, hogy évek óta nem látom hozzászólni. Én a hozzá hasonló emberek miatt ragadtam itt, akik tudtak újat mondani, egy témát más megvilágításba helyezni, alakították a szemléletmódomat, a vitakészségemet, szélesítették a látóköröm, stb.. Ellensúlyozták a sok ostobaságot, amit szakmai topikokban olvasni, kár, hogy sokan kikoptak e tagok közül, míg a nagyszájú, felszínes tudásúakból mindig akad elég, és végtelen türelemmel trollkodnak n+1-szer ugyanabban a témában.
-
bobsys
veterán
30 evig lesz a kamat 4.25% de ezt ugyis tudod. Van olcsobb ha rovidebb futamideju vagy valtozo kamatozasu a dolog. Most arra mentem, hogy mindig ugyanannyi legyen (es alacsony ezert nem 10/15/20 eves) a torleszto (ha beut valami gebasz akkor is tudjuk fizetni a tartalekbol hiszen most csak nekem van bevetelem a csaladban) az extra penzeket (ami marad a havi kiadason es megtakaritason felul) pedig betudjuk tolni toketorleszteskent barmikor amivel a futamidot csokkentjuk, ha pedig a feleseg is elkezd dolgozni...
A kamatok pedig magasabbak mint voltak 2 eve ez igaz, de egy 3 evre fix kamatos hitel (30 ev futamido) kamata most 2.75% ami a 37. honaptol valtozik es a Prime Rate (jelenleg 3.25%) + 1.75% lenne a kovetkezo 12 honapra, de nem lehet tobb mint 8.75%. Termeszetesen a fenti szazalekok csak kivalo credit score melett ervenyesek. -
radi8tor
MODERÁTOR
Fura ezeket olvasni tőled, mint szakértőtől.
Szerintem pont a felhasználók nem tekintenek szakmaiként a szakmai topicokra. Ha így tekintenének rá, akkor nem VGA topicokban tárgyalnák ki, hogy milyen házuk van hozzá, milyen jó áron tudták eladni. Nem lenne annyi dolgunk sem az offok és a felesleges trollkodás miatt.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jó kis okfejtés, csak egy baj van vele. Az életben nem minden úgy megy, ahogyan mennie kéne vagy, ahogyan azt szeretnénk/szeretnétek. Az állításod megállná a helyét egy steril környezetben, de a fórum nem ilyen.
Kicsit olyan volt ez a helyzet, mint Bad Words filmben a szitu. Valaki kihasznált egy kiskaput, aztán ha nem engedik neki, akkor elkezd hőbörögni.
BlacKSouL: te meg csak szimplán kisarkítod a dolgokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest