- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #33499 üzenetére
lekerdez. egyértelmű. De normalisabb bankok alapból mutatják a legutobbiakat, bármilyen kattintas nelkul. Nem egyszerűbb? az hogy a beallitasokban benne van, namost kepzelj el olyat aki eleve rövidlátó, vagy egyszerűen csak látási problemai vannak, nem egyszerűbb jobbra fentre kirakni a betumeret állítást? Egyebkent az otleted elkuldom a wizznek. jogos meglatas volt.
-
fokukac
nagyúr
1. az apple mindent letilt, amit nem steve jobs talált ki. megoldás: tartsd távol magad az almától.
2. a java alapesetben windózon is csak egy böngészőben megy, kivéve, ha engedélyezed a másikban is, két klikkelés.
3. a betűméretet meglepő módon lehet állítani a beállítások menüpontban, van 11-es, 13-as és 14-es betűméret is.
4. az meg, hogy bankba küld, az legyen a legnagyobb probléma. A bankba küldöd az igényed a lekérdezésre. Gondolom, ha az lenne ott, hogy submit query, sokkal elégedettebb lennél.
5. az meg, hogy nem megy mobilról? van külön mobilos felület kell hozzá, csak engedélyeztetni kell az ügyfélszolgával.6. a design-nal nekem speciel egy bajom van, hogy nem visz alapból az egyenleg menüpontra, tehát, amikor belépsz, csak a nagy ürességet látod.
dióhéjban ennyi.
Ui. Motkány: ez a jelszóváltoztatósdi nekem is az agyamra megy, egyértelműen, kapják be. A tokenben meg nem hiszek....
Ez még mindig százszor jobb, mint az otp sms-küldős szenvedtetése. -
tildy
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #33492 üzenetére
Épp arról van szó, nekem mint CyanogenMod-felhasználónak pár hetet várnom kell majd. Amúgy én is csak a konyhában főzőcskézek - a telefonomon csak hálatelt szívvel felhasználom az user support gyümölcseit, ha már a hivatalos támogatás megállt a 2.3.6-nál.
Egyébként úgy rémlik, hogy mintha már kijött volna a 4.2.2, de ahogy nézem a screenshot-ot, a HTC nem sieti el a gyári frissítéseket se nagyon. Még a viszonylag friss modelljeire sem... Bár gondolom, mindig a Sense a ludas ebben.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #33466 üzenetére
mondjuk hogy macen szivas, frontendeskent pedig a gui-ja nagyon nem user friendly. le akarod kérdezni a szanlatortenetet, azt írja bankba küld. ne a bankba küld, hanem mutasd meg, te nemnormalis. Lekerdezes, vagy valami. Aztán a kis méretű betűk, nem felhasználóbarat, csak ennyi a gond. a jvm meg 3 browserbol csak egyben megy, vagy annyiban se, ha azapple biztonsagi rés miatt távolról letiltja. eljárt felette az ido.
egyebkent devizát ok meg tőlem nem kaptak, az a tagdíjak van.
-
Viszlát
addikt
Nekiállt a telóm (One S) egy 630 megás frissítés letöltésének. Mi a fene lehet ami ekkora?
-
ClayMore
aktív tag
KEresek de nem találok olyan statisztikát h különböző szakokról végzettek mennyire kapnak melót és mennyi a szakonkénti átlagfizuk eloszlása.
Google nem volt a barátom.
-
BlacKSouL
addikt
A következők az EURONICS facebook oldalán, valamint a saját oldalamon a következő formában közzétéve:
"Tisztelt Olvasók!
Ahogy látom nem egyedüliként küzdök a problémámmal, de én is közreadom a történetemet. Ismerik már egyébként is elég sokan...:Euronics saga :
2013.01.28-án megrendelt termék ma, azaz 2013.02.14-én a következő fázisnál tart:
Az ügyfélszolgálaton 5. alkalommal történt érdeklődésemre a korábbi 4 alkalommal hallott információk, miszerint a központi raktárba nem érkezett meg a termék a beszállítótól, a következő információkkal bővült: Az eredeti beszállítónak kiadott megrendelés leszállítás során sérülten érkezett be a központi raktárba, ezért a terméket újra kellett rendelni a beszállítótól. (Értékelem, hogy nem sózzák rám a sérült terméket, és megértem a problémát, de azt is mondhatnám, hogy nem én a VÁSÁRLÓ törtem össze a szállítmányt...
Az ügyfélszolgálat 17 nappal a megrendeléstől számítva a következő, a várható szállítási határidőre vonatkozó információt közölte: A termék várható beérkezése a központi raktárba előreláthatóan a következő hét vége, azaz nem korábban, mint 2013.02.21. Az ezutáni legközelebbi szállítási időpont a központi raktárból az átvétel helyére az ezt követő hétfő, azaz 2013.02.25.
[folyt. köv. 2013.02.25-én][folytatás 2013.02.22]
Az ügyfélszolgálat 2013.02.14-i telefonos tájékoztatása alapján a megrendelt termék központi raktárba érkezése a mai napig, azaz 2013.02.22-ig várható. Mai, 2013.02.22-i telefonos tájékoztatás alapján a termék ESETLEGES várható beérkezése a központi raktárba a mai napon '13.02.22-én várható, de nem 100%. NEM VALÓSZÍNŰSÍTHETŐ, hogy a termék a következő hétfői, azaz 2013.02.25-i üzletbe szállítással megérkezne, valamint az sem 100%-ig biztos, hogy a következő, szerdai, 27-i szállítással egyáltalán megérkezne.
Abban az esetben, ha ez nem történik meg, a következő szállítás az üzletbe 2013.03.04-én várható. Semmi, és senki nem garantálja, hogy 36 nappal a megrendelésem után egyáltalán esélyem lesz hozzájutni ahhoz amit rendeltem.
36 nap alatt Japánból is megérkezik egy egész konténer.És én naív ügyfél még mindig azt gondolom, hogy az EURONICS helyre tudná állítani az elmúlt 26 nap alatt(és a következő kitudja mennyi alatt) elvesztett hitelét és erősnek képzelt pozícióját azzal, ha felajánlanak egy csökkentett végső vételárat a mai világban erősen szokatlan extra hosszú szállítási idő miatt. Nem gondolom, hogy a cégnek ez óriási veszteséget jelentene, de a sztorit immár elég sokan ismerik és követik nyomon akkor is, ha kompenzálással pozitív, és akkor is, ha anélkül 'kissé' negatív szájízzel végződik az ügy.
(A számomra méltányosságból nyújtott kompenzáció költségét pedig nyugodtan verjék rá arra, aki a szállítmány sérülését okozta...)
" -
parandroid
félisten
Az a "vicces", hogy időnként kitermel magából a magyar társadalom egy-két kiemelkedő személyiséget, de azért általában sikerül őket aztán pár év alatt kicsinálni. Szegény Tétényi évától vártam sokat, dehát benne is éppen az a szimpetikus, hogy nem akar a saját városából elmozdulni, neki annyi volt az ambíciója, hogy ott próbáljon változtatni - nem tudom, meddig bírja még, de sok sikert, kitartást, és minden jót kívánok neki. Kálmán Olga is szokatlanul régóta állja a sarat a viharos ellenszélben, az a baj, hogy ezek az emberek kevesen vannak, magányosak, és éppen abban rejlik az erejük, hogy nem kérték, hogy csinálhassák, amit csinálnak, csak belecsöppentek - nem véletlenül mondják, hogy aki hatalomra vágyik, az alkalmatlan a hatalomgyakorlásra, aki meg jól csinálná, az meg a háta közepére kívánja.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #33477 üzenetére
semmi, ez csak a Tildy-faktor
ui. a 30 naponta váltás engem is idegesít, de azért nem olyan nagy gond. -
tbs
addikt
Hálisten, téged már nem érint...
Más: Kálmán Olga csudálatos etikatémájú oktatását sikerült tegnap este megnéznem.
Továbbra is büntet a csaj! Durva nagyon! El is hiszem hogy egy ilyen elvakult liberális szemléletű okoska (= okosan beszél, a többit nem tudom megítélni, de nekem ennyi is elég) sokak szemét csípi.
"Olga Kálmán 4 President!"
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #33478 üzenetére
Tavaly októbertől kell havonta, előtte 3 havonta kellett és akkor még nem volt az utolsó 15-ös limit se. A nyamvadt tokent akarják ráerőltetni az emberre de nálam nem fog összejönni. Legrosszabb esetben otthagyom őket.
Meg is reklamáltam ezt a baromságot nekik, múlt héten kaptam választ miután e-mailben nem tudtak lerázni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #33477 üzenetére
Öööö, eddig is havonta kellett váltani. Az újdonság az, hogy az elmúlt 15 jelszavad nem választhatod. Rendkívül idegesítő. (14 hosszú, randomgenerált jelszavakat használok.)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #33472 üzenetére
Jaja, nincs rá IDŐ..!
-
tbs
addikt
Olvassatok! Borzasztó, hogy igaza van...
Inkább vidáman:
Dekujvajó!
Megin'esik ahó!
Mennyünkszánkó -
Janem, dolgoznomkell... -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #33447 üzenetére
-
Mawyx
őstag
Most már azért kezd elegem lenni ebből az időjárásból.
-
parandroid
félisten
Kb havi 350 EUR-t fizetek haza autó- meg lakáshitelre, meg némi életbiztosítást fizetek még otthon, de az csak olyan 30 EUR havonta kettőnknek. Kéthavonta szoktam hazautalni EUR számláról Ft-számlára, elvilg sajnos vételi árfolyamon számolják el a pénzt, de akkor sem lennék előbbre, ha otthon devizaszámlám lenne, azt venné ki valamelyik otthon lévő rokon, és úgy fizetné be...
Az igazi megoldás az lenne, ha EUR-ban tudnám fizetni a törlesztőt, de az a banknak hol lenne jó? Így szerencséjükre kétszer nyernek az átváltási árfolyamon, egyszer amikor EUR-HUF váltást csinálok, egyszer amikor HUF-CHF váltást csinálnak. Sajnos a magyar hiteleknek ráadásul megvan az a sajátossága, hogy csak a hitelt folyósító banknál vezetett folyószámláról fogadja el a törlesztőt.
Szóval a legegyszerűbb megoldás az lesz, ha itt felvesszük azt a horribilis tizenpárezer EUR-t személyi kölcsönként, amivel otthon még tartozunk, és végtörlesztek. Akkor legalább nem életem végéig fizetem (legalábbis a lakáshitelt, az autóhitel szerencsére a végét járja már, hanem pár év alatt letudom az egészet. A váltást sajnos így is bukom, ugye, ebben az esetben is HUF-ban kell a végtörlesztést is megcsinálni, amit aztán ők CHF-ben számolnak el. Jól ki van ez találva...
p
-
bobsys
veterán
UPS mondjon le. Nezem az online feluleten, azt mondja, hogy 10 perce probaltak kezbesiteni de senki nem volt itthon. 4en vagyunk a lakasban a kutya nem csongetett vagy hivott a mobilomon.
Es nem eloszor csinalja ezt a UPS, rakas fos banda ez is -
tildy
nagyúr
Mondjuk vannak otthon fizetnivaloi ?
Nekem peldaul meg van egy magyar telszamlam ( szuleimnek fizetem) , illetve nem olyan reg meg diakhitelre is kellett fizetnem, ott is csak forintot fogadtak el, jobban jartam, ha direktbe magyar szamlarol ment.
Van fontszamlam is, arra megy az utalas. Aztan meg varok, amikor at tudom jo arfolyamon valtani.Meg korabban jobban jott ki arrol fizetni , mint minden ottaniv asarlas utan 1 fonttal az itteni bankom gazdagitani.
( Raiffeisen alapbol, Cibet kb 4 honapja nyitottam, de mint mar korabban irtam,a netbankjukkal nagyon nem vagyok kibekulve. Valtani akartam raiffeisentol, de igy most kerdeses a dolog) -
concret_hp
addikt
válasz
bandus #33449 üzenetére
ez azért elég változó dolog még több havi szinten is, mert ha igazából utána akarsz számolni, akkor ruházat, pc pl is havi pár ezer ft de van, hogy sokáig nem költesz rá, van hogy rövid idő alatt viszonylag sokat. autó meg ugye kész anyagi csőd pl
ill. ahogy írták is, nyilván bevétel függő is, hogy egyes dolgokra mennyit költ az ember.
-
neduddki
nagyúr
válasz
troland26 #33461 üzenetére
I!
ne akrom borozlni a kedejjekt de ez hanrosan itt is bekovetkezik:- (((
udv
neduddki
mod: bangyus: az evekig 50-60k kozotti kozos ktsg tavajj 320k-ra valtozott /na jo ebben az is benn van hogy kiirtottam a szomszedot/, mint ahogy a szembesultam vele, de akor is a fen bele:- (((
-
troland26
őstag
szívszorító [link]
-
troland26
őstag
válasz
Viszlát #33459 üzenetére
Hát a helyzet a következő a pénz ami érkezik az fedez kb 2-3 törlesztőt meg egy kis rezsit . Nem a bankba váltja be az eurót hanem állt a főnökömnek adja el forintért úgy hogy mindketten jól járjanak az üzlettel . Nem tudom mennyit vonhatnak le jutalékként , de szerintem nem lehet olyan vészes ( de holnap megkérdezem .. én is kíváncsi lettem ) Egyébként még úgy is jobban megéri , ha kiveszi az eurót és utazási irodában TUI/Ibusz.. váltja be ( legalább is nekem ezt mondta , hogy többet kap érte mintha a bankban váltaná )
-
Viszlát
addikt
válasz
troland26 #33457 üzenetére
Igen, én is ezt csináltam amikor németben melóztam, de itt most csak törlesztőről volt szó. Ha 1000 eurós törlesztője van, akkor egyrészt megéri mulatozni, másrészt nagyobb szarban van mint én, pedig az sem kicsi.
Ha számlák között vált át, akkor azért azt el kell mondani, hogy a középárfolyam nem ugrik akkorákat mint az eladási. Ha meg készpénzt vesz fel, akkor cseszheti az egészet a jutalékok miatt.
Győri K&H ügyfeleknek a legjobb, Audinál van EUR atm...
-
troland26
őstag
válasz
Viszlát #33453 üzenetére
Amikor hetente akár 5-10 forintot is változik az euro akkor ezreket foghat valaki , ha jó időben váltja be a devizáját . Nekem pl a kolléganőm férje dolgozik Németországba és havonta küld 1000-1200 eurót . A kis hölgy aztán egy héten keresztül lesi mikor a legkedvezőbb az árfolyam és csak akkor váltja át forintra .. természetesen ő is forintba fizeti a törlesztőt
-
Tim82
félisten
Olvasgatom ezt, és igazából szégyellem, hogy egy szakra, évfolyamra jártam velük. Hiába, az én múltamnak is vannak sötét foltjai...
-
NoLF
veterán
válasz
khm, aki devizában kapja a fizetését és haza akarja utalni, miért akarja átváltani?
nyitni kell egy devizaszámlát, jó napot kívánok. még kamatozik is, persze lófiszt, de a semminél mégis több tán.
ráadásul arról bármikor akkor veszed ki a pénzt, amikor jónak találod az árfolyamot. -
parandroid
félisten
válasz
troland26 #33450 üzenetére
Tökmindegy, egyelőre forintban törlesztem az otthoni (deviza - lol) hitelemet. Mondjuk remélhetőleg már nem sokáig. Úgyhogy nekem speciel az a jó, ha az EUR-val szemben gyenge a forint, a CHF/EUR ráta meg az EUR javára javul kicsit. Az más kérdés, hogy az átváltásnál mindenképpen bukok, ezt sajnos nem tudom kiküszöbölni. Sajnos akkor sem fogom tudni, amikor inkább EUR-ban felveszem itt a hátralévő tőketartozást fedező összeget. A különbség csak annyi lesz, hogy amit otthon jelzálogos ingatlanhitelre fizetnék még 13 évig, azt ugyanakkora törlesztőrészlettel itt sima személyi kölcsönként is max 4-5 év alatt kifizetem. Szerencsére az összeg sem nagy, meg a kicsit magasabb törlesztő is beleférhet, úgyhogy valószínűleg még ennyi idő sem kell hozzá.
p
-
troland26
őstag
válasz
Az árfolyam ingadozás miatt aggódsz ? Csináltass az itthoniakkal devizaszámlát .
-
válasz
bobsys #33441 üzenetére
nah megtettem ezt a netbankon keresztül, összeírogattam a kártyás fizetéseket és kp felvételeket (jellemzően ez is általános dolgokra megy el), nem számoltam az ebédeket illetve a ruha, könyv, ilyesmik vásárlását.
szeptember - január időszakra ez kerek 40k/hó átlagra jött ki. benne vannak az egyéb kajálások,és amin meglepődtem, hogy ez alatt az öt hónap alatt 23k-t költöttem el gyorséttermekben. azt hittem, hogy ez az összeg jóval magasabb lesz. szóval ez végül is pozitív csalódás. -
Tim82
félisten
válasz
Kevés abszurdabb helyzet van annál, mint amikor egy ország kormányzata az ország saját jegybankjának üzen hadat.
-
parandroid
félisten
Kéne hazautalnom pénzmagot, úgyhogy nézegetem az árfolyamot. De most elolvastam az új Matolcsy-nyilatkozatot. Megvárom, amíg mindenki felfogja, mit írt, meg hogy mi is van tényleg abban az MNB-tanulmányban, amit Gyurink már látott, más még nem. Ja, meg vezérünk is hamarosan kénytelen lesz bejelenteni a leendő MNB-bábszakkör főszereplőjét. Érdekes pár napnak nézünk elébe.
p
-
Tim82
félisten
És a végén: "... akkor visszaszívjuk..."
Ez az ember komolyan egy elvileg országos, gyakorlatilag meg érdekképviseleti szerepre törekedő egyesület vezetője?
Ennél még Frank Gallagher is következetesebb, meg hitelesebb szülő.
-
NoLF
veterán
az azért tényleg nem semmi hogy azzal kezd hogy nem elvált és 3 közös gyerekük van, amiből végül mégiscsak második házasság és 2 gyerek lesz, de aztán mégis három, mert végül is az előzőből is van egy, de erkölcsösen nevelem, jajj jajj még hazudni sem sikerült megtanulni
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus #33437 üzenetére
Ebben a munkaidőn kívül étkezések, a háztartásban szükséges szerek és dolgok beszerzése, a főzéshez szükséges alapanyagok, üdítő, édesség, rágcsálnivaló, fagyi, alkohol és ehhez hasonlók foglaltatnak. Nincs benne a munkahelyi kajálás, szórakozás alatti költés, mozijegy, meg ilyesmi.
-
válasz
Viszlát #33436 üzenetére
és ebben benne volt a munkahelyi kaja, vagy az ezen felül értendő? szerk: ok, elolvasva ez azokra, amiket felsoroltam
szerencsére elég jó kajálda van az irodaházban, ahol nekem elfogadható az ár, meg az ilyen kafetéria izékből futja is egy hónapra a kaja, így azt azért nem számoltam bele. illetve most azokra a költségekre próbálok szorítkozni, amelyek mindkettőnket érintenek, és ketten, közösen álljuk.
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus #33435 üzenetére
Nagyon szívesen megmondom én neked, csak nem tudom mire fogsz vele menni. Amikor Pesten éltem albérletben, hasonló életvitelt folytatva (reggeli, ebéd munkahelyen), akkor 45-50ezer forint között költöttem azokra a dolgokra amit felsoroltál. Volt amikor főztem magamnak, volt amikor éttermeztem és otthon mindig volt minden amire szükségem lehetett, rágcsákkal, édességgel megtoldva.
Aztán szűkös időben meg mindent (az összes ételt, egyéb szükséget) belevéve sem költöttem ennyit.
-
válasz
Viszlát #33434 üzenetére
jogos amit mondasz, folyamatban van az összeírása, cask úgyis van egy csomó minden amire nem gondolok, így ha valaki mond egy számot a havi kiadásaira, azzal legalább valamennyire össze tudom hasonlítani a dolgot
de ahogy gondolkozom rajta, egyre inkább rájövök, hogy hülyeség amit kérdeztem
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus #33433 üzenetére
Szerintem mások költségvetésével nem jutsz semmire. Legalábbis én mindig az aktuális bevételeimhez igazítottam ezeket a kiadásokat, a takaró az ami a leginkább befolyásolja az erre fordított összeget, na meg az egyéni prioritások. Van akinek az a fontos, hogy 100%-s gyümölcslé legyen az asztalon, van akinek meg az, hogy eljusson nyaralni egy évben legalább egyszer, ezért az olcsóbb gyümölcslevet veszi és a különbséget félreteszi.
-
így az élet kezdetén elég sokat igyekszem számolgatni, mi, merre, mennyi, most épp összesíteni próbálom a havi közös költségeinket a lakbéren, számlákon kívül. reggelizni, ebédel mindketten a munkahelyen szoktunk, így ez sem számít bele. inkább az ilyen vacsora, tisztálkodási szerek, wc papír, csokicukor, üdítő, víz, cukor, liszt, stb. szóval ilyen általános költségek a napi életvitelhez. nálatok ez mennyire szokott kijönni, ha szabad kérdeznem?
persze tudom, hogy nagyon egyén, igény és pénztárca függő, de kiindulásnak talán jó lenne valami adat
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #33428 üzenetére
ez csak természetes, hisz' az ország többi részén nem élnek emberek
-
-
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #33406 üzenetére
Köszi, ezzel kimozdítottál a napi depimből
-
tlac
nagyúr
csak nálam nem jön be a google és gmail?
-
neduddki
nagyúr
válasz
bobsys #33409 üzenetére
HI!
nem nalam az openvpn baxik rendesen muxenk azota is:- (((
udv
neduddki
mod: amugy visitva rohogos. mert itanatak, hogy off2011vel fognak dogozni, nagy ehezen mexereszte az egutem a licenset es kiderl, hogy hasznalhataan, vmit a off2011 vs. off2010/03 tejjesn inkopatible megjelenitesre:- )))
raadsul egy statisztika progi ami napi szuxeklet az emuator allt is basik mukodni kell egy nativ win32es gep.... -
neduddki
nagyúr
-
nike_
addikt
6 éve regeltem.. omg
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #33404 üzenetére
The Nexus 10 is manufactured by Samsung. Samsung provides a limited 12 month warranty for the Nexus 10. Please refer to the warranty card in the Nexus 10 packaging for additional details.
•If your Nexus 10 was purchased from Google Play, please contact Google customer support for service on the Samsung limited 12 month warranty.
•If your Nexus 10 wasn't purchased from Google Play or you're looking for out of warranty repair service, please contact Samsung directly. -
fokukac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged