- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
Valaki, képregényeset?
-
-
-
-
-
Illetékbélyeget hová kell ragasztani
?
-
-
Még jó hogy nem vettem internet részvényeket. így hogy nem lesz netadó.
-
-
-
-
Keszthely környékiek nincsenek a topicba
? Nem akar valaki felfedezőset játszani
?
-
-
-
válasz
bandus #62254 üzenetére
Nah, ez így orbitális hülyeség. Mert alkoholt iszol attól elmúlik minden baj? Kis mértékben talán oldja a feszültséget, de azután? Lelkizel! Újra és újra. (Bocs, hogy leb@szlak, de ez így fog csak működni) Tehát nincs olyan, hogy mindenkinél ugyan annyi idő, se aranyszabály, sem középút. Anno 1 éves kapcsolat után 2 évig voltam k@kául (pl.: egyik haverom szakítása után megtanult Norvégul). Ilyenkor legjobb ha lejársz edzeni, tanulsz, célokat tűzöl ki, és lazulás közben ismerkedsz valahol (bárhol), hasznossá teszed magad, mivel ha belegondolsz nem vagy sem sérült (se értelmi, sem testi), előtted a világ. Csajokkal meg lazán kell ismerkedni, de idővel az is lesz.
-
-
-
válasz
EQMontoya #61836 üzenetére
Nem. De Tim már leírta.
#61842 Tim82: 520-asom nekem is volt (később 480 lett belőle), még ProBiban, szintén ezt tapasztaltam. De a poén hogy a jelenlegi i7 35W-os TDP-vel alapból kevesebbet eszik mint az 480-as evett. Ha már itt tartunk X200/X201 mennyire lenne jó nekem a fenti célra?
-
-
válasz
Mister_X #61797 üzenetére
Szia. Sajnos túl drága lenne nekem. Ahogy nézem ez alapból 100k+, annyit pedig balettre nem szánok.
#61802 Tim82: Régebben gyorsan gépeltem, most már írni gyorsabb, csak néha olvashatatlan. De 1 óra alatt 4-5 oldalt simán le kell körmölni, és akkor még a pdf.-es anyagot át sem tudom nézni/vagy épp a kiadott anyagban ki sem tudom jelölni a lényeges részt. Ahogy látom egy kis 12"-es C2D-s Lati, 4-5 órás üzemidővel is kihozható SSD-vel 55-60k körül, ami nem egy nagy összeg, tekintve milyen jó gépecskék is azok.
-
válasz
bobsys #61788 üzenetére
Csak papír és toll van, sajnos. De a pdf.-et nem nyitják meg.
#61789 emvy: A Dell bejön... de olyan nagyon komoly nem kell. csak strapabíró legyen (bedobnám a táskába a jegyzetek, füzetek, bringalánc közzé), jól bírja az akksija, office, pdf. legyen rajta, és wifi se lenne hátrány. Ezért a Latitude-t nem áldoznám be. Az marad asztaliként használva. De egy subnoti SSD-vel jó lenne. Tablet akksi mennyit bír?
-
Tanulásgoz, suliban jegyzetelni tablet vagy 12" körüli üzleti noti lenne-e jobb? Esetleg alternatíva?
-
-
-
válasz
parandroid #61443 üzenetére
Személy szerint nem tartom fontosnak. Pin-t se használok, telefont meg csak én nyomogatom, ha ellopják akkor meg már tök mindegy.
-
Rájöttem... mindenképp a Turmixgép nyer
.
-
-
válasz
dragonfx #61412 üzenetére
Pedig még, tud... lejjebb is
. Bocsi, iPhone fanok
.
-
válasz
EQMontoya #61396 üzenetére
Lehet csak szelektíven válogat. Jobb az, mint az ítélkező nyugdíjasok a buszon. Minap jöttem este haza helyi busszal, erre elém beül két 65+ éves nő. Arról vitatkoztak hogy a fiatalok nem adják át a helyület. Azután elhangzott ez a mondat: "Mondtam a taknyos kölyöknek, hogy vegye el a táskáját, mert én b@szom ki, de akkor az ablakon, a k. anyját." Kissé megdöbbentem, több élettapasztalatot, bölcsességet, éa tanítást vártam volna.
-
Persze, ha külföldön ugyan azt dolgoznám mit itthon, és 5-6x annyi fizetést keresnék, azt a luxust, lehet én is, megengedném magamnak, de így inkább másra gyűjtök, aminek több értelmét látom. De ahogy te is írtad, terhes nők, kismamák, esetleg gyerekkel álltak több órát azért hogy vegyenek egy roh@dt telefont. Ami már hét/hónap múlva minden sarkon lesz, több száz fonttal olcsóbban, sőt a neten megrendelve házhoz szállítják, és max. az ajtóig/kapuig kell lesétálni érte. Amit viszont támogatok, ha xy sorban áll (órákat-napokat), vesz készüléket az elsők között, majd aukciós portálon drágábban értékesíti, mert így egy havi fizut meg lehet keresni. Az új tulaj pedig instagram-ra töltheti hogy neki elsők között van new Almás mobilkája. Persze ajándékként sem utolsó, végül is tiszteletet parancsoló, hogy szerettedért ezt megteszed.
ui.: A 6 Plus 5.5 inches, vagyis 158.1 x 77.8 x 7.1 mm-ekkel rendelkezik, míg a jelenlegi téglám 4,5 inches, 135 x 65 x 10,8 mm méretű. Elég nagy "lapát" kezem van, de nem tudok akkora tablet méretű telefont elképzelni magamnak. Miért azt a modellt nézted ki, esetleg a normál 6-os 4,7-es kijelzője nem elég? Vagy Esm mindenképp ilyet szeretett volna?
-
válasz
bandus #61201 üzenetére
Ez természetes, sőt, de az enyém sem volt olcsó, bár azt nagy részben én építettem. De hogy telefonért kidobjak 200k+-t! Jó nekem a Jiayu G3T, ár/érték arányban, és minőségérzetben nem nagyon van alternatíva. Apple-re meg olyan dolgok miatt, ami más készülékekben már régen benne van, esetleg iOS miatt kidobni annyit számomra érthetetlen.
-
-
Pedig azt hittem az emberek kinőttek már a sorban állásból, hogy ott az internet, egy kattintás és megvesznek bármit 5 perc alatt. De látom, néhányan új hobbit találtak, és több napnyi hobbi végeredménye, minusz pár száz dolcsi, és egy telefon. Gratula. Még én vagyok a hülye, ha 1000 fontos használt 29er-t nézek...
ui.: Hivatalokban még megy ez a kényszer/hobbi, de ott érdekes módon nagyon unják az emberek.
-
-
Ehhh... Debreceni Egyetem újra... ma suli után éjszaka, holnap újra iskola. Fárasztó ez már nekem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
parandroid #60148 üzenetére
Én meg újonnan vettem lassan egy éve egy G3T-t, (második ilyen telefonom, bár az első sima G3 volt) Minideal-es Rom-al. Nem isk ellett hozzányúlni, tehát ez után is hasonlót fogok venni, az tuti.
-
válasz
fokukac #60146 üzenetére
Tegnap én is ezzel b@szakodtam, egy használt Jiayu-t vett Dia, és az utólag feltett Miui-ból csináltam egy folyamatosan újrainduló telefont (közben az alakozásokat folyamatosan offolta, és Recovery is eltűnt), végül a gyári Multilang-es Minideal-es lett rátéve. Öröm van bódottá'
.
-
-
-
válasz
concret_hp #59976 üzenetére
Elém főleg hétvégi bringások kanyarodnak, pedig hallani a terepgumik suhogását, de őket nem érdekli. Inkább beszélgetnek a mellettük tekerő ivócimborával.
-
válasz
fasyrt #59806 üzenetére
Nem orvos vagyok, csak kórházban takarítok
. De tegyük hozzá hogy egyik gyerekkori barátom orvos, anno, régen gyakorlatról beszélgettünk, én akkoriban 12 óráztam gyakszin, ő meg mondta hogy 8-tól 11:30-ig van, de így is ki van készülve. Hát, más világ, nálunk is ha sürgős eset van (legtöbbször), nekünk kell offolni a dolgot.
#59799 ToBeY: Mondtam én hogy nem kell besz@rni
. Ahogy haver mondaná, hoki az egész.
-
-
-
-
-
-
Őszintén szólva, sz@r ez az éjszakázás.
-
-
-
-
-
válasz
fokukac #59640 üzenetére
Nekem meg a kib@szott focimecsekkel. Tegnap előtt is megyek haza nappalról, erre út lezárva, kordon egyik oldalán DVTK drukkerek, másikon Spartacus fanok, közöttük rendőrök. Részeg "turista" inzultál, beszólogat, tömegből, hogy ne tudjam ki az (közben bringával voltam). Annyi rendőr kinnt van hogy 30 autóval biztos jöttek. Erre tegnap jövök estére, ugyan ez, csak DVTK-val. Nem tudom miért kell ezt a sportot ennyire majmolni!? Érdekes, ha bringázok, és elb@sz egy autós akkor kell 40-50 perc mire kiér a police...
ui.: Senkit nem szàndékozom megbántani a hsz.-el.
-
-
válasz
EQMontoya #59539 üzenetére
8530/8540-es széria nagyon el lett találva, és vegyük hozzá a 6540/6550-est is, mert nem sokban különböztek. De a 8560/8570 után már hanyatlott a dolog. Akksis dolgot aláírom, 6550b-be is halt meg, nekem a végén fél órát ment, pedig nem is használtam.
#59540 Tim82: System Update a Dell-nél is van, System Center néven, ha jól rémilk, NBD garanciára meg nincs szó, egyszerűen le a kalappal.
#59543 bandus: Nincs gond a 4510/4520/4530-as szériával, anno első normális notim egy 4525s volt. De ég és föld egy workstationhoz, stb., az inkább a consumerekhez van közelebb.
-
-
válasz
EQMontoya #59533 üzenetére
Vostro-val ne hasonlítsuk össze (nekem van vele rossz tapasztalatom, amiben nem az jön le hogy olyan jól meg lenne tervezve), ha meg 5xxx-est hajtasz, az nagyjából középketagóra, mint a ProBook a HP-nál. E6xxx-es szériát próbáld, az 5xxx-es széria nem az igazi business class. Travel akksim van, ha csak netezek 8 órát megy, ha használom is, akkor 3 és 5-6 között, bár nekem akksi nélkül szokott üzemelni, és Nvidia Quadro VGA is van benne.
-
Utóbbi 2-3 évben a ThinkPad színvonala eleve zuhant, a ThinkPad Edge-ről meg szót se ejtsünk. Lassan olyan lesz mint a HP EliteBook, pedig imádtam azokat a gépeket is. Nem lenne ezzel gond, ha nem 300-500k-s (ár felszereltségtől függően eltérő) gépeket dobálnának ki. Azóta Dell Latitude vagy Dell Precision ami még hozza a szintet. E6520-ast használok egy jó ideje, nagyon nagy megelégedéssel, sok olyan apró megoldás van benne, amit a konkurencia nem hoz, pedig nem mai (2012-2013), bár num pados HD+-os vagy FHD-s 14"-est még nem hoztak ki, pedig rárabolnék.
-
válasz
concret_hp #59511 üzenetére
Steinhoff Home forgalmazza, Andante szett, én itt nézném meg először, azután itt. Mint látható, korábbi modellek elég jó kedvezménnyel vihetőek el.
-
válasz
concret_hp #59503 üzenetére
Annyiból már nem az Ikeából vennék, bőrt. Nekünk egy teljes szett (3-2-1) bőr megállt 2xxk-ból, és még 0% THM is igénybe vehető volt.
-
Hp 6910p aljára gumitappancsot hol tudok szerezni
? Valakinek tűnt már el ilyesmi
? Nehéz időszakot él meg szegényke
.
-
-
-
18C erős zuhé, kiszámíthatatlan időjárás. 10.-e és 11.-e éjszaka 12h után nem nagy kedvem van holnap 6-ra Bp.-re utazni
.
-
-
-
Akkor a Foci VB nyereményjátékos emberkéket ne is említsem? Auchanban Dia is szervez egyet, és volt olyan hogy 10% engedményért majdnem összeverekedtek 55-60 éves emberek. Ugye kapura kell rúgni, és ha úgy talál be akkor 10-20-30% engedmény van. Egyértelmű hogy a 10%-ot is nehéz teljesíteni, 30%-ot meg (letesztelték) 10 próbálkozásból 1x sikerült.
-
válasz
EnergyCoke #58960 üzenetére
7:25-ig.
-
-
-
-
-
Ez a Menjek/Maradjak rész nagyon tettszik
.
-
-
-
-
-
Van-e olyan fájlmegosztó, ahová 40Gb+ méretű fájlt tudok tölteni, jelszóval ellátni, és később azt letölteni egy másik PC-re?
-
-
válasz
Tothgera30 #58264 üzenetére
Letudva...
Már csak egy éjszakai műszak van mára-holnapra
.
#58265 concret_hp:
-
Holnap péntek 13, utolsó vizsga nap, és egyben a legnehezebb. Remélem szerencsés lesz. Szorítsatok.
-
-
-
Nah, még 13.-án egy utolsó vizsga, és már csak a munkámnak, illetve a bringázásnak fogok élni
.
-
-
Egyszer kapcsolom be a TV-t, akkor is a Comedy-n az Agymenők angolul megy
.
-
-
válasz
concret_hp #57825 üzenetére
Teljes szénszálas váz eléggé veszélyes a magyar utakon. Nekem "csak" az első villám Karbon, de így is féltem.
-
válasz
lorcsi #57813 üzenetére
Akkor már nem is hozom fel hogy slick, merev villás 29er ss, hidrós tárcsákkal milyen jó is lehet
.
#57815 peterkeT: Akkor szerintem maradj Trekking-Cross vonalon. Azok minden igényedet ki fogják elégíteni. Én a KTM Speedtour Lite-t vagy KTM Itero Cross-t venném, ahonnan linkelted. De más márka hasonló modelljei is megfelelőek lennének
Mechanikus tárcsafékből talán az Avid BB7, ami értékelhető minőségű, de én egy alap tárcsához képest, mindenképpen V féket javaslok, egy drágább fékbetéttel. Mivel: olcsóbb, egyszerűbb, könnyebb szerelni, fékerőben ugyan ott lesz és neked szerintem elég is.
-
válasz
parandroid #57811 üzenetére
Látom elakadtál picit a kerékpáros kínálatban. Semmi baj, itt fognak segíteni, de ahogy látom neked trekking/cross gépre van szükséged. Agyváltótól ne félj,elég régi vágású szerkezet, ráadásul Sram, mindent kibír. Viszont ezen a BQTwin bringán a mechanikus (bovdenes) tárcsafék valami borzalom. Lehetőleg V-fékkel, vagy olcsóbb hidróssal kérném, csak azzal nem! Amelyik boltban nézegettél, onnan nekem ez tettszik, és a 29er-ek nagy része, de árban mennyit szánsz a műveletre? Mennyit használnád aszfalton, földúton, erdei úton, és van-e egyéb igényed?
ui.: Ez a Kona Honzo 29er sem áll távol tőlem (talán slick gumikkal érdemes megnézned), bár az SS Kula 29er mellé felesleges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest